gabahadatta Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 świetny klimat. jedyne czego mi brakuje to zróżnicowania w tej żółci, na całej pracy jest dość jednolita i trochę spłaszcza całość. a tak to jest git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draegg Napisano 12 Październik 2010 Autor Share Napisano 12 Październik 2010 Jak mi coś czasem w sercu zawyje, to skrobnę w nocy na szybciora. Tak w ogóle proszę o wybaczenie, że się*nie udzielam krytycznie w wątkach, ale brak mi ku temu kompetencji, przeto wolę milczeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richard Hade Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Nie no fajnie :). Ale nie od chwalenia są krytykanci ;), to że się podoba nie znaczy, że nic nic więcej nie powiem ;P. Trochę płasko wyszło przez to, że wszędzie tak samo mocne kolory, przydał by się jakiś oddech w postaci obszarów mniejszego nasycenia i w ogóle rozplanowanie wg. ważności elementów. Palec na nosie nie do końca wygląda jakby wsuwał okulary (może przyłożenie nie w tym miejscu). Ale ogólnie się czepiam. Spoko jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 To ostatnie szybkie zdecydowanie najlepsze z całej teki. Podążaj tym tropem właśnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Kpitaalna praca, kojarzy mi sie z takim sf Malczewskim :) Z palcem tylko jakby cos nie tak, wyglada na wylamany, ale to szczegol bo ogolne wrazenie mnie powala, swietne kolory, geba z charakterem, a jak teraz popatrzylem na te retro okulary to mi sie jeszcze z Wyczolkowskim skojarzylo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Z tego co widze na twoim logu to sie kolega troche marnuje chyba ;] Wiecej malunkow prosze bo potecjal wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Mi się kojarzy z Meta-Physicist'em z Anarchy Online:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Ostatni jest naprawdę dobry. Jest mięsisty pędzel, fajne kolorki i światło. W poprzednich szwankują czasem zestawienia kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Hey, liczyłem, że cię tu znajdę. Mi najbardziej od tego spośród twoich dzieł szczena opada http://www.digart.pl/zoom/3140960/Armia_Boga.html po prostu ogrom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 jak na szybciora to ho ho , szacunek. Znam twoje prace z digartu fiu fiu , czad A obrazek Armia Boga jest zaje... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 No kurcze nie skojarzyłem, że to ty namalowałeś Armię Boga, a to jeden z moich bardziej ulubionych obrazków na Digu, szkoda tylko, że tam się nie daje kopiować w dużym formacie. Zdecydowanie powinieneś więcej malować. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draegg Napisano 6 Luty 2011 Autor Share Napisano 6 Luty 2011 Łomatko, dziękuję za uwagi. Bardzo. Walcząc z własną mizantropią i dyletanctwem postaram się w miarę możliwości rewanżować. Trochę mnie teraz digartowy CAB "Mhoczny Dhuid" wytrącił z zimowej deprechy podwójnego tacierzyństwa i plingnie się coś takiego: chyba będzie więcej szrafunku niż plam w końcowym efekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 6 Luty 2011 Share Napisano 6 Luty 2011 Zapowiada się bogato w światła i dynamikę, znając twój potencjał odpiłujesz to pewnie na taki połysk, że ludzie będą z trudem szczęki domykać. Okładkami byś się pochwalił:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 6 Luty 2011 Share Napisano 6 Luty 2011 świetny ten koleś z żółtymi oczami, super kolory :) powodzenia w cab, ładnie się zapowiada Twój druid, niezła kompozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 6 Luty 2011 Share Napisano 6 Luty 2011 Bardzo fajna kompozycja i ciekawy design, kolory takze na plus. W lewym gornym rogu ( miejsce napisu ), przewidujesz tam "cos jeszcze"? Mysle, ze warto bylo by. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draegg Napisano 7 Luty 2011 Autor Share Napisano 7 Luty 2011 @ICE - myślałem początkowo po prostu o gałęziach na wietrze - kiście, liście, takie tam. Może faktycznie "coś" tam się przyda. @Adaś - obym nie zawiódł. A okładkami nie za bardzo chciałem się chwalić, bo co i rusz w nich babole odnajduję. Chociaż fanom Wolsunga się podobają a o to chyba chodzi, trafić w gusta targetu. No ale wywołałeś do tablicy, to wrzucam pod pręgierz publiczny: Niniejsza ilustracja zdobi okładkę podręcznika do gry fabularnej "WOLSUNG: W pustyni i w puszczy" - http://www.wolsung.pl © Kuźnia Gier Niniejsza ilustracja zdobi okładkę podręcznika do gry fabularnej "WOLSUNG: Almanach Nadzwyczajny" - http://www.wolsung.pl © Kuźnia Gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 ja to kupuje.... damn't zapomniałem że jestem fanem wolsunga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 spluwa i słoń są przekozaczne... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Rewelka. Mocno się wysilałem żeby znaleźć co Ci tam mogło nie odpowiadać i nie wiele wyciągnąłem. W pierwszym brakuje mi momentami blików światła - przy takim klimacie aż się prosi, na metalowym słoniu, spoconej twarzy czy języku lwa. W drugim kompozycja twarzy mnie lekko zawodzi, ale to drobnostka bo są charakterne i to się kupuje. Jak widać kosmetyczne poprawki, wszelkie podstawy kompozycja, kolor, walor, opanowane i zastosowane jak trzeba. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Słoń mnie rozwalił. Może trochę za wiele żółtego ale ogólnie bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 heh extra prace :] własnie jakies 2 tygodnie temu narysowałem słonia mecha do projektu o Juliuszu Vernie który robie na zlecenie i myslałem ze to oryginalny temat, a tu sie okazuje ze wcale nie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Mega, ten myśliwy kojarzy mi się z postacią z filmu Jumanji, ogólnie patrząc na całą prace mam skojarzenie z tym filmem( może to dlatego ze już późno ;) tak czy inaczej super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 O tyle możesz zawieść, że na wspomniany pręgierz nie przyjdzie ci się tu doczekać, bowiem żadną zbrodnią jest kawał takiej dobrej roboty. A babole, jak to u każdego, mistrzowsko grają z twórcą w chowanego i nie lada sztuką jest je wszystkie wyłowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 woah, ostatnie arty do wolsunga genialne, w designie czuje się ten steampunk, pomysły i wykonanie jak dla mnie bez zarzutu. Żeby Neuroshima miała jakiś porządny art znowu by się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lashco Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 rozjebunda.. bardzo ladne :D g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi