Napisano 8 Kwiecień 201014 l świetny klimat. jedyne czego mi brakuje to zróżnicowania w tej żółci, na całej pracy jest dość jednolita i trochę spłaszcza całość. a tak to jest git :)
Napisano 12 Październik 201014 l Autor Jak mi coś czasem w sercu zawyje, to skrobnę w nocy na szybciora. Tak w ogóle proszę o wybaczenie, że się*nie udzielam krytycznie w wątkach, ale brak mi ku temu kompetencji, przeto wolę milczeć.
Napisano 12 Październik 201014 l Nie no fajnie :). Ale nie od chwalenia są krytykanci ;), to że się podoba nie znaczy, że nic nic więcej nie powiem ;P. Trochę płasko wyszło przez to, że wszędzie tak samo mocne kolory, przydał by się jakiś oddech w postaci obszarów mniejszego nasycenia i w ogóle rozplanowanie wg. ważności elementów. Palec na nosie nie do końca wygląda jakby wsuwał okulary (może przyłożenie nie w tym miejscu). Ale ogólnie się czepiam. Spoko jest :)
Napisano 12 Październik 201014 l To ostatnie szybkie zdecydowanie najlepsze z całej teki. Podążaj tym tropem właśnie :)
Napisano 12 Październik 201014 l Kpitaalna praca, kojarzy mi sie z takim sf Malczewskim :) Z palcem tylko jakby cos nie tak, wyglada na wylamany, ale to szczegol bo ogolne wrazenie mnie powala, swietne kolory, geba z charakterem, a jak teraz popatrzylem na te retro okulary to mi sie jeszcze z Wyczolkowskim skojarzylo :P
Napisano 12 Październik 201014 l Z tego co widze na twoim logu to sie kolega troche marnuje chyba ;] Wiecej malunkow prosze bo potecjal wielki
Napisano 13 Październik 201014 l Ostatni jest naprawdę dobry. Jest mięsisty pędzel, fajne kolorki i światło. W poprzednich szwankują czasem zestawienia kolorów.
Napisano 7 Grudzień 201014 l Hey, liczyłem, że cię tu znajdę. Mi najbardziej od tego spośród twoich dzieł szczena opada http://www.digart.pl/zoom/3140960/Armia_Boga.html po prostu ogrom:)
Napisano 7 Grudzień 201014 l jak na szybciora to ho ho , szacunek. Znam twoje prace z digartu fiu fiu , czad A obrazek Armia Boga jest zaje... :-)
Napisano 8 Grudzień 201014 l No kurcze nie skojarzyłem, że to ty namalowałeś Armię Boga, a to jeden z moich bardziej ulubionych obrazków na Digu, szkoda tylko, że tam się nie daje kopiować w dużym formacie. Zdecydowanie powinieneś więcej malować. ;]
Napisano 6 Luty 201114 l Autor Łomatko, dziękuję za uwagi. Bardzo. Walcząc z własną mizantropią i dyletanctwem postaram się w miarę możliwości rewanżować. Trochę mnie teraz digartowy CAB "Mhoczny Dhuid" wytrącił z zimowej deprechy podwójnego tacierzyństwa i plingnie się coś takiego: chyba będzie więcej szrafunku niż plam w końcowym efekcie.
Napisano 6 Luty 201114 l Zapowiada się bogato w światła i dynamikę, znając twój potencjał odpiłujesz to pewnie na taki połysk, że ludzie będą z trudem szczęki domykać. Okładkami byś się pochwalił:P
Napisano 6 Luty 201114 l świetny ten koleś z żółtymi oczami, super kolory :) powodzenia w cab, ładnie się zapowiada Twój druid, niezła kompozycja.
Napisano 6 Luty 201114 l Bardzo fajna kompozycja i ciekawy design, kolory takze na plus. W lewym gornym rogu ( miejsce napisu ), przewidujesz tam "cos jeszcze"? Mysle, ze warto bylo by.
Napisano 7 Luty 201114 l Autor @ICE - myślałem początkowo po prostu o gałęziach na wietrze - kiście, liście, takie tam. Może faktycznie "coś" tam się przyda. @Adaś - obym nie zawiódł. A okładkami nie za bardzo chciałem się chwalić, bo co i rusz w nich babole odnajduję. Chociaż fanom Wolsunga się podobają a o to chyba chodzi, trafić w gusta targetu. No ale wywołałeś do tablicy, to wrzucam pod pręgierz publiczny: Niniejsza ilustracja zdobi okładkę podręcznika do gry fabularnej "WOLSUNG: W pustyni i w puszczy" - http://www.wolsung.pl © Kuźnia Gier Niniejsza ilustracja zdobi okładkę podręcznika do gry fabularnej "WOLSUNG: Almanach Nadzwyczajny" - http://www.wolsung.pl © Kuźnia Gier
Napisano 7 Luty 201114 l Rewelka. Mocno się wysilałem żeby znaleźć co Ci tam mogło nie odpowiadać i nie wiele wyciągnąłem. W pierwszym brakuje mi momentami blików światła - przy takim klimacie aż się prosi, na metalowym słoniu, spoconej twarzy czy języku lwa. W drugim kompozycja twarzy mnie lekko zawodzi, ale to drobnostka bo są charakterne i to się kupuje. Jak widać kosmetyczne poprawki, wszelkie podstawy kompozycja, kolor, walor, opanowane i zastosowane jak trzeba. ;)
Napisano 7 Luty 201114 l Słoń mnie rozwalił. Może trochę za wiele żółtego ale ogólnie bardzo mi się podoba.
Napisano 8 Luty 201114 l heh extra prace :] własnie jakies 2 tygodnie temu narysowałem słonia mecha do projektu o Juliuszu Vernie który robie na zlecenie i myslałem ze to oryginalny temat, a tu sie okazuje ze wcale nie :p
Napisano 8 Luty 201114 l Mega, ten myśliwy kojarzy mi się z postacią z filmu Jumanji, ogólnie patrząc na całą prace mam skojarzenie z tym filmem( może to dlatego ze już późno ;) tak czy inaczej super.
Napisano 8 Luty 201114 l O tyle możesz zawieść, że na wspomniany pręgierz nie przyjdzie ci się tu doczekać, bowiem żadną zbrodnią jest kawał takiej dobrej roboty. A babole, jak to u każdego, mistrzowsko grają z twórcą w chowanego i nie lada sztuką jest je wszystkie wyłowić.
Napisano 8 Luty 201114 l woah, ostatnie arty do wolsunga genialne, w designie czuje się ten steampunk, pomysły i wykonanie jak dla mnie bez zarzutu. Żeby Neuroshima miała jakiś porządny art znowu by się przydało