Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

świetny klimat. jedyne czego mi brakuje to zróżnicowania w tej żółci, na całej pracy jest dość jednolita i trochę spłaszcza całość.

a tak to jest git :)

• Odpowiedzi 74
  • Wyświetleń 16,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Jak mi coś czasem w sercu zawyje, to skrobnę w nocy na szybciora.

protazy_AO_character_draegg.jpg

Tak w ogóle proszę o wybaczenie, że się*nie udzielam krytycznie w wątkach, ale brak mi ku temu kompetencji, przeto wolę milczeć.

Napisano

Nie no fajnie :). Ale nie od chwalenia są krytykanci ;), to że się podoba nie znaczy, że nic nic więcej nie powiem ;P.

Trochę płasko wyszło przez to, że wszędzie tak samo mocne kolory, przydał by się jakiś oddech w postaci obszarów mniejszego nasycenia i w ogóle rozplanowanie wg. ważności elementów.

Palec na nosie nie do końca wygląda jakby wsuwał okulary (może przyłożenie nie w tym miejscu).

Ale ogólnie się czepiam. Spoko jest :)

Napisano

Kpitaalna praca, kojarzy mi sie z takim sf Malczewskim :) Z palcem tylko jakby cos nie tak, wyglada na wylamany, ale to szczegol bo ogolne wrazenie mnie powala, swietne kolory, geba z charakterem, a jak teraz popatrzylem na te retro okulary to mi sie jeszcze z Wyczolkowskim skojarzylo :P

Napisano

Z tego co widze na twoim logu to sie kolega troche marnuje chyba ;] Wiecej malunkow prosze bo potecjal wielki

Napisano

Ostatni jest naprawdę dobry. Jest mięsisty pędzel, fajne kolorki i światło. W poprzednich szwankują czasem zestawienia kolorów.

Napisano

jak na szybciora to ho ho , szacunek. Znam twoje prace z digartu fiu fiu , czad

A obrazek Armia Boga jest zaje... :-)

Napisano

No kurcze nie skojarzyłem, że to ty namalowałeś Armię Boga, a to jeden z moich bardziej ulubionych obrazków na Digu, szkoda tylko, że tam się nie daje kopiować w dużym formacie. Zdecydowanie powinieneś więcej malować. ;]

Napisano
  • Autor

Łomatko, dziękuję za uwagi. Bardzo. Walcząc z własną mizantropią i dyletanctwem postaram się w miarę możliwości rewanżować.

Trochę mnie teraz digartowy CAB "Mhoczny Dhuid" wytrącił z zimowej deprechy podwójnego tacierzyństwa i plingnie się coś takiego:

draegg_crommcruaich_wip1.jpg

chyba będzie więcej szrafunku niż plam w końcowym efekcie.

Napisano

Zapowiada się bogato w światła i dynamikę, znając twój potencjał odpiłujesz to pewnie na taki połysk, że ludzie będą z trudem szczęki domykać.

Okładkami byś się pochwalił:P

Napisano

świetny ten koleś z żółtymi oczami, super kolory :)

powodzenia w cab, ładnie się zapowiada Twój druid, niezła kompozycja.

Napisano

Bardzo fajna kompozycja i ciekawy design, kolory takze na plus.

W lewym gornym rogu ( miejsce napisu ), przewidujesz tam "cos jeszcze"?

Mysle, ze warto bylo by.

Napisano
  • Autor

@ICE - myślałem początkowo po prostu o gałęziach na wietrze - kiście, liście, takie tam. Może faktycznie "coś" tam się przyda.

@Adaś - obym nie zawiódł. A okładkami nie za bardzo chciałem się chwalić, bo co i rusz w nich babole odnajduję. Chociaż fanom Wolsunga się podobają a o to chyba chodzi, trafić w gusta targetu. No ale wywołałeś do tablicy, to wrzucam pod pręgierz publiczny:

wolsung_wpustyni_draegg-717689.jpg

Niniejsza ilustracja zdobi okładkę podręcznika do gry fabularnej "WOLSUNG: W pustyni i w puszczy" - http://www.wolsung.pl

© Kuźnia Gier

wolsung_almanach_draegg-752682.jpg

Niniejsza ilustracja zdobi okładkę podręcznika do gry fabularnej "WOLSUNG: Almanach Nadzwyczajny" - http://www.wolsung.pl

© Kuźnia Gier

Napisano

Rewelka. Mocno się wysilałem żeby znaleźć co Ci tam mogło nie odpowiadać i nie wiele wyciągnąłem.

W pierwszym brakuje mi momentami blików światła - przy takim klimacie aż się prosi, na metalowym słoniu, spoconej twarzy czy języku lwa. W drugim kompozycja twarzy mnie lekko zawodzi, ale to drobnostka bo są charakterne i to się kupuje.

Jak widać kosmetyczne poprawki, wszelkie podstawy kompozycja, kolor, walor, opanowane i zastosowane jak trzeba. ;)

Napisano

heh extra prace :] własnie jakies 2 tygodnie temu narysowałem słonia mecha do projektu o Juliuszu Vernie który robie na zlecenie i myslałem ze to oryginalny temat, a tu sie okazuje ze wcale nie :p

Napisano

Mega, ten myśliwy kojarzy mi się z postacią z filmu Jumanji, ogólnie patrząc na całą prace mam skojarzenie z tym filmem( może to dlatego ze już późno ;) tak czy inaczej super.

Napisano

O tyle możesz zawieść, że na wspomniany pręgierz nie przyjdzie ci się tu doczekać, bowiem żadną zbrodnią jest kawał takiej dobrej roboty.

A babole, jak to u każdego, mistrzowsko grają z twórcą w chowanego i nie lada sztuką jest je wszystkie wyłowić.

Napisano

woah, ostatnie arty do wolsunga genialne, w designie czuje się ten steampunk, pomysły i wykonanie jak dla mnie bez zarzutu. Żeby Neuroshima miała jakiś porządny art znowu by się przydało