themindfields Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 A ja czuje, że żuri ma dobry wzrok ;) ... Życzę powodzenia w nominacjach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 (edytowane) witam postanowiłem poszukać pracy w 3d przy grach w Krakowie. może ktoś ma jakieś pomocne info lub namiary na ciekawą firmę. sofcik: max, zbrush i photoshop z góry dzięki. Edytowane 8 Wrzesień 2008 przez Pilar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Kurcze... fajnie to wygląda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Nie wiem czemu ale mi się kojarzy z Bioshock;D Fajnie idzie! Dajesz dalej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Bioshock...hehehe...dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 aaaaauuuuuu........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Tło zbyt białe. Ten drugi wypadek w tle (ten "lotnik") to już przesada, tylko odwraca uwagę. Pusto po lewej. Łączenia tych podpórek z torami są niefajne, poza tym świetne! Krew wyszła naprawdę przekonywająco! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 To z przodu to telewizor który spadł na pieska? trochę nie wygląda jak telewizor, może zrób ekran lekko wypukły i z odbiciem, żeby ktoś kto nie przeczytał opisu też się w tym połapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 dzięki za komenty......zastanawiam nad czytelnością planów 1, 2, 3...i spójnością sceny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 komentarz koleżanki....ze telewizor zabił i roboty tańczą a z tyłu coś cichaczem wynosi inny telewizor.... docelowa rozdziałka, fragment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbek Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Klimat i szczegóły są super, tylko poza patrolowca bardzo dziwaczna. Zupełnie nie wiadomo o co mu chodzi. Reszta świetna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 to coś co zabił telewizor nie wygląda na psa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2008 wyjaśnienie pozy patrolowca....na chwilę przed zabiciem przez telewizor nieokreślonego zwierza prowadzonego przez patrolowca, patrolowiec przypomniał sobie kawał..oto on: W pubie o bardzo ciemnym wnętrzu siedzi przy barze znudzony facet i popija drinka. Czuje, że obok też ktoś siedzi, więc zagaduje: - Eee, opowiedzieć ci dowcip o blondynce? Na to glos (kobiecy): - No możesz. Ale musisz wiedzieć, że jestem blondynką 1,80 wzrostu i 70 kg wagi i jestem naprawdę silna. A obok mnie siedzi też blondynka, 1,90 wzrostu, 80 kg wagi i podnosi na codzień cieżary. A jeszcze dalej przy barze siedzi też blondynka, 2 metry wzrostu. To mistrzyni w kick-boxingu. Dalej chcesz opowiedzieć ten dowcip? - Facet pociąga powoli ze szklanki, mysli i mowi: - Nie, już nie... Pier...lę, nie będę go trzy razy tłumaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makko Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 (edytowane) Nie czytalem opisu, poprostu zerknalem na obrazek i powiem tak: 1. Chaos, kompletnie nie wiadomo o co chodzi. 2. Wrazenie jk by tv byl zywy i wylala sie z niego krew. Jezeli zgnieciony ma byc piesek ewidentnie za duzo krwi, no i brakuje jakis pozostalosci po nim. Np nozek, glowki z wytrzeszczem oczu. 3. Sugerujac sie tym iz w tle widac podobnego chlopka pałujacego jakiegos pana, wyglada to tak jak typ stal z batem i znecal sie nad zywym tv. 4. Brakuje lekkiego dofa. Edytowane 17 Wrzesień 2008 przez makko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbek Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 wyjaśnienie pozy patrolowca....na chwilę przed zabiciem przez telewizor nieokreślonego zwierza prowadzonego przez patrolowca, patrolowiec przypomniał sobie kawał..oto on: To jest jakieś wyjaśnienie ;) Mi gość jednak wygląda bardziej jakby został postrzelony, czy coś w tym guście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 komentarz koleżanki....ze telewizor zabił i roboty tańczą a z tyłu coś cichaczem wynosi inny telewizor.... Wszystko piękne tylko co oni robią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2008 makko- żywy telewizor...dobre... kubbek- w planach ma dostać kawałkiem czy to psa czy żywego telewizora czy czymkolwiek master kiełbaster-kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makko Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Zrob tam jeszcze na pierwszym planie uciekajace kolanko od zlewu bedzie klimat absurdu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbek Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Zdecydowanie jestem za kawałkiem psa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 próbuję pokazać określoną sytuację w nielandrynkowy sposób, ale skoro nie wychodzi i się nie podoba to widocznie jestem do d..py. ......a prace i tak skończę :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbek Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Mnie się tam podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 może ustaw tego gościa stojącego na jednej nodze metr na lewo od pieska. by wyglądał jak by go wyprowadzał a nie tańczył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Bardzo fajne chociaż rzeczywiście nie wygląda jakby tv spadł na pieska. Podoba mi się screen z postu 59, lubię takie "inne" prace :) W obrazku z posta 56 powinieneś tło zrobić błękitne. Pomaziaj niebieskim po moście żeby się zlewał z tłem. Środkowy plan (ludziki pod murem) też pomaziaj błękitem ale delikatnie i powinno być lepiej. Filary mostu rzeczywiście nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 (edytowane) kubbek -dzięki Master Kiełbaster -jak nie wyjdzie z taką pozą to zmienimy...zobaczymy Gomez -raczej pójdę w stronę bieli...daje fajną spójność całości....chyba...w końcu to się nie znam [/url] Edytowane 19 Wrzesień 2008 przez Pilar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 swietnie, nie sadzilem ze az tak to bedzie wygladalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbek Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Jak dla mnie bomba! Gość dostał flaczkiem i wszystko jasne. I te zarośnięte bluszczem słonie! :) Niepokoi mnie jeszcze tylko to, że w wentylacji po lewej jest biało, jakby to było okno na podwórko po drugiej stronie, a spodziewałbym się tam raczej jakiejś nieprzyjemnej, śmierdzącej dziury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 wyglada nieźle, ale problem jest w czytelności, nie można z samego obrazke wyczytać o co w całym zamieszaniu chodzi, może bardziej uwydatnić właściciela pieska, albo dodać drugiego, na sąsiedniej smyczy, który gapi się z przerażeniem na kolegę czy odskakuje w popłochu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Witam! Obserwuje wątek od dawna przede wszystkim z powodu świetnego designu, bronie, postaci, pojazd, naprawdę świetne! Jednak z upa na up zaczynam się trochę martwić bo wydaję mi się że jest coraz gorzej. Ta biała mgła jak dla mnie całkowicie nie trafiona, przez nią "wyprały" się całkiem kolory i obrazek się spłaszczył moim zdaniem bez porównania z tym http://img391.imageshack.us/img391/2448/325ey2.jpg. Po za tym ten cały naprawdę dobry design całkowicie się gubi :/, gdzieś tam wciśnięci żołnierze, broń całkowicie nie widoczna,to tego wszystko przesłonięte białym czymś, a szkoda by tego było. Ciężko teraz przebudowywać scenę ale myślę że zdecydowanie powinieneś chociaż rzucić na pierwszy plan kawałek przechodzącej postaci i to z bronią w ręce :] Jeszcze odrobinę czepialstwa, mianowicie poza strażnika, rzeczywiście chyba powinien raczej dłoń i ciało skierować na pieska w celu ratowania go czy też tego co z niego zostało. To tyle ode mnie, czepiam się bo mi się podoba i szkoda by było :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 (edytowane) no i jak zwykle zabrakło techniki i talentu. opis do pracki :cool: ...Wyświetliwszy niekorzystne wyniki, telewizor zostaje trafiony żelazkiem przez panią Maye Alias. Urwana przez nagle naprężony kabel od żelazka głowa kotka przewraca akwarium, wypadająca mokra rybka robi zwarcie na przygotowywanej wcześniej bombie "pokojowej". ...Nieszczęśliwie pod budynkiem niejaki Max Autodesky dowódca grupy patrolowej oddalił się od niej ciągnięty przez "szperacza" na którego spada wyrzucony siłą eksplozji telewizor. Widok miażdżonego ulubieńca kompanii wyzwala w kapitanie chęć mordu! Wpada do podniszczonego wybuchem mieszkania, poślizguje się na zakrwawionym kotku, upadając naciska spust karabinu odstrzeliwując sobie lewą nogę która trafiając w głowę ranną właścicielkę mieszkania zabija ją na miejscu. Przyssawszy się do kikuta nogi druga rybka zakaża ciało mundurowego. Po dwóch dniach z okrzykiem "o ja cierpie dole!!!" kapitan umiera. edit 800x600 Edytowane 25 Wrzesień 2008 przez Pilar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 (edytowane) Eee tam jęczysz :). Pomijając brązowe smugi dymu ( bo to ten dym prawda ? - nie śledziłem całego wątku ) i drobne szczegóły wygląda świetnie i jak pędzlem malowane:cool: A i ta historia...boszzze "o ja cierpię dole" ;) Edytowane 25 Wrzesień 2008 przez La R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 panie Adek...dokonałem podmiany pracy w poście nr 1 i nr 79 na chwile przed deadlinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Już sprawdzam. Edit: Stresujecie mnie jak nigdy. Ja rozumiem zostawiać do ostatniej chwili ...uff.. już sie bałem jak zobaczyłem date postu, ze zamiescilem o 00:00 czyli gorzej by sie nie dalo ;) Oczywiscie jest ok. Data edycji pierwszego posta to 23:57 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 najbardziej podobają mi się modele, gratuluje ukończenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Mocny obrazek:) Gratuluje ukonczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyline Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Oryginalne. Bardzo ciekawie ukazana ekspresja... ruch mundurowego, rozbryzg krwi, smycz... wszystko bardzo ładnie się prezentuje. Gratuluje ;) i zazdroszczę umiejętności ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Ciekawa spójna stylistycznie praca. Ogólnie jestem bardzo na plus choc razi kilka elementow, najwiekszym mankamentem tej pracy sa w ostatniej chwili dodane dymy z AB, widac ze nie opanowales do konca narzedzia, przez co te dymki bardzo szpeca. Mozna by bylo jeszcze podyskutowac nad samym kadrem, ja przynajmniej bardziej bym uwydatnil pojazd zamiast tej budowli, czyli zamiana miejscami. Tak wiec pracka ma potencjal, hehehe tylko te dymki ehhhh gratuluje ukonczenia: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 La R, ferni, dyb3k -dzieki Skyline -miło wiedzieć że ktoś zazdrości umiejętności bo już myślałem że półtorej roczna nauka maxa poszła w na marne :mad: KoMic -przyznaje się...AB trudno opanować w pare godzin..poćwicze do następnej bitwy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 hoho ,dla mnie wypas;D pierwsze wrażenie - dobra ,ograniczona paleta barw,troszke jak obraz,fajny detal :) poza tym gratuluje pomysłu . ps. skąd inspiracja na taki klimat? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Głos oddany, dobra praca, to taka praca w której jest gore! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plug Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 moze mi ktos powiedziec jak (albo gdzie na max3d.pl) zrobic efekt pary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 tutek pod maxa z którego ściągałem http://www.max3d.pl/tut.php?id=273 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 hehe.. milo ze jeszcze komus sie przydal ten tutek :) ...normalnie cale wieki temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 a faktycznie, nie dopatrzyłem się że to twoje dzieło :] tut mi się bardzo przydał. całkiem niedawno robiłem go tylko do połowy bo dalej już była czarna magia, w końcu przegryzłem się przez efekt pary :] powodzenia w mam nadzieje dzisiejszych wynikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi