tr3buh Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Disturbing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 perfekcja w detalach zwalaja z nóg ;) Kobieta najbardziej mi się podoba jest taka groteskowa jakby . Ogólnie mistrzunio ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finemaker Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 copy , paste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 9 Maj 2012 Autor Share Napisano 9 Maj 2012 (edytowane) Witam! coś nowego ode mnie.. "Sorrow" hd Edytowane 11 Maj 2012 przez serio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 9 Maj 2012 Share Napisano 9 Maj 2012 baaardzo mi się podoba ;))) piękne ,mroczne ,klimatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 9 Maj 2012 Share Napisano 9 Maj 2012 a co taka mala rozdziałka :) ja sie już przyzwyczaiłam że wrzucasz prace w takiej rozdzielczości że mozna się wszystkiemu dobrze przyjrzeć! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 o, ano właśnie szkoda że brak dużej rozdzielczości :) Niemniej jednak praca wygląda bombowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 Przecież jest HD. Nikt nie zwraca uwagi na to co piszesz... Serio, kiedy wrzucisz coś wesołego? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 no wlasnie? :) kiedy? tak czy siak jedno z lepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 20 Listopad 2012 Autor Share Napisano 20 Listopad 2012 (edytowane) Witam! Byłem trochę zajęty przez ostatni czas.. Ale dziś wrzucam coś nowego od siebie.. tytuł: Vanity hd ver. Edytowane 14 Grudzień 2012 przez serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 20 Listopad 2012 Share Napisano 20 Listopad 2012 Coś pomiędzy Beksińskim, a L. Royo. W każdym razie bardzo mi się podoba, tylko ciekawi mnie kiedy się bierzesz za coś zupełnie innego, bo niedługo się zgubisz w tych sepiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 20 Listopad 2012 Share Napisano 20 Listopad 2012 Lubie to :D i do tego muzyka z mojej ulubionej gry na X-a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 20 Listopad 2012 Share Napisano 20 Listopad 2012 cholernie płasko... płasko... mimo to robi wrażenie i faktycznie kolorystycznie i przez tą płaskość, która czuć na całym enviro troche jest Royo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek35 Napisano 20 Listopad 2012 Share Napisano 20 Listopad 2012 Jakość twoich prac i ilość szczegółów to dla mnie szok. Jedna z najlepszych teczek, jakie tu widziałem. Czekam na kolejne prace:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 20 Listopad 2012 Share Napisano 20 Listopad 2012 Klimat jest. Kolorki super. Detal niesamowity. Tylko coś z kompozycją nie gra. Mam wrażenie, że we wcześniejszych stadiach praca była bardziej symetryczna - tzn ten posąg był na środku, ale przerzuciłeś go lekko na bok i teraz leci wszystko mocno na prawo. Ale to takie czepialstwo na siłę. Pysznie jest, serio, Serio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 21 Listopad 2012 Autor Share Napisano 21 Listopad 2012 Dzięki wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 21 Listopad 2012 Share Napisano 21 Listopad 2012 nom detal robi wrażenie, do tego klimat no rewelacja mi bardzo się podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2012 (edytowane) Witam! Dzisiaj coś z zupełnie innej beczki mam do pokazania... Wraz z kolegami z grupy OhNoo chciałbym pochwalić się naszą pierwszą niezależną produkcją na iPada. Jest to interaktywna opowieść dla młodszych odbiorców ale nie tylko. W całą produkcje oprócz czasu było włożone wiele pasji i serca. Mam nadzieję że Wam się spodoba. Trailer najlepiej obejrzeć w wersji HD. Poniżej wersja PL. a jak ktoś chce to tu . [video=youtube;lqZK0QRvn-Q] Jeśli ktoś ma iPada/iPhona/iPoda Touch to zachęcam do pobrania za darmo wersji lite i wyrobienia sobie własnej opinii jak to się sprawuje w ruchu. Współpracujemy już z jednym użytkownikiem tego forum przy kolejnej produkcji ale jesteśmy otwarci na współpracę więc jeśli ktoś by chciał popracować przy ilustracjach przy nowej produkcji może się z nami skotaktować [email protected] www.ohnoo.com www.facebook.com/OhNooStudio www.twitter.com/OhNooStudio Edytowane 14 Grudzień 2012 przez serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Kurcze bardzo fajnie to wygląda szkoda ze nie pogram sobie ponieważ nie posiadam Iphona .Gratki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Czy to znaczy że ten żółw z pudełka odzyska życie??? Toż to comeback na miarę Gandalfa Szarego!! Zawsze bardzo lubiłem tę ilustrację, ale bardzo mi było przykro z powodu rzeczonego gada. A poza tym to gratuluję projektu, też nie mam ajfona, ale te zajawki wyglądają świetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Jak dla mnie bomba :) szczególnie ten hmm tygryso-miś i mroczne lokacje :D Planujecie może wydać grę na androida? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2012 Dzięki za komentarze! Kalberos - thx Urbanboogie - nie mogę zdradzać bo będzie spojler:) pumax - wersja na andka/maca jest zaplanowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Pograloby sie, dla samego klimatu z obrazkow... Czekam na wersje na androida. Nie wiem jak duzy wplyw miales na caloksztalt gry ale jak dla mnie to nastroj mi jak najbardziej pasuje do reszty Twojego dorobku, moze to motyw smierci,moze fakt ze w Twojej teczce pokazywane :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2012 Dzięki EC! No cały projekt robiły 3 osoby więc mnie przypadło narysowanie wszystkiego więc możliwe , że trochę klimatu tam zawarłem (może nawet nieświadomie). Całą historie wymyśliliśmy wspólnie więc nikt nad nami nie stał i nie narzucał co mamy robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 na iPada, czyli na iPhona nie mozna zassać? Skąd braliście lektorów, bo mam straszny problem by znaleźć jakieś niedrogie studio z nativami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2012 ola-f - Można zassać na iPhone-a też. To jest apka uniwersalna. A jeśli chodzi o głosy to są to zaprzyjaźnieni aktorzy z Teatru Miniatura w Gdańsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Ekstra! oprawa wizualna miodzio, uwielbiam takie ilustrowane gry przypominają mi dzieciństwo... jedyną rzeczą która mnie szczególnie poraziła to "porażenie" piorunem z trailera, które obrazuje ilustracja numer 2 slabo ten efekt wyszedł... masakra ogólnie, kawał dobrej roboty, firmy powinny sie od was uczyć z tego co widziałem po innych produkcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 ok, to zaraz naładuje shitFona ;) dzieki za odpowiedz - ale chodziło mi o angielskich lektorów, chyba, że to te same osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 super to wyglada. fajnie ozywia scene uzycie akcelerometru, musze tez takie coś robić w swoich grach. Ogolnie bardzo fajna interaktywna bajka. Nie odkrywałem zbyt wielu gwiazdek, ale te co sie udało wygladaly na zwykle klikacze, bez kolejnosci i przyczyny - troche szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 15 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2012 Rotcore - dzięki za dobre słowo! Tą animacje piorunka robił kumpel. No mówił, że starał się jak mógł. Mi się tam podoba. ola-f - angielskie głosy to zupełnie inne osoby. Nie ukrywam, że był problem ze znalezieniem dobrych głosów. Są to Polacy co zresztą widać w creditsach. Fajnie , że się podobało. Akcelerometr to była mega trudna sprawa do zrobienia dla nas ze względu na ilość planów etc ale się udało.W ramach ciekawosci podam ,że całość jest robiona we flashu. No gwiazdki to taka wisienka na torcie dla chętnych. Są sprytnie poukrywane. Cały koncept tej bajki jest jakby zaczerpnięty z kalendarza adwentowego. Masz poczucie, że zawsze coś nowego i ciekawego odkrywasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 19 Maj 2014 Autor Share Napisano 19 Maj 2014 Witam! Wrzucam dwie nowe prace aby dać jakiś znak życia.. Może za jakiś czas pokaże nad czym pracowałem przez ostatni rok w dziale "Game Art" ale póki co jeszcze się składa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Serio. Serio. Serio. Serio. Serio nie wiem co powiedzieć, ale to drugie mnie zniszczyło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Nie wiem czy na tym poziomie zawodnika, można sobie pozwolić na jakąkolwiek krytykę, mnie tez druga pracka daje po kościach, ale gdybyś czasem wyszedł na spacer i przyjrzał się co robi tlen i powietrze to właśnie tego brakuje w tych pracach. Sorki jeśli zabrzmiało bucowato, jest kozacko, a mogłoby być przekozacko. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 20 Maj 2014 Share Napisano 20 Maj 2014 dobre mi sie nasuwa skojarzenie ze Zdzislawem Beksinskim? (pozytywne oczywiscie) :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 9 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2014 (edytowane) Dzięki za komentarze.. Korzystając z okazji chciałbym prosić o wsparcie naszej niezależnej gry która wystartowała na Indiegogo oraz na Greenlight-cie a tu link do działu Game Art gdzie zamieściłem materiały z gry. Pozdrawiam. Pozdrawiam! Edytowane 11 Czerwiec 2014 przez serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 9 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Witam! Wrzucam dwie prace które wcześniej się tu nie pojawiały.. "Life is an Illusion" "Immortality desires the mortality" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 AAaaaaa....aaaa.... przepiękne. To chyba najlepsze Twoje prace (jak dla mnie przynajmniej). To do jakiegoś projektu czy prace dla siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 9 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Dzięki! To prace dla siebie chociaż pierwszą użyczyłem do promocji swojej gierki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 świetne te ostatnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 12 Wrzesień 2014 Share Napisano 12 Wrzesień 2014 Bardzo fajne. Nie wiem czy taki był zamysł, ale w ostatnim obrazku materiał na kobietach wygląda trochę jak wyrzeźbiony. W tym wcześniejszym gdzie jest materiał na głowach, nie ma tego efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Strasznie irytuje mnie brak głębi w tych pracach, umiesz wymodzić detal, ale co z tego jak niemal wszystko jest tak samo ostre i wyraźne, nie czuć przestrzeni, tak jakbyś się bał pewne rzeczy ukryć, wygładzić, bardziej zgasić, szkicowo potraktować... bo teraz wszystko stara się wybić na pierwszy plan... wg mnie Twoje prace mogłyby sporo zyskać, na pewno nie odwrotnie... to tyle co mógłbym doradzić, natomiast trzeba przyznać, że niezłe historie Ci wychodzą, mroczna dusza ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 14 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2014 Dzięki za komentarze! Rotcore - tak masz rację. Mam to z tyłu głowy aby mniej detalu , mniej wyraźne aby tą głębie większą wytwarzać ale cóż.. Może z czasem to naprawię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 14 Wrzesień 2014 Share Napisano 14 Wrzesień 2014 Dzięki za komentarze! Rotcore - tak masz rację. Mam to z tyłu głowy aby mniej detalu , mniej wyraźne aby tą głębie większą wytwarzać ale cóż.. Może z czasem to naprawię.. Dla mnie prace są Mega fajne. A może wrzuciłbyś poprawkę szybką tego o czym wspomniał Rocore ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 15 Wrzesień 2014 Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Zrywa beret! Miazga totalna i nie pozostaje nic innego niz krzyczeć "wiecej!" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 16 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2014 JakóbM - dzięki, ale na razie mam dość tamtej pracy, robię już coś innego.. pumax - dzięki za miłe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Witam! Wrzucam nową prackę.. "Fire Walk with Me".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 23 Październik 2014 Autor Share Napisano 23 Październik 2014 Witam! Pokazuje kolejny obrazek: "Echoes in the Darkness". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 21 Listopad 2014 Autor Share Napisano 21 Listopad 2014 Dzień dobry! zamieszczam nowego picka.. "No future" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 21 Listopad 2014 Share Napisano 21 Listopad 2014 Hej :) świetne prace uwielbiam taki klimat a praca: "Echoes in the Darkness" no ŁAŁ! Świetna czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 21 Listopad 2014 Share Napisano 21 Listopad 2014 Rewelka, chociaż przy takim oświetleniu bardziej by pasowało, jakbyś twarze ukrył bardziej w cieniu. Dwa szybkie maźnięcia miękkim pędzlem na multiply powinny wystarczyć. Ogólnie praca super. Na fronta z nią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi