Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1samolot2.jpg

2samolociki.jpg

3rybki.jpg

4ok.jpg

5naturadzieci.jpg

6potworki.jpg

7potworek.jpg

8molerat.jpg

9luba.jpg

10kosmoloty.jpg

11jaszczur.jpg

12fishsquir.jpg

13fish%2520fajka.jpg

14facjata.jpg

15dziecidla.jpg

16drzewko.jpg

17delfin.jpg

18bitwa.jpg

19smoczek.jpg

20whale.jpg

Pozdrawiam Jarek

Zdrowia wszystkim

Napisano (edytowane)

część ćwiczonek ze stycznia

szkiceaut1.jpg

szkiceryb1.jpg

szkiceaut2.jpg

i trochę lutowych szkiców po dołączeniu do fusbooka :)

01.02.13.jpg

02.02.13.jpg

03.02.13.jpg

04-05.0213.jpg

05.02.13.jpg

Edytowane przez yarosh
Napisano

No bardzo fajny kierunek Yarosh, mogę tylko potwierdzić słowa innych. ;)

Oby tak dalej, jest mocny lvl up i fajne wykorzystanie dostępnych źródeł wiedzy!

Pozdro

Napisano

dzięki Panowie, ostatnio mam lekki dołek (nie tylko rysunkowy), ale chyba trzeba dla odmiany będzie pomęczyć coś innego

dni 9-13

szkice10.jpg

szkice11.jpg

Napisano

Nieźle wychodzą Ci te wykreślane obiekty. Widać spory progress w nawet porównaniu z rysunkami z postu #307. Aż zachęciłeś mnie do ćwiczeń perspektywy!

Dajesz dalej przyjemnie się ogląda ;)!

Napisano (edytowane)

dzięki sebel, własnie o to chodzi żeby wbić sobie do głowy jak to się robi i polecam przednia zabawa

w między czasie wykończyłem troszkę jeden obrazek miał być gotowy na walentynki ale co się odwlecze to nie uciecze

walentynka1.png

Edytowane przez yarosh
Napisano

Super ten diabełek walentynkowy,w szkicach też coś ciekawego się dzieje z kreską.

Różnicujesz ją bardziej i widać więcej staranności.

Pozdrawiam ;)

Napisano

dzięki chłopaki, dobrze się od czasu do czasu utwierdzć że się brnie w dobrą stronę ;]

teraz trzeba trochę animke we flashu ogarnąć,

Napisano

march1ab.jpg

dzięki wszystkim za miłe słowo, wektory i taka stylistyka to jest coś co lubię robić w ramach relaksu, ale nie mam za wiele czasu na to przynajmniej w tej chwili

Napisano (edytowane)

march1bb.jpg

kolejna strona z marca

%25C5%2582eb1.jpg

jakby ktoś mógłby mi wytknąć niedociągnięcia w chłopku to będę wdzięczny, bo anatomia ostatnio mnie rozkłada ;]

Edytowane przez yarosh
Napisano

o, nowy, lepszy Yarosh :D jest progres! I super ze bloga zalozyles :D Powinienes tez tam dodac gdzies na wierzchu tego gadżeta który umożliwia śledzenie bloga innym użytkownikom bloggera. Co prawda sa inne sposoby żeby dodać stronke do obserwowanych na blogu, ale jednak to klikniecie jedno jest szybsze :P

Napisano

motyl, dzięki za uwagi, nie miałem już siły walczyć z ta ręką i nogą, na ile się dało poprawiłem w stosunku do wcześniejszych wersji, a chciałem to już zakończyć, żeby mieć coś za sobą, teraz wiem już, że inaczej powinienem to rozegrać na wcześniejszych etapach

Telthona, bardzo mi miło, chyba udało mi się dodać na blogu ten gadżet, także jeśli ktoś ma ochotę obserwować moje zmagania to zapraszam serdecznie

Jarek

Napisano (edytowane)

Dziś na luźno takżeby dać umysłowi odpocząć od pisania pism, także sporo błędów, ale jakiś pomysł zapisany

veteran.jpg

Edytowane przez yarosh
Napisano (edytowane)

Dziś na luźno takżeby dać umysłowi odpocząć od pisania pism, także sporo błędów, ale jakiś pomysł zapisany

veteran.jpg

Edytowane przez yarosh
Napisano

black%2520undwhite.jpg

takie tam pitu pitu ,arker mazak korektor i skaner + trochę kontrast,

dużo nie wrzucam, ale nie ma czym sie chwalić, większość ćwiczeń jak w poprzednich postach

Napisano

Praca wykonana na artbuzz challange, miejsce pracy grafika niedalekiej przyszłości

artbuzz_mak_ver5_fin_by_yarosh-d62zw9x.png

progres można zobaczyć wątku konkursowym tutaj już nie będę zaśmiecał

Napisano

Bardzo profesjonalnie to wyglada. +

EDIT: Powiekszylem obrazek i widac troche poszarpanych i nie ladnych linii, objedz to wszystko pen toolem i masz po sprawie.

Napisano (edytowane)

dzięki chłopaki,

Masz rację Ice, dzięki za wytknięcie, większość z ręki jechałem żeby się jakoś z tym wszystkim wyrobić, bo mimo wszystko pen tool dla mnie trochę wolniejszy jest i nie mogę cały czas przywyknąć do tego jak w Photoshopie działa., Mogłem w wektorach jechać od razu, ale mimo wszystko naturalniej czuję się w rysowaniu, szczególnie wstępnych szkiców. Poprawioną wersję zapewne wrzucę już poza konkursem na bloga i do folio.

Nie przejmowałem się tak bardzo małymi niedoskonałościami, bo to w sumie koncept. Konkursowej pracy już nie będę zmieniać bo chyba już nie można, w deadlinie się zmieściłem i sporo się dowiedziałem i nauczyłem + w praktyce wykorzystałem trochę rzeczy które ostatnio staram się ćwiczyć.

Edytowane przez yarosh
Napisano
tak wygladałaby kwatera główna SHIELD gdyby kasa na film szła z PISF

nie do końca wiem jak to odebrać, ale powiedzmy, że potraktuję jako komplement ;] z ironicznym podtekstem na temat polskiej kinematografii xD