Swiezy Napisano 8 Grudzień 2012 Share Napisano 8 Grudzień 2012 Faktycznie przyjemna grafika, no i jak ola-f napisał, walczą ze sobą o uwagę kot i rybka. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 19 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Pozdrawiam Jarek Zdrowia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 Ryba z fają spod 13 jest świetna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 O jak fajna wrzuta :) Najlepiej to Ci wychodzą różne stworzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 ten "kotek" jest bardzo fajny,czysto ,schludnie,cartoonowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 5 Luty 2013 Autor Share Napisano 5 Luty 2013 (edytowane) część ćwiczonek ze stycznia i trochę lutowych szkiców po dołączeniu do fusbooka :) Edytowane 5 Luty 2013 przez yarosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Luty 2013 Share Napisano 5 Luty 2013 Ten kierunek na pewno przyniesie sporo korzyści jak będziesz robił komercję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 te rysunkiii bardziej z gatunku technicznych są super! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 Ding! level up. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 6 Luty 2013 Autor Share Napisano 6 Luty 2013 dzięki chłopaki, powoli więcej widzę i więcej rozumiem dzień kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 7 Luty 2013 Autor Share Napisano 7 Luty 2013 dzień 7, chyba stworzę jakiś świat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 8 Luty 2013 Autor Share Napisano 8 Luty 2013 dzień 8, chcialoby ise móc więcej posiedziec ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 te ufoludki oraz pojazdy no no Lvl Up :D idzie to w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 9 Luty 2013 Share Napisano 9 Luty 2013 No bardzo fajny kierunek Yarosh, mogę tylko potwierdzić słowa innych. ;) Oby tak dalej, jest mocny lvl up i fajne wykorzystanie dostępnych źródeł wiedzy! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 13 Luty 2013 Autor Share Napisano 13 Luty 2013 dzięki Panowie, ostatnio mam lekki dołek (nie tylko rysunkowy), ale chyba trzeba dla odmiany będzie pomęczyć coś innego dni 9-13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 15 Luty 2013 Autor Share Napisano 15 Luty 2013 14.02 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 16 Luty 2013 Share Napisano 16 Luty 2013 Nieźle wychodzą Ci te wykreślane obiekty. Widać spory progress w nawet porównaniu z rysunkami z postu #307. Aż zachęciłeś mnie do ćwiczeń perspektywy! Dajesz dalej przyjemnie się ogląda ;)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 23 Luty 2013 Autor Share Napisano 23 Luty 2013 (edytowane) dzięki sebel, własnie o to chodzi żeby wbić sobie do głowy jak to się robi i polecam przednia zabawa w między czasie wykończyłem troszkę jeden obrazek miał być gotowy na walentynki ale co się odwlecze to nie uciecze Edytowane 23 Luty 2013 przez yarosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 Super ten diabełek walentynkowy,w szkicach też coś ciekawego się dzieje z kreską. Różnicujesz ją bardziej i widać więcej staranności. Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 Fajnie ciekawie pokazany ten ufoludek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 bardzo estetyczne to - mam na mysli tego ufoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 25 Luty 2013 Autor Share Napisano 25 Luty 2013 dzięki chłopaki, dobrze się od czasu do czasu utwierdzć że się brnie w dobrą stronę ;] teraz trzeba trochę animke we flashu ogarnąć, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 13 Marzec 2013 Autor Share Napisano 13 Marzec 2013 czas powrzucac powoli troche staroci, jeszcze musze popracowac nad wektorami bo nie do końca lekko mi to wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 15 Marzec 2013 Share Napisano 15 Marzec 2013 ooo szykuje się nam małe pueblo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Bajeczny domek! Wektory ćwicz, ćwicz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Ekstra, bardzo przyjemny w odbiorze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 19 Marzec 2013 Autor Share Napisano 19 Marzec 2013 dzięki wszystkim za miłe słowo, wektory i taka stylistyka to jest coś co lubię robić w ramach relaksu, ale nie mam za wiele czasu na to przynajmniej w tej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 20 Marzec 2013 Autor Share Napisano 20 Marzec 2013 (edytowane) kolejna strona z marca jakby ktoś mógłby mi wytknąć niedociągnięcia w chłopku to będę wdzięczny, bo anatomia ostatnio mnie rozkłada ;] Edytowane 20 Marzec 2013 przez yarosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asdaq Napisano 20 Marzec 2013 Share Napisano 20 Marzec 2013 Fajne te szkice, szczególnie retro kabriolet. Miło się to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 22 Marzec 2013 Autor Share Napisano 22 Marzec 2013 aha i założyłem bloga jakby kogoś interesowało i chciałby trochę wspomóc dobra radą lub słowem ;] http://myheadinlines.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 23 Marzec 2013 Share Napisano 23 Marzec 2013 lewa ręka wygląda jakby była tyłem, prawa stopa dziwnie powyginana. Tak poza tym to fajne kolorki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 23 Marzec 2013 Share Napisano 23 Marzec 2013 o, nowy, lepszy Yarosh :D jest progres! I super ze bloga zalozyles :D Powinienes tez tam dodac gdzies na wierzchu tego gadżeta który umożliwia śledzenie bloga innym użytkownikom bloggera. Co prawda sa inne sposoby żeby dodać stronke do obserwowanych na blogu, ale jednak to klikniecie jedno jest szybsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 23 Marzec 2013 Autor Share Napisano 23 Marzec 2013 motyl, dzięki za uwagi, nie miałem już siły walczyć z ta ręką i nogą, na ile się dało poprawiłem w stosunku do wcześniejszych wersji, a chciałem to już zakończyć, żeby mieć coś za sobą, teraz wiem już, że inaczej powinienem to rozegrać na wcześniejszych etapach Telthona, bardzo mi miło, chyba udało mi się dodać na blogu ten gadżet, także jeśli ktoś ma ochotę obserwować moje zmagania to zapraszam serdecznie Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 29 Marzec 2013 Autor Share Napisano 29 Marzec 2013 tak dużo do zrobienia, a tak mało czasu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2013 troszkę więcej na blogu http://myheadinlines.blogspot.com/2013/04/sketchbook-challenge-april-edition-has.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2013 (edytowane) Dziś na luźno takżeby dać umysłowi odpocząć od pisania pism, także sporo błędów, ale jakiś pomysł zapisany Edytowane 4 Kwiecień 2013 przez yarosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2013 (edytowane) Dziś na luźno takżeby dać umysłowi odpocząć od pisania pism, także sporo błędów, ale jakiś pomysł zapisany Edytowane 4 Kwiecień 2013 przez yarosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 18 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2013 takie tam pitu pitu ,arker mazak korektor i skaner + trochę kontrast, dużo nie wrzucam, ale nie ma czym sie chwalić, większość ćwiczeń jak w poprzednich postach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 25 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Praca wykonana na artbuzz challange, miejsce pracy grafika niedalekiej przyszłości progres można zobaczyć wątku konkursowym tutaj już nie będę zaśmiecał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cola Napisano 26 Kwiecień 2013 Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Bardzo fajny koncept. Zamawiam jeden ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 26 Kwiecień 2013 Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Ja też zamawiam taki. Można gdzieś skoczyć i np. malować landszafty na żywca. Same zalety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 26 Kwiecień 2013 Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Bardzo profesjonalnie to wyglada. + EDIT: Powiekszylem obrazek i widac troche poszarpanych i nie ladnych linii, objedz to wszystko pen toolem i masz po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 26 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2013 (edytowane) dzięki chłopaki, Masz rację Ice, dzięki za wytknięcie, większość z ręki jechałem żeby się jakoś z tym wszystkim wyrobić, bo mimo wszystko pen tool dla mnie trochę wolniejszy jest i nie mogę cały czas przywyknąć do tego jak w Photoshopie działa., Mogłem w wektorach jechać od razu, ale mimo wszystko naturalniej czuję się w rysowaniu, szczególnie wstępnych szkiców. Poprawioną wersję zapewne wrzucę już poza konkursem na bloga i do folio. Nie przejmowałem się tak bardzo małymi niedoskonałościami, bo to w sumie koncept. Konkursowej pracy już nie będę zmieniać bo chyba już nie można, w deadlinie się zmieściłem i sporo się dowiedziałem i nauczyłem + w praktyce wykorzystałem trochę rzeczy które ostatnio staram się ćwiczyć. Edytowane 26 Kwiecień 2013 przez yarosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Kwiecień 2013 Share Napisano 26 Kwiecień 2013 tak wygladałaby kwatera główna SHIELD gdyby kasa na film szła z PISF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 26 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2013 tak wygladałaby kwatera główna SHIELD gdyby kasa na film szła z PISF nie do końca wiem jak to odebrać, ale powiedzmy, że potraktuję jako komplement ;] z ironicznym podtekstem na temat polskiej kinematografii xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Toż to PIĘKNE!! nic tylko spawareczka blaszeczki amelinjum i zabawa w małego Słodowego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 tak, wygląda bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrBone Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Nom, odjechany ten projekt :P Chętnie zobaczyłbym takie cudo w ruchu :) Moje pitu pitu to tam się do tego nie umywa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 27 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2013 dzięki jeszcze raz wszystkim, starałem się przemyśleć ten temat pod kątem tego, co sam chciałbym mieć na swoim stanowisku pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 28 Kwiecień 2013 Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Fajnie to wygląda, widać ogrom napracowania :) Powodzenia w konkursie^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi