adek Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Na blogu firmy Platige Image można obejrzeć w całości krótkometrażowy film Grzegorza Jonkajtysa i Marcina Kobyleckiego pt. „Arka”. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 wooo, kto by pomyslal, ze tak to sie skonczy:) super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lashco Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 tym lepiej dla nas. gorzej dla kieszonki grzeska. chlopcy chyb stracili cierpliwosc do dvd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 (edytowane) asz tyy! :D dziękówka !!! Edit: a ja właśnie zakończenie najbardziej lubuje! bardzo uel done qrde bele!!! muza cholernie wszystko podbiła! Czapa z głowy Edytowane 8 Wrzesień 2008 przez JmTm00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 a ja bym chetnie obejrzał jakies making-off i postawil dvdik na polce :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 :) Super Da się jakoś zassac to HD? To sobie na TV oglądne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 No to dupa w takim razie, nie bedzie zadnego makin of. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Świetne... aż sobie musiałem przewinąć końcówkę... Dobra robota panowie '] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 DraB-> http://www.3dluvr.com/jonkajtys/ark/ark720p_www.mov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Zabrzmi troche jakbym sie przechwalal, ale moj komputer nie daje rady z HD. Film jest dostepny w jakiejs mniejszej wersji? Jak sie domyslam z blogu PI zniknal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Technicznie to ooommmggggg az leb urywa, ale ta koncowka... Na moj gust bylo by lepiej bez niej bo sie troche oszukany poczulem, ale to takie moje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 O! Grzesiek. Figurujesz na platigowej stronce jako rezyser.Brawo.Jak to Ci sie udalo, zwazywszy na fakt , ze dobrych kilka lat temu zlales platige i pojechales do stanow:) Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekj Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Zbysiu!, rewelacyjny komentarz :) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Czuję się fajnie zaskoczony. Czad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Ja odniosłem podobne wrażenie jak Omen. Jak sobie ta postac przyłożyła lufe do skroni to aż mnie coś żal sie zrobiło i smutno i nostalgia i wogóle...i pojawiła sie ta pielęgniarka o_O. Ale to chyba też moje odczucie tylko sądząc po komentarzach innych. Technicznie super. Podobaja mi się wnetrza...te korytarze i ten główny hol. Dzieki Grzesiek za ten fantastyczny gest :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 czy on ma na ekranie w prawym dolnym rogu wordpada czy mi sie wydaje :D moze ktos przetlumaczyc ten cytat szekspira ? bo mi to ciezko idzie ;) w 1szej scenie wydaje mi sie ze jest lamana os, nie wiem czemu, troche haotycznie to wyszlo, ale moze to specjalny zabieg :) koncowka imho wlasnie nadaje bardziej wymowny sens i jest absolutnie cool gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekj Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 "Życie jest tylko przechodnim półcieniem, Nędznym aktorem, który swą rolę Przez parę godzin wygrawszy na scenie W nicość przepada - powieścią idioty, Głośną, wrzaskliwą, a nic nie znaczącą." William Shakespeare "Makbet" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HansKloss Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 >O! Grzesiek. Figurujesz na platigowej stronce jako >rezyser.Brawo.Jak to Ci sie udalo, zwazywszy na fakt , ze >dobrych kilka lat temu zlales platige i pojechales do stanow:) > W swiecie ponoc wszystko sie rownowazy kogos musi nie byc zeby kogos dopisac , czy jak to szlo inaczej :D A jak to bylo zbysiu czemu cie wywalili z platiga bo rozne ploty chodza po swiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 przestancie sie juz klocic ;) a zbysia napewno nikt nie wyrzucil kolego Hans Ja mam ciagle problemy z obejrzeniem filmu bo za duzy jest i nie miesci mi sie na ekranie malego monitorka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 do mozzili można zainstalować sobie plug Download helper i zassać każde video z sieci. Wracając do ARKI - kalsa! Piękna scenografia. Pełen szacuneczek i podziw. I trzymam kciuki za fabułę :) pzodrawiam bartłomiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Piękny film. Szczególnie podobała mi się scena z pistoletem na dachu, kiedy twarz mu drżała, świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 " A jak to bylo zbysiu czemu cie wywalili z platiga " Buehehehehehe, ups, prawie fikolka z krzesla zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 bardziej mi sie podobal niz "sztuka spadania" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 W swiecie ponoc wszystko sie rownowazy kogos musi nie byc zeby kogos dopisac , czy jak to szlo inaczej :D A jak to bylo zbysiu czemu cie wywalili z platiga bo rozne ploty chodza po swiecie? Wystarczy posluchac kilka historii ludzi ktorzy pracowali/pracuja w PI, zeby nie zadawac tak glupiego pytania/stwierdzenia "czemu Cie wywalili" ;) Grzesiu, Arka jest dla mnie rewelacyjna pod kazdym wzgledem, uwielbiam ten sanitarialny klimat, po opowiesciach kolegow spodziewalem sie naprawde czegos slabszego, ale jest klasa pod kazdym wzgledem, no prawie ;) nie podoba mi sie jedynie scena przy mikroskopie/kompie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Nie oglądałem wcześniej...i gdyby ten njus się na max3d nie pojawił to pewnie bym wcale nie oglądną..a byłaby to wielka szkoda :) Zakończenie the best. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 (edytowane) Serdeczne gratulacje za ten projekt, graficznie jest mega mega mega wypaśnie, klimatycznie i kozacko! :) Mógłbym sobie subiektywnie ponarzekać ale czy warto? ;) Nieeee Jeszcze raz gratuluję :) Edytowane 9 Wrzesień 2008 przez tweety ortografia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_fgdf Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 No nie? Cytat z Shakespeare'a ? też mam w swoim filmie ale na szczęście inny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Ja też poczekam na lżejszą wersję; nie wiem, czy to kwestia QuickTime'a czy czego tam, ale filmik obejrzeć dało się tylko bez dźwięku. Tzn. dźwięk był, ale gdy postanowiłem poczekać, aż zbuforuje się cały film, by go na spokojnie obejrzeć, to już dźwięk nie powrócił. psia mać, trochę film stracił przez to na klimacie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 no naprawde kawal dobrej roboty; technicznie miazga; fabula mnie tez zabila; GRATULACJE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 ja chyba za duzo oczekiwalem od kogos kto pracuje w takiej firmie i tak srednio mi calosc przypadla do gustu po trailerze ;) mimo wszystko gratulacje za skonczenie projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 mi się właśnie strasznie podoba, że short odbiega od wyświechtanych komercyjnych standardów a dotyka czegos więcej. Super- bałem się, że się zawiodę a tu bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Świetny filmik, z niecierpliwością czekałem na DVD, a tu taka smutna niespodzianka w sumie. Bo jak rozumiem making-offa to raczej już nie będzie i żadnych dodatkowych materiałów z planu nie zobaczymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 DraB - da sie to sciagnac jako plik. Wystarcz wejsc w pliki tymczasowe przegladarki (opera - pamiec podreczna) i sciagnac stamtad. Zawsze tak zdzieram pliki, ktorych teorewtycznie sie nie da lub sa "tylko" online xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Film technicznie do połowy powala, później już nie bardzo (scena na dachu i końcówka) Fabuła na początku wciąga do momentu przystawienia lufy do głowy. Moim zdaniem w tym momencie powinno dojść do jakiegoś olśnienia lub zdarzenia wywołanym zauważeniem wyspy, co tym samym przysłowiowego "kopa" do stworzenia szczepionki czy czegoś w tym stylu. Taka moja opinia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Wypas. Brawo Brawo. :) Jeszcze raz gratuluje sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunRider Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Osobiście Arka bardzo podoba mi się ale mam kilka zastrzeżeń... filmik jest bardzo statyczny, aa ja wole dużo ruchu i akcji w 3d. Fabuła rzeczywiście interesująca. Oby tak dalej... Ale następny musi być jakiś bum, trach albo inne tratatata! Tak jak Pierzak! Sukcesów i frajdy z tego co się robi... życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 (edytowane) Film technicznie do połowy powala, później już nie bardzo (scena na dachu i końcówka) Fabuła na początku wciąga do momentu przystawienia lufy do głowy. Moim zdaniem w tym momencie powinno dojść do jakiegoś olśnienia lub zdarzenia wywołanym zauważeniem wyspy, co tym samym przysłowiowego "kopa" do stworzenia szczepionki czy czegoś w tym stylu. Taka moja opinia :) ja jak widzę mam odwrotne spostrzerzenia: prawie do końca ten film był "tylko" kolejnym ciekawym pomysłem a właśnie ostatnie sceny i zakończenie czynią go wręcz dziełem czymś nietuzinkowym... Bogu dzięki dalekim od jakiegoś "bum" i "sratatata". Edit: szczepionka jest w "Jestem Legendą" - kiszce dekady Edytowane 10 Wrzesień 2008 przez Tomek Kosiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Bardzo fajne ujęcie z góry statków podpływających do wyspy.. Taka fajna analogia do komórki i niszczących ją wirusów widziane pod mikroskopem.. Teraz będę się zastanawiał o co i dlaczego i jak to zrozumieć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Mam mieszane uczucia co do fabuły. Reszta - wypas. :) bum, trach albo inne tratatata! You made my day. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Jezeli mowimy o fabule, to ja wolalbym zakonczenie apokaliptyczne, niz na zasadzie "i wtedy sie budzi" ;) Ujecie z gory bylo przerazajace;) Cala populacja laduje na miniaturowej wysepce i co by z tego bylo - wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Ujecie z gory bylo przerazajace;) Cala populacja laduje na miniaturowej wysepce i co by z tego bylo - wiadomo. Można to ująć krócej: Japonia... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Swietne! Dobrze przemyslane. W takim miejscu trudno nie dostac fiola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Swietne! Dobrze przemyslane. W takim miejscu trudno nie dostac fiola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi