Napisano 11 Wrzesień 200816 l wchodzę na maxa szukać inspiry dla stronki-wiem,że wy tu w większości prezentujecie nie tylko poziom ale też gust i sporo inwencji-macie niesamowite pomysły,które przekladają się na wasze portfolia- zaglądam do najlepszych (z nicka nie trzeba wywoływać-jest tu paru wyjadaczy;P )-a tu... strona nieczynna,w remoncie,nie działa,zawieszona, wywala się, zabugowana, etc... wiem,że wielu z was ma zleceń na pęczki, inni zaś mają też inne sposoby prezentacji niż portfolio,jeszcze innych nawet nie trzeba przedstawiać,ale...-no dajcie ludzie pooglądać tym co się takimi rzeczami jarają :D:D:D
Napisano 11 Wrzesień 200816 l Ojj bo ta nasza polska mentalnosc ;P Ale faktycznie czasm stronki sa po prostu... nieswierze ;P Mam swoja i wiem ze czasami ciezko jest cokolwiek na nia przygotowac, ale jak to mawial Bob Budowniczy "DAMY RADE".
Napisano 11 Wrzesień 200816 l Nie ma jak kontruktywna, kobieca krytyka :) W sumie...to może czas wogóle zrobic jakies folio ;)
Napisano 11 Wrzesień 200816 l Moze nie naleze do tej gromadki wyjadaczy max3d.pl, ale ja tez wlasnie pracuje nad updatem folia... od roku nic nie zmienialem :)
Napisano 11 Wrzesień 200816 l To jest wolny kraj i będę sobie uaktualniał to coś co można nazwac portfolio kiedy bedę chciał :D
Napisano 12 Wrzesień 200816 l Trzeba nareszcie zrobić aktualizacje, w moim przypadku... Autor wątku ma trochę racji, bo czasem po prostu się nie chce aktualizować portfolio :)
Napisano 12 Wrzesień 200816 l Nom Szacowna Koleżanka rację ma :), trza by się w końcu może i za to wziąć ;). Czy w planach jakieś fajerwerki masz :). //Pozdr.
Napisano 12 Wrzesień 200816 l hehe dobry temat !:) jeszcze lepszy post Robertusa... swoja droga jakis imbecyl slyszalem ze chce wyjsc z projektem nalozenia podatku na wszystkich wlascicieli stron internetowych... brak slow
Napisano 12 Wrzesień 200816 l Na wlascicieli majtek niech naloza. Jeszcze wiecej wieprzki w rzadzie beda mialy w korycie.
Napisano 13 Wrzesień 200816 l Autor eee no-ja tak tylko przypominam;) róbta se co chceta w sumie;) ja to w ogóle mam jakieś starożytne-ale u mnie to jeszcze nie ma na co popatrzeć -jest dla picu :D Tylko szkoda by było,żeby niektóre wasze "niunie" nie zostały zobaczone przez...no np. światowego producenta;P a w odwecie,jak by się kto pytał,co mnie to w ogóle interesi odpowiadam krótko-mi po prostu brakuje weny na stronkę,więc odświeżajcie szybko :D
Napisano 15 Wrzesień 200816 l mi po prostu brakuje weny na stronkę,więc odświeżajcie szybko :D zrobione :P
Napisano 22 Wrzesień 200816 l a ja nie mam jeszcze internetowego portfolio ;D czas coś zbajerzyć i zrobić co by było łatwiej klientom pokazywać
Napisano 22 Wrzesień 200816 l Szukam pracy - nie moje portfolio ale też tak umiem tylko lepiej :D hehehe ;) fikołek mówisz masz :P
Napisano 22 Wrzesień 200816 l moje dziala... to znaczy ze nie jestem wyjadaczem? :(( Eh, to się bierze w ogóle z definicji... Forum jest jak stary film kung fu, stary wyjadacz to ten koleś strzelający głodne kawałki, ekscentryczny, beznamiętnie krytyczny i nic nie pokazujący przez 99% filmu. A co do tematu to preferuję jednolite tło, sterte jpgów + przycisk o mnie/kontakt więc nie było by z mojego żadnego pożytku. Pozdrawiam,
Napisano 22 Wrzesień 200816 l trosiek, niektórzy pokazują nieswoje prace. też tak można :) p.s. nie mówię o nikim z przedmówców
Napisano 22 Wrzesień 200816 l Autor dołącz do elity i popsuj sobie :P :D nieee mogę-zaplułam monitor :D ... to znaczy...potem wytarłam :D
Napisano 23 Wrzesień 200816 l :D nieee mogę-zaplułam monitor :D ... to znaczy...potem wytarłam :D ahahahaha dobre :D
Napisano 23 Wrzesień 200816 l Ja co prawda wyjadam klopsy, ale stronke odswiezylem. Faktycznie straszyla hehe:)
Napisano 23 Wrzesień 200816 l Eh, to się bierze w ogóle z definicji... Forum jest jak stary film kung fu, stary wyjadacz to ten koleś strzelający głodne kawałki, ekscentryczny, beznamiętnie krytyczny i nic nie pokazujący przez 99% filmu. Złota czcionka :). Ja od roku przerzuciłem się na coś jak blog bo na updaty prawdziwej strony nie mam anu czasu ani zdrowia.
Napisano 23 Wrzesień 200816 l serwus :) no cos w tym jest . ja swoja www updejtowalem chyba tylko 2 razy od 2003 roku :D pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 23 Wrzesień 200816 l siwy a obrazisz się jak będę pokazywać Twoje prace? :D Gotham - 100% racji z definicja wyjadaczy ;)
Napisano 23 Wrzesień 200816 l no dobra - mieszkamy w jednym mieście to jest jeszcze większa możliwość że mnie dorwiesz :D
Napisano 24 Wrzesień 200816 l Musialem sobie Gothama do podpisu wsadzic, za dobrze zeby pozwolic zaginac :D