Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

wchodzę na maxa szukać inspiry dla stronki-wiem,że wy tu w większości prezentujecie nie tylko poziom ale też gust i sporo inwencji-macie niesamowite pomysły,które przekladają się na wasze portfolia- zaglądam do najlepszych (z nicka nie trzeba wywoływać-jest tu paru wyjadaczy;P )-a tu...

strona nieczynna,w remoncie,nie działa,zawieszona, wywala się, zabugowana, etc...

wiem,że wielu z was ma zleceń na pęczki, inni zaś mają też inne sposoby prezentacji niż portfolio,jeszcze innych nawet nie trzeba przedstawiać,ale...-no dajcie ludzie pooglądać tym co się takimi rzeczami jarają :D:D:D

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Jak to sie mowi szewc bez butów chodzi :)

aaahahahahahahaaaaaaaahahaha

Napisano

Ojj bo ta nasza polska mentalnosc ;P Ale faktycznie czasm stronki sa po prostu... nieswierze ;P Mam swoja i wiem ze czasami ciezko jest cokolwiek na nia przygotowac, ale jak to mawial Bob Budowniczy "DAMY RADE".

Napisano

Nie ma jak kontruktywna, kobieca krytyka :)

W sumie...to może czas wogóle zrobic jakies folio ;)

Napisano

Moze nie naleze do tej gromadki wyjadaczy max3d.pl, ale ja tez wlasnie pracuje nad updatem folia... od roku nic nie zmienialem :)

Napisano

To jest wolny kraj i będę sobie uaktualniał to coś co można nazwac portfolio kiedy bedę chciał :D

Napisano

Trzeba nareszcie zrobić aktualizacje, w moim przypadku... Autor wątku ma trochę racji, bo czasem po prostu się nie chce aktualizować portfolio :)

Napisano

Nom Szacowna Koleżanka rację ma :), trza by się w końcu może i za to wziąć ;).

Czy w planach jakieś fajerwerki masz :).

//Pozdr.

Napisano

No przekombinowane jest. Ale mam już plan jak to załatwić. tylko czas.

Napisano

hehe dobry temat !:) jeszcze lepszy post Robertusa... swoja droga jakis imbecyl slyszalem ze chce wyjsc z projektem nalozenia podatku na wszystkich wlascicieli stron internetowych... brak slow

Napisano

Na wlascicieli majtek niech naloza. Jeszcze wiecej wieprzki w rzadzie beda mialy w korycie.

Napisano
  • Autor

eee no-ja tak tylko przypominam;) róbta se co chceta w sumie;) ja to w ogóle mam jakieś starożytne-ale u mnie to jeszcze nie ma na co popatrzeć -jest dla picu :D

Tylko szkoda by było,żeby niektóre wasze "niunie" nie zostały zobaczone przez...no np. światowego producenta;P

a w odwecie,jak by się kto pytał,co mnie to w ogóle interesi odpowiadam krótko-mi po prostu brakuje weny na stronkę,więc odświeżajcie szybko :D

Napisano
mi po prostu brakuje weny na stronkę,więc odświeżajcie szybko :D

zrobione :P

Napisano

a ja nie mam jeszcze internetowego portfolio ;D czas coś zbajerzyć i zrobić co by było łatwiej klientom pokazywać

Napisano

Szukam pracy - nie moje portfolio ale też tak umiem tylko lepiej :D hehehe ;)

fikołek mówisz masz :P

Napisano
moje dziala... to znaczy ze nie jestem wyjadaczem? :((

Eh, to się bierze w ogóle z definicji... Forum jest jak stary film kung fu, stary wyjadacz to ten koleś strzelający głodne kawałki, ekscentryczny, beznamiętnie krytyczny i nic nie pokazujący przez 99% filmu.

A co do tematu to preferuję jednolite tło, sterte jpgów + przycisk o mnie/kontakt więc nie było by z mojego żadnego pożytku.

Pozdrawiam,

Napisano

trosiek, niektórzy pokazują nieswoje prace. też tak można :)

p.s. nie mówię o nikim z przedmówców

Napisano
  • Autor
dołącz do elity i popsuj sobie :P

:D nieee mogę-zaplułam monitor :D

...

to znaczy...potem wytarłam :D

Napisano
:D nieee mogę-zaplułam monitor :D

...

to znaczy...potem wytarłam :D

ahahahaha dobre :D

Napisano
Eh, to się bierze w ogóle z definicji... Forum jest jak stary film kung fu, stary wyjadacz to ten koleś strzelający głodne kawałki, ekscentryczny, beznamiętnie krytyczny i nic nie pokazujący przez 99% filmu.

Złota czcionka :). Ja od roku przerzuciłem się na coś jak blog bo na updaty prawdziwej strony nie mam anu czasu ani zdrowia.

Napisano

serwus :)

no cos w tym jest . ja swoja www updejtowalem chyba tylko 2 razy od 2003 roku :D

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

siwy a obrazisz się jak będę pokazywać Twoje prace? :D Gotham - 100% racji z definicja wyjadaczy ;)

Napisano

no dobra - mieszkamy w jednym mieście to jest jeszcze większa możliwość że mnie dorwiesz :D

Napisano

Musialem sobie Gothama do podpisu wsadzic, za dobrze zeby pozwolic zaginac :D