hcpiter Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 jest super ! naprawde jak bedzie cała trawa to scenka bedzie piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 dzieki Panowie!, krzaki o ktorych mowicie bede dopiero poprawial bo tez juz zauwazylem ze nie wygladaja najlepiej ;/ wrzucam jeszcze taki podglad na wiekszy fragment calosci, sam pontaic oczywsicie na etapie wip pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Mam nieodparte wrażenie że ten samochód mocno mija się z prawdą ale wybaczam w myśl klimatu i calokształtu sceny. Trawkę juz zostaw jest fenomenalna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Moja sugestia... dobrze by było mniej więcej już na tym etapie przemyśleć docelowy klimat... mam na myśli głównie kolorystykę i światło (pora dnia)... bo kadr już znamy. Ale pora dnia i światło bardzo radykalnie mogą zmienić odbiór całości. Może pokusisz się o jakieś szybkie, photoshopowe kolorowanko w niskiej rozdzielczości? Gorąco zachęcam. Chyba, że masz pod ręką jakąś referkę, która jest dla Ciebie punktem wyjścia. To spoko. Bo szukanie po omacku może okazać się uciążliwe za jakiś czas. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 podsyłam taki obrazek może się przyda ;) miał być dla mnie inspiracją, ale nie mam czasu narazie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 PCet gdzie ta fota była zrobiona ?? Musze sie tam koniecznie udać drukuj co i jak na pm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 :O:O:O przepieknie jest... trawa jest fenomenalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 no fajnie to wygląda powodzenie w dalszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 dzieki za posty i fotke! Kris, hehe tak jak rozmawialismy na gg, nie potrafie robic szkicow ani ladnie opisywac tego co mam w glowie, bede poprawial i korygowal na biezaco, ryzyko wersja ale moze sie uda ;) tymczasem powoli skladam juz to co mam, kolorystyka zostanie raczej w takich klimatach, reszta jeszcze wipek, pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 nie podoba mi się wiatrak na horyzoncie. wygląda, jakby stał za wzgórzami, a że wzgórza są baaardzo daleko, to wygląda to tak, jakby wiatrak był gigantyczny. poza tym bardzo ładnie, ale rozumiem, że pokażesz więcej auta? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 z kazdego updejtu na apdejt coraz bardziej smakowicie to wyglada :) swietny krajobrazik wyglada mega wypasnie :) powodzenia jeszcze duzo pracy tzn mniej niz wiecej :D powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 czesc! praca fajna, ale wiem ze stac cie na niebo wiecej wiec powiem ci szczerze, ze nieco inaczej sobie to wszystko wyobrazalem. moze sprobuj dodac troche wiecej kontrastu, ostrzejszą, bardziej mokra, zgniłą zielen? oczywiscie to co jest teraz wyglada dobrze, ale ja tam i tak pokaze jak ja mniej wiecej sobie to wyobrazalem;) to oczywiscie tylko moja wizja więc jakby co to nic nie narzucam... pozdrawiam edit -> ... moze zbytnio kojarzę cię z czolgami???:D:D edit2 -> eee... jak co to nieco podjaśnijcie monitory:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 cud miod i cukierki ;) idzie ci super :) textury robisz ze zdjec+malowanie czy samo malowanie ?? hk za ciemno nic nie widac :) pioniera lepsze :) o choc niebo do bani :D zrob takie burzowe jakis deszcze itp .:) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 W sumie moje zdanie znasz ale jeszcze 3 grosze dorzucę teraz te chmurki są za jasne i trochę bardziej w prawo bym dał tak, żeby się od tego wiatraka zaczynały :) I komentować komentować panie i panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 hej @Arxis, dzieki - przemysle sprawe wiatraczka :) @KLICEK, fajnie ze Ci sie podoba! @hkropinski, dzieki za przedstawienie swojej wersji, niestety nie bardzo mi sie podoba i pojde w obrany przeze mnie kierunek ;] @nielot007, przewaznie zdjecia plus malowanie i edycja w ps, @mrkrzysiek, z chmurkami jeszcze bede walczyl, testowal rozne wersje i zobacze na co sie zdecyduje, natomiast polozenie poki co zostaje jak jest. maly update: pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 chmurki są nie dobre a nawet złe :p to chyba zdjęcie "środka" nieba a nie nieba nad choryzontem i dlatego tak dziwnie wygląda wiatrak mi nie przeszkadzał do momentu wypowiedzi mrkrzyśka, bo jak sie lepiej przyjżeć to rzeczywiście coś nie bardzo reszta ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 super Pionierku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 robi bardzo duze wrazenie... zazdroszcze umiejetnosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 teraz zdecydowanie lepiej chmurki maja bardzo fajną kolorystyke już bym ich nie zmieniał raczej więc czekam na więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 wiatrak i tylnią część obrazka zrób bardziej bladą / niebieskoszarą reszta świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 klasa, liczę na making-of jak już skończysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 No a ja tak tylko na moment z GPRS ale widze fajnie tylko na tym monitorku co tu posiadam mało moge o kontrastach, mnie niepokoi co innego jako samochodziarza widzacegow tytule Pontiac ;) ZA MAŁO PONTIACA ;) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 Chmury jeśli chodzi o formę wyglądają świetnie. Jedyne co można by tutaj przemyśleć, to czy aby kontrast nie jest za duży w stosunku do np. chatki/baraku/szopy. I czego Wy chcecie od tego wiatraka?! Klimatu dodaje, dobrze jest. Jeszcze co do ostatniego update'u... pontiac Ci się zawieruszył, ale pewnie o tym wiesz;P Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 Coś PONTIAC ginie w napływie pomysłów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 jak skoncze to dodam jeszcze 'perspektywe powietrzna' (to o czym napisala Ania :) ), teraz tego nie ma i wydaje mi sie to troche plaskie, procz tego nie lezy mi jeszcze wiatraczek, gleba na pierwszym planie i tlo po lewej stronie za szopa.... i pontiac ktorego nie pokazuje bo jest jeszcze mocno niedopracowany, imo :) dzieki za komentarze, fajnie ze mimo bledow jako tako sie podoba wrzucam efekt dzisiejszej pracy serdecznosci Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 ale materiał pontiaca skopałeś ;] cudowności. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 tjw ;D......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 Przydała by się jakaś głębia w obrazku (gdzie nie spojrzeć- wszystko wydaje się "pierwszym" planem)- kolorkiem, saturacją, intensywnością, ogólniejszymi plamami- no czym tam ci tylko przyjdzie do głowy- byle nie blurem. A tak btw. Fajowe :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 dzieki Panowie!, Gotham, dzis tak wlasnie robilem jak napisales - imo wyglada lepiej, pokaze pozniej :) teraz pora na pierwsza walke z samym pontiaciem :P ((btw, obrazek po flipnieciu horyzontalnym wyglada imo troche lepiej hm :) ) pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 jaką fajna minkę ma pontiack :) texturki wyglądają super ja bym gdzie niegdzie dodał jeszcze takie odstające kawałki lakieru i blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 chromik na swiatelkach za blyszczacy ale moze sie mylę :) no i chyba troszke jednak texturka mydli szarpensem ja potraktuj moze pomoze :) reszta klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 Kapitalna pracka roślinki po prostu cudowne no i to autko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 dzieki :*! na dobranoc troche luzu i for fun ;) kurde, taka flipnieta wersja mi sie zaczyna bardziej podobac :) dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 no cóż, można tylko gratulować Tobie i PG oczywiście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 no cóż, można tylko gratulować Tobie i PG oczywiście :) podpisuje sie pod tym :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookash Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 Respect! Naprawde świetna praca. Gdybym nie wiedział, że jestem na forum CG, to byłbym święcie przekonany, że jest to jakaś stara czarnobiała fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 Masakra Panie, masakra... Piekna scenka. Gratuluje i pozdrawiam. S3b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Jak patrze na takie rzeczy to zawsze myślę czy warto iść spać skoro można jeszcze tekilka godzin się pouczyć takich rzeczy:D... Cudowne po prostu.. cudowne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 No ładnie Paweł nawet nie wiedziałem, że na max3d też się Pontiac znalazł. Ładnie żeście to rozpracowali z Pionierem, ale początkowa wizja chyba była nieco inna - no i gdzie te kolory a'la zachód słońca? :) Skoro już idziecie w taki design to może warto byłoby ożywić scenę np jakimś fruwającym owadem, a może sępem? Świetna robota, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Całkiem zacne :) Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 kosa, lepiej bys nie moglo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 witam! dzieki za odwiedziny topica :)! @Vorek, przede wszytkim dla PG, ja tylko mialem odkopac i skonczyc scene... @ArTooRo, hm PG widzial wipa od kiedy sie za niego zabralem hehe, pomysl z ozywieniem sceny wpadl mi juz do glowy pare dni temu, moze nie do konca w sposob jaki to opisales, myslalem raczcej o jakis 'dmuchawcach' w powietrzu :) jezeli dam rade to cos takiego zrobie. fajnie ze sie podoba, jednak do 'kosy' daleko, imo.. ale mi to sie zawsze nic nie podoba :) do srody mam zamiar skonczyc prace, zeby od czwartku/piatku zaczac wieszac pontiaca na forach juz w galerii. dzieki jeszcze raz za komentarze, z nimi jest duzo latwiej! :) serdecznosci Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Czemu nie kończy PG? Pytam tylko z czystej ciekawostki :) Czy jest zbyt zmęczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 super scenka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 bro ... pro:P stary zabiles mnie:D nie zagladalem tutaj dluuugo a tu prosze:) kolorki tez zarzuc:) jest o wiele lepiej z takim kadrem:) brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 No fajnie, fajnie a gdzie wcieło kolorki tyle nad tym siedziałeś, wymkły sie z pod kontroli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi