sicksicksick Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 (edytowane) ..no ..2deteka.. Edytowane 15 Maj 2009 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 fAjNA TeCZUsHQA MisiACZQ :**** jaKIEśś prACqqi BĘdOM cZY nA BAjErAnckyyM TYtulE KoŃŃcZySH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 PoK@sH F0tk3!!!!!!!!!!!111!!11` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 ahihihhi fajny blogassek w podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 szybcioch z firmy ..wartosc sentymentalna.. heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 (edytowane) Edytowane 30 Kwiecień 2009 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 te dwa widoczki bardzo przyjemne. troszke liscie monotonne w tym pierwszym, ale drugi za to prefect :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 fajne rzeczy pokazujesz dawaj więcej, bity na sprzedaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Maj 2009 Autor Share Napisano 4 Maj 2009 (edytowane) docelowo kobieta zasłania trochę tych liści :P ,ale fakt jednym brushe'm pojechałem, bity do słuchania raczej :P ;to są starsze moje produkcje; teraz się trochę urobiłem w sprzęt i w końcu mam jakieś lepsze brzmienie, jakieś .. ale to amatorka bawię się w to bo dobrze czasami odpocząć od codziennego gównianego życia :P Edytowane 19 Maj 2009 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 Całkiem przyjemne prace :) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Dla mnie przy tym z babką powinieneś uzależnić nasycenie kolorów od odległości. A tak to fajnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Twarz Ładna...Wogóle dobrze kleisz te prace swoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 A mi sie bardzo podobaja niezaleznie ten las i kobieta, ale polaczone w jeden obrazek wydaja sie troche niespojne, moim zdaniem powinienes sprobowac zrobic tlo od zera i podporzadkowac je bardziej oswietleniu, kolorom i stylistyce wykonania tej kobiety. Tym bardziej ze zaslonila ona wiele fajnych elementow pracy z lasem i calkiem zmienila kompozycje, w ktorej, jak mi sie wydaje, istotne miejsce zajmowala ta pusta przestrzen (i bambus jakos niefajnie naklada sie na drzewa z tylu). Widoczek z jeziorem swietny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 19 Maj 2009 Autor Share Napisano 19 Maj 2009 fatt kolejna ilustacja bez sensu ..takie lubie naj bardziej jeszcze nie skonczona ale pewnie juz jej nie tkne bo mam ochotę na cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 zance...ale pewne niuasne niszcza ogol. Tak mysle. - przedramie ma jak faceet, w ogole reke, przy czym ta druga jest nieco mala, -no taka spluwe to ona powinna 2 rekoma trzymac ,chyabz e ejst z ultra lekkiego materialu :P Inni wiecej napisza, mnie cos tu nie gra jeszcze. Ale mowie, popracowac na niuansami i bd swietne pracki :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 Poprawnie namalowane, ale nic ponad to ... kompozycja nudna do bólu. Wszystko jest strasznie statyczne w tym swoim pseudo ruchu - zwłaszcza sztuczna poza postaci. Broń wygląda na doklejoną, bo na siłę jest z profilu (co było t u najłatwiejszym rozwiązaniem, ale niekoniecznie najlepszym) - imho lepiej by wyglądała lekko w perspektywie. Ubranie, skóra, broń, struktury w tle - wszystko ma taką samą, plastelinową fakturę. Coś z fakturą pojawia się w prawym dolnym i lewym górnym narożniku, ale w tych miejscach tak naprawdę nic nie ma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 Dobrze by było popracować jeszcze nad emocjami postaci w obu ilustracjach... poza tym całkiem nieźle ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 19 Maj 2009 Autor Share Napisano 19 Maj 2009 (edytowane) tiaa mega radni jak zwykle .. ten szkic ma 2 lata i szlak traffił gdzieś wersije z warstwami .ale powycinam po przesoowam i moze ccos sie da z tego zrobic .. edit zeby nie bylo "poostych postoow" z mojej zalazlem jeszcze jeden szybcioch z firmy ktoora juz nie istnieje ueee prominence r.i.p. Edytowane 19 Maj 2009 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 19 Maj 2009 Autor Share Napisano 19 Maj 2009 08 niepublikowany trash.grinddigitallhc alec empire version Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 z firmy ktoora juz nie istnieje ueee prominence r.i.p. a to teraz nie jest przypadkiem teraz oddział techlandu? A może coś kręcę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 25 Maj 2009 Autor Share Napisano 25 Maj 2009 no tak to techland wwa. jest.. teraz...taki śmiszny kombinowałem ostatnio cos z moim projektem nieskonczonym z przed roku taka motka z 3d/2d i ogulnie jeszcze pewie cos tu zmienie.. ale golnie kanciaste i takie miało byc !! edit: kolory mixowalem na LAB i nie wie czy to był dobry pomysł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 25 Maj 2009 Autor Share Napisano 25 Maj 2009 .. w wolnej.... nie mam pojecie o co mi chodzilo :/ ...szkic poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Te dwa ostatnie kapitalne, moim zdaniem bija na glowe wszystkie poprzednie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 5 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2009 thx. ...speedzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 5 Czerwiec 2009 Share Napisano 5 Czerwiec 2009 speedzik b. ladny. Fajna wrażeniówka. Szkoda że postać tak "ucieka z kadru" jakby się chyliła ku upadkowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 no, to ostatnie jest takie faaaaaaaaajne.... idealne na wielki obraz olejny o ręcznikowym formacie 5x1 metr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2009 (edytowane) thx Edytowane 17 Czerwiec 2009 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2009 5 min szkic. takie lubie najbardziej LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 te kilka ostatnich bardzo spoko szczegolnie ten podłużny i przedostatni mi sie podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Mi dokladnie tak samo, ten pojazd jest swietny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 (edytowane) NO TO THX ... NAJLEPSZE W SPEEDACH JEST TO ŻE NIEZOBOWIĄZUJĄ Edytowane 17 Czerwiec 2009 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Ten speed z krwawymi plamami świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariossan Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Nom, mnie też ta praca powaliła. Krew wyszła ci wspaniale, a i klimat taki schizowaty. Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 26 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2009 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 3 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2009 obłąkany, robot ..co w nim obłąkanego? ..zdecydowanie JĘZYK.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 troszku sie man spozniłes ale fajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 Jego postawa jest dziwna (zwłaszcza nogi). Ta szarfa(?) rzuca cień (jej prawy dolny odcinek), jakby była przed ręką, zaś ręka wydaje się sklejona z tułowiem. Głowa wydaje mi się tyci zbyt duża, ale to robot, więc tutaj można gdybać w sprawie proporcji itp. No i te lakierki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 Fajowe skrzyzowanie predatora z Mad Maxem, Jamesem Bondem, terminatorem i mrowkojadem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 3 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2009 Coyote przezyje to jakos ;] Radix ..no racja ..zwłaszcza nogi Urbanboogie loooooooool :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 ciekawie to wygląda :) intryguje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 (edytowane) troche posiedzialem jeszcze nad tym ostatnim robotem.. ale kolory u mnie na laptopie w czerwien a w robocie[w sensie w pracy LOL] w zieleń zgranieeeee że łoj.. nie poprwiam Edytowane 6 Lipiec 2009 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Ta wersja z #41 swietna. W updacie troche za miekka sie ta stal zrobila, chociaz ta cala łapka na dole nawet taka miękka dobrze wyglada. Ogolnie super. W fajnym kierunku Twoj styl poszedl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2009 dzieki. choć wcale nie uważam zeby mój styl gdzieś poszedł..ciagle za malo czasu na to poświęcam :/ 2 szybkie szkice z filmu bbc o wilkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Jakieś dziwne te roboty czy pojazdy. Imo brak w nich logiki, nie sprawiają wrażenia czegoś, co mogłoby działać czy utrzymać się na nogach. Dizajn siakiś taki przypadkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 robot ma fajne kolory, ogólnie znam ból nagłej zmiany koloru obrazka robionego na lapie. Zastanawiam się jak funkcjonuje ten robot:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 robot to taki abstrakt ,w *uju mam czy bedzie działał ..szczerze :/ bazgrryy kolejny ..prawie w skali 1:1 :P 5% mniejsze .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi