Napisano 5 Listopad 200816 l fAjNA TeCZUsHQA MisiACZQ :**** jaKIEśś prACqqi BĘdOM cZY nA BAjErAnckyyM TYtulE KoŃŃcZySH?
Napisano 30 Kwiecień 200915 l te dwa widoczki bardzo przyjemne. troszke liscie monotonne w tym pierwszym, ale drugi za to prefect :)
Napisano 4 Maj 200915 l Autor docelowo kobieta zasłania trochę tych liści :P ,ale fakt jednym brushe'm pojechałem, bity do słuchania raczej :P ;to są starsze moje produkcje; teraz się trochę urobiłem w sprzęt i w końcu mam jakieś lepsze brzmienie, jakieś .. ale to amatorka bawię się w to bo dobrze czasami odpocząć od codziennego gównianego życia :P Edytowane 19 Maj 200915 l przez sicksicksick
Napisano 5 Maj 200915 l Dla mnie przy tym z babką powinieneś uzależnić nasycenie kolorów od odległości. A tak to fajnie:)
Napisano 5 Maj 200915 l A mi sie bardzo podobaja niezaleznie ten las i kobieta, ale polaczone w jeden obrazek wydaja sie troche niespojne, moim zdaniem powinienes sprobowac zrobic tlo od zera i podporzadkowac je bardziej oswietleniu, kolorom i stylistyce wykonania tej kobiety. Tym bardziej ze zaslonila ona wiele fajnych elementow pracy z lasem i calkiem zmienila kompozycje, w ktorej, jak mi sie wydaje, istotne miejsce zajmowala ta pusta przestrzen (i bambus jakos niefajnie naklada sie na drzewa z tylu). Widoczek z jeziorem swietny :)
Napisano 19 Maj 200915 l Autor fatt kolejna ilustacja bez sensu ..takie lubie naj bardziej jeszcze nie skonczona ale pewnie juz jej nie tkne bo mam ochotę na cos innego
Napisano 19 Maj 200915 l zance...ale pewne niuasne niszcza ogol. Tak mysle. - przedramie ma jak faceet, w ogole reke, przy czym ta druga jest nieco mala, -no taka spluwe to ona powinna 2 rekoma trzymac ,chyabz e ejst z ultra lekkiego materialu :P Inni wiecej napisza, mnie cos tu nie gra jeszcze. Ale mowie, popracowac na niuansami i bd swietne pracki :D pozdrawiam
Napisano 19 Maj 200915 l Poprawnie namalowane, ale nic ponad to ... kompozycja nudna do bólu. Wszystko jest strasznie statyczne w tym swoim pseudo ruchu - zwłaszcza sztuczna poza postaci. Broń wygląda na doklejoną, bo na siłę jest z profilu (co było t u najłatwiejszym rozwiązaniem, ale niekoniecznie najlepszym) - imho lepiej by wyglądała lekko w perspektywie. Ubranie, skóra, broń, struktury w tle - wszystko ma taką samą, plastelinową fakturę. Coś z fakturą pojawia się w prawym dolnym i lewym górnym narożniku, ale w tych miejscach tak naprawdę nic nie ma.
Napisano 19 Maj 200915 l Dobrze by było popracować jeszcze nad emocjami postaci w obu ilustracjach... poza tym całkiem nieźle ;P
Napisano 19 Maj 200915 l Autor tiaa mega radni jak zwykle .. ten szkic ma 2 lata i szlak traffił gdzieś wersije z warstwami .ale powycinam po przesoowam i moze ccos sie da z tego zrobic .. edit zeby nie bylo "poostych postoow" z mojej zalazlem jeszcze jeden szybcioch z firmy ktoora juz nie istnieje ueee prominence r.i.p. Edytowane 19 Maj 200915 l przez sicksicksick
Napisano 19 Maj 200915 l z firmy ktoora juz nie istnieje ueee prominence r.i.p. a to teraz nie jest przypadkiem teraz oddział techlandu? A może coś kręcę...
Napisano 25 Maj 200915 l Autor no tak to techland wwa. jest.. teraz...taki śmiszny kombinowałem ostatnio cos z moim projektem nieskonczonym z przed roku taka motka z 3d/2d i ogulnie jeszcze pewie cos tu zmienie.. ale golnie kanciaste i takie miało byc !! edit: kolory mixowalem na LAB i nie wie czy to był dobry pomysł :/
Napisano 25 Maj 200915 l Te dwa ostatnie kapitalne, moim zdaniem bija na glowe wszystkie poprzednie :)
Napisano 5 Czerwiec 200915 l speedzik b. ladny. Fajna wrażeniówka. Szkoda że postać tak "ucieka z kadru" jakby się chyliła ku upadkowi.
Napisano 7 Czerwiec 200915 l no, to ostatnie jest takie faaaaaaaaajne.... idealne na wielki obraz olejny o ręcznikowym formacie 5x1 metr :D
Napisano 16 Czerwiec 200915 l te kilka ostatnich bardzo spoko szczegolnie ten podłużny i przedostatni mi sie podobaja
Napisano 17 Czerwiec 200915 l Autor NO TO THX ... NAJLEPSZE W SPEEDACH JEST TO ŻE NIEZOBOWIĄZUJĄ Edytowane 17 Czerwiec 200915 l przez sicksicksick
Napisano 20 Czerwiec 200915 l Nom, mnie też ta praca powaliła. Krew wyszła ci wspaniale, a i klimat taki schizowaty. Super
Napisano 3 Lipiec 200915 l Jego postawa jest dziwna (zwłaszcza nogi). Ta szarfa(?) rzuca cień (jej prawy dolny odcinek), jakby była przed ręką, zaś ręka wydaje się sklejona z tułowiem. Głowa wydaje mi się tyci zbyt duża, ale to robot, więc tutaj można gdybać w sprawie proporcji itp. No i te lakierki ;)
Napisano 3 Lipiec 200915 l Fajowe skrzyzowanie predatora z Mad Maxem, Jamesem Bondem, terminatorem i mrowkojadem! :D
Napisano 3 Lipiec 200915 l Autor Coyote przezyje to jakos ;] Radix ..no racja ..zwłaszcza nogi Urbanboogie loooooooool :P
Napisano 6 Lipiec 200915 l Autor troche posiedzialem jeszcze nad tym ostatnim robotem.. ale kolory u mnie na laptopie w czerwien a w robocie[w sensie w pracy LOL] w zieleń zgranieeeee że łoj.. nie poprwiam Edytowane 6 Lipiec 200915 l przez sicksicksick
Napisano 6 Lipiec 200915 l Ta wersja z #41 swietna. W updacie troche za miekka sie ta stal zrobila, chociaz ta cala łapka na dole nawet taka miękka dobrze wyglada. Ogolnie super. W fajnym kierunku Twoj styl poszedl.
Napisano 7 Lipiec 200915 l Autor dzieki. choć wcale nie uważam zeby mój styl gdzieś poszedł..ciagle za malo czasu na to poświęcam :/ 2 szybkie szkice z filmu bbc o wilkach
Napisano 7 Lipiec 200915 l Jakieś dziwne te roboty czy pojazdy. Imo brak w nich logiki, nie sprawiają wrażenia czegoś, co mogłoby działać czy utrzymać się na nogach. Dizajn siakiś taki przypadkowy.
Napisano 7 Lipiec 200915 l robot ma fajne kolory, ogólnie znam ból nagłej zmiany koloru obrazka robionego na lapie. Zastanawiam się jak funkcjonuje ten robot:D
Napisano 8 Lipiec 200915 l Autor robot to taki abstrakt ,w *uju mam czy bedzie działał ..szczerze :/ bazgrryy kolejny ..prawie w skali 1:1 :P 5% mniejsze ..