Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 86
  • Wyświetleń 11,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie wiem jak długo jesteś w Japonii ale widać że znudził Ci się porządek i czystość :-)))))

Fajnie wychodzi. Bedzie 5*

Napisano
  • Autor

::hcpiter:: ojej :) tak myslisz ?:) dzieki

::peter_f:: :P :P

::Ex3:: :D

::_Cookiez_:: nie tylko on sie w takie rzeczy bawi :)

::mrkrzysiek:: oto druga sceneria :) za czesto cos wam aktualizuje. :P

::09121986:: nie przesadzajmy ;)

::Johny:: dzieki

::FAlcom:: thx

::pressenter:: a ja nie umiem robic tak pieknych wizualizacji ;p

::Gomez:: hmmm. ciezko bedzie doswietlic przod pociagu, bo zachod slonca jest w tylu pociagu.... :/ Zobacze co da sie zrobic. Dzieki za rade Gomez.

::kliment woroszyłow:: dzieki :)

::adam_m:: thx :)

::obo:: :)

::floo:: :)

::Sebastian Ozga:: hehe, potrafisz dopingować ludzi do pracy.

::Eden-3d:: i nie za wasko ;)

::goran:: tak sie sklada ze nie mieszkam w Japonii :P, powiedzmy ze zamieszkuje tam "wirtualnie". Poki co siedze sobie w Warszawie.

Updejt... to tej wersji dodam do wagonow cysterny, i z gory bedzie sie lalo jakas ciecz ;) Przynajmniej tak bym chcial...

backgroundtotrain05oa2.jpg

Napisano

Jeny!!! Jak ty to???? nie no, brak słów!!!! Daję 5* Możesz powiedzieć jak pracujesz nad tym (znaczy technika itd.)????? Jesteś bogiem.

PS. jakby ktoś pytał to szukam żuchwy :P

Napisano

Wypas. Dam ci dobrą radę co do światełka - nie pozwól żeby cię ograniczało jakieś lamerskie podejscie do oswietlenia gdzie jedynym bogiem jest GI a światło w scenie ustawiasz tak jak bóg ustawił słońce. Ty jestes bogiem, kreujesz światło i cień żeby tobie służyły. Nie zapominaj o tym.

PS. Można mnie cytować :D

Napisano

Powiem jedno . O kutwa ! :D Ładnie to wszystko wygląda.

Ale koło tej budy czy domku (jak zwał tak zwał) po prawej wywaliłbym to zielstwo. Wszędzie jest szarp,brudno a tu pac! Zielono ;D Te krzaczki by po pierwszym dniu działania tej stacji straciłyby chęć do życia.

Napisano

holy shit! dlaczego ja tego wcześniej nie widziałem? Świetnie idzie!

Napisano

5+ pane kolego , hehe extra klimacik zaserwowałeś , taki nawet bym powiedział letko radioaktywny hyhy

Napisano

Klimatyczne i faktycznie przypomina radioaktywne miasteczko...

Napisano

Tja, ja też myslę że to prowokacja. Ma nas sprowokować do lepszego dopieszczania naszych prac, żeby za bardzo nie zanizać poziomu, hehe :-)

Jonasz-Real zmyliło mnie miasto z Twojego profilu... A że byłem tam troszkę to nie dziwi mnie klimat. Tam to wszystko jest zbyt idealne, więc taki radioaktywny odchył jest jak najbardziej na miejscu.

Napisano

serwus :)

Jonasz - wypasik. Super to wyglada :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano
  • Autor

No i witam... wracam od dlugich snowboardowych ferii. :) Dobrze czlowiekowi robi, taki odpoczynek.

Wiec lecim...

::mrkrzysiek:: wlasnie ta stacja bedzie do tej zachodniej wersji. Narazie bedzie ta pierwsza kontynuowana.

::peter_f:: hehe, dzieki... to po prostu Matte. Zbieram fotki, czasem jest trudniej znalesc dobre ujecia, a potem je mocno podmalowywuje. Czasem nie ma bata, trzeba coś wymodelować.

::Gomez:: bardzo dobra rada :) Sprobuje sie pobawic w Boga.

::3D CREATIVE:: dzieki :)

::jamal333:: masz racje co do zieleniny, nie moglo by tam swobodnie rosnac.

::kliment woroszyłow:: :)

::Tomala:: "czemu tego wczesniej nie widzialesz"... bo jonek teraz rzadko zaklada wipy.:)

::donMario:: radioaktywny ?:) faktycznie zalatuje japonskim Czarnobylem. To bylo nie zamierzone.

::floo:: thx

::Temporal:: e tam , żadna tam prowokacja :)

::goran:: dzieki

::bapi23:: render to mayowski Mental rej ;)

::Sebastian Ozga:: haha, ona to potrafi przeslodzic :), dziekuje

::kannu:: dzieki, rowniez pozdrawiam :)

::Eden-3d:: juz, juz wrzucam, nie płacz. :)

Tak jak wspomnialem wrzucam budynek\stacje. Fragment barokowego budynku, gdzieniegdzie gną sie kable, rury. Troche industralizmu tu nie zaszkodzi. Taki maly kontrast ... ;)

trainstacja06kr5.jpg

Napisano

haha talencik Jonek ! taka refleksja- cicha woda na snowboardzie ;)

ciągnij dalej!

Napisano
  • Autor

::tweety:: staram konczyc modelowac. Ale ciagle lubie wrzucac nowe rzeczy. Juz niedlugo zaczne to teksturowac

::Junior:: :) Yo ziom

::peter_f_:: juz daje upa :)

trainstacja07bo8.jpg

nieco zblizenie

tlo05fragmentkv8.jpg

Napisano

Nie tylko ja nie spie po nocach :D hehe

a praca hmmm no co tu dużo mówić , wszystko cały czas fajnie Ci wychodzi ;)

Napisano

Bardzo fajne, tylko balkon lepiej by wyglądał gdyby podstawka miała podobny kształt jak balustrada.

Napisano

I chyba Ci wentylator z lewej coś "wyłazi". Ogólnie super ;)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Wielkie dzieki WSZYSTKIM za doping. Duzo mi to pomaga. ;)

Wrzucam powoli tekstury. Trochę roboty miałem z uvalka z pozostałymi elementami.

Kazano mi się nie bawić z oświetleniem, wiec nie wrzucam renderow.

Teraz juz wiem, ze to strata czasu. Dzieki Tweety, za rade. :)

Aniu, podstawkę balkonu już nie będę zmieniał. :) Jest jak jest...

Pozdrawiam

my.php?image=torymin.jpgtorymin.jpg

Edytowane przez Jonasz_Real

Napisano

ja jestem pod mega wrażeniem.. Jonasz.. dawno nie widziałem twoich prac.. i widze ze stoisz ciągle na wysokim poziomie modelingu .. D: miło patrzeć na detalik w Twoim wykonaniu :..

pozdro

Napisano

No przepraszam bardzo co to ma byc ?? Przeciesz się tego nie da ogladac :D Na serio to aż miło popatrzeć na to, widać że wiele pracy to zajeło i pewnie zajmie jeszcze troche :P Tak sie patrze i pytam się na jakich potworach to już sie grafike 3d tworzy bo ja to chyba zostałem w średniowieczu xD Czekam na efekt końcowy. Pozdrawiam i życze powodzenia. :)