Napisano 19 Grudzień 200816 l Nie wiem jak długo jesteś w Japonii ale widać że znudził Ci się porządek i czystość :-))))) Fajnie wychodzi. Bedzie 5*
Napisano 19 Grudzień 200816 l Autor ::hcpiter:: ojej :) tak myslisz ?:) dzieki ::peter_f:: :P :P ::Ex3:: :D ::_Cookiez_:: nie tylko on sie w takie rzeczy bawi :) ::mrkrzysiek:: oto druga sceneria :) za czesto cos wam aktualizuje. :P ::09121986:: nie przesadzajmy ;) ::Johny:: dzieki ::FAlcom:: thx ::pressenter:: a ja nie umiem robic tak pieknych wizualizacji ;p ::Gomez:: hmmm. ciezko bedzie doswietlic przod pociagu, bo zachod slonca jest w tylu pociagu.... :/ Zobacze co da sie zrobic. Dzieki za rade Gomez. ::kliment woroszyłow:: dzieki :) ::adam_m:: thx :) ::obo:: :) ::floo:: :) ::Sebastian Ozga:: hehe, potrafisz dopingować ludzi do pracy. ::Eden-3d:: i nie za wasko ;) ::goran:: tak sie sklada ze nie mieszkam w Japonii :P, powiedzmy ze zamieszkuje tam "wirtualnie". Poki co siedze sobie w Warszawie. Updejt... to tej wersji dodam do wagonow cysterny, i z gory bedzie sie lalo jakas ciecz ;) Przynajmniej tak bym chcial...
Napisano 19 Grudzień 200816 l Jeny!!! Jak ty to???? nie no, brak słów!!!! Daję 5* Możesz powiedzieć jak pracujesz nad tym (znaczy technika itd.)????? Jesteś bogiem. PS. jakby ktoś pytał to szukam żuchwy :P
Napisano 19 Grudzień 200816 l Wypas. Dam ci dobrą radę co do światełka - nie pozwól żeby cię ograniczało jakieś lamerskie podejscie do oswietlenia gdzie jedynym bogiem jest GI a światło w scenie ustawiasz tak jak bóg ustawił słońce. Ty jestes bogiem, kreujesz światło i cień żeby tobie służyły. Nie zapominaj o tym. PS. Można mnie cytować :D
Napisano 19 Grudzień 200816 l Ożesz ale trzyma klimat! WOW!! Ciagnij to do konca bo naprawde jest swietne!
Napisano 19 Grudzień 200816 l Powiem jedno . O kutwa ! :D Ładnie to wszystko wygląda. Ale koło tej budy czy domku (jak zwał tak zwał) po prawej wywaliłbym to zielstwo. Wszędzie jest szarp,brudno a tu pac! Zielono ;D Te krzaczki by po pierwszym dniu działania tej stacji straciłyby chęć do życia.
Napisano 19 Grudzień 200816 l jestem w szoku......... w moim wieku ogladanie takich pracek jest niebezpieczne!!!!!
Napisano 20 Grudzień 200816 l 5+ pane kolego , hehe extra klimacik zaserwowałeś , taki nawet bym powiedział letko radioaktywny hyhy
Napisano 21 Grudzień 200816 l Tja, ja też myslę że to prowokacja. Ma nas sprowokować do lepszego dopieszczania naszych prac, żeby za bardzo nie zanizać poziomu, hehe :-) Jonasz-Real zmyliło mnie miasto z Twojego profilu... A że byłem tam troszkę to nie dziwi mnie klimat. Tam to wszystko jest zbyt idealne, więc taki radioaktywny odchył jest jak najbardziej na miejscu.
Napisano 5 Styczeń 200916 l serwus :) Jonasz - wypasik. Super to wyglada :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 10 Styczeń 200916 l Autor No i witam... wracam od dlugich snowboardowych ferii. :) Dobrze czlowiekowi robi, taki odpoczynek. Wiec lecim... ::mrkrzysiek:: wlasnie ta stacja bedzie do tej zachodniej wersji. Narazie bedzie ta pierwsza kontynuowana. ::peter_f:: hehe, dzieki... to po prostu Matte. Zbieram fotki, czasem jest trudniej znalesc dobre ujecia, a potem je mocno podmalowywuje. Czasem nie ma bata, trzeba coś wymodelować. ::Gomez:: bardzo dobra rada :) Sprobuje sie pobawic w Boga. ::3D CREATIVE:: dzieki :) ::jamal333:: masz racje co do zieleniny, nie moglo by tam swobodnie rosnac. ::kliment woroszyłow:: :) ::Tomala:: "czemu tego wczesniej nie widzialesz"... bo jonek teraz rzadko zaklada wipy.:) ::donMario:: radioaktywny ?:) faktycznie zalatuje japonskim Czarnobylem. To bylo nie zamierzone. ::floo:: thx ::Temporal:: e tam , żadna tam prowokacja :) ::goran:: dzieki ::bapi23:: render to mayowski Mental rej ;) ::Sebastian Ozga:: haha, ona to potrafi przeslodzic :), dziekuje ::kannu:: dzieki, rowniez pozdrawiam :) ::Eden-3d:: juz, juz wrzucam, nie płacz. :) Tak jak wspomnialem wrzucam budynek\stacje. Fragment barokowego budynku, gdzieniegdzie gną sie kable, rury. Troche industralizmu tu nie zaszkodzi. Taki maly kontrast ... ;)
Napisano 16 Styczeń 200916 l haha talencik Jonek ! taka refleksja- cicha woda na snowboardzie ;) ciągnij dalej!
Napisano 21 Styczeń 200916 l Autor ::tweety:: staram konczyc modelowac. Ale ciagle lubie wrzucac nowe rzeczy. Juz niedlugo zaczne to teksturowac ::Junior:: :) Yo ziom ::peter_f_:: juz daje upa :) nieco zblizenie
Napisano 21 Styczeń 200916 l Nie tylko ja nie spie po nocach :D hehe a praca hmmm no co tu dużo mówić , wszystko cały czas fajnie Ci wychodzi ;)
Napisano 21 Styczeń 200916 l Bardzo fajne, tylko balkon lepiej by wyglądał gdyby podstawka miała podobny kształt jak balustrada.
Napisano 30 Styczeń 200916 l Autor Wielkie dzieki WSZYSTKIM za doping. Duzo mi to pomaga. ;) Wrzucam powoli tekstury. Trochę roboty miałem z uvalka z pozostałymi elementami. Kazano mi się nie bawić z oświetleniem, wiec nie wrzucam renderow. Teraz juz wiem, ze to strata czasu. Dzieki Tweety, za rade. :) Aniu, podstawkę balkonu już nie będę zmieniał. :) Jest jak jest... Pozdrawiam Edytowane 31 Maj 200915 l przez Jonasz_Real
Napisano 1 Luty 200916 l ja jestem pod mega wrażeniem.. Jonasz.. dawno nie widziałem twoich prac.. i widze ze stoisz ciągle na wysokim poziomie modelingu .. D: miło patrzeć na detalik w Twoim wykonaniu :.. pozdro
Napisano 1 Luty 200916 l No przepraszam bardzo co to ma byc ?? Przeciesz się tego nie da ogladac :D Na serio to aż miło popatrzeć na to, widać że wiele pracy to zajeło i pewnie zajmie jeszcze troche :P Tak sie patrze i pytam się na jakich potworach to już sie grafike 3d tworzy bo ja to chyba zostałem w średniowieczu xD Czekam na efekt końcowy. Pozdrawiam i życze powodzenia. :)