Sebastian Ozga Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Już jest pięknie, dawaj więcej, a gwiazdki dam jak skończysz :P
goran Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Nie wiem jak długo jesteś w Japonii ale widać że znudził Ci się porządek i czystość :-))))) Fajnie wychodzi. Bedzie 5*
Jonasz_Real Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Napisano 19 Grudzień 2008 ::hcpiter:: ojej :) tak myslisz ?:) dzieki ::peter_f:: :P :P ::Ex3:: :D ::_Cookiez_:: nie tylko on sie w takie rzeczy bawi :) ::mrkrzysiek:: oto druga sceneria :) za czesto cos wam aktualizuje. :P ::09121986:: nie przesadzajmy ;) ::Johny:: dzieki ::FAlcom:: thx ::pressenter:: a ja nie umiem robic tak pieknych wizualizacji ;p ::Gomez:: hmmm. ciezko bedzie doswietlic przod pociagu, bo zachod slonca jest w tylu pociagu.... :/ Zobacze co da sie zrobic. Dzieki za rade Gomez. ::kliment woroszyłow:: dzieki :) ::adam_m:: thx :) ::obo:: :) ::floo:: :) ::Sebastian Ozga:: hehe, potrafisz dopingować ludzi do pracy. ::Eden-3d:: i nie za wasko ;) ::goran:: tak sie sklada ze nie mieszkam w Japonii :P, powiedzmy ze zamieszkuje tam "wirtualnie". Poki co siedze sobie w Warszawie. Updejt... to tej wersji dodam do wagonow cysterny, i z gory bedzie sie lalo jakas ciecz ;) Przynajmniej tak bym chcial... 1
mrkrzysiek Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 ta też niczego sobie ale jedynka jak dla mnie ładniejsza,
peter_f Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Jeny!!! Jak ty to???? nie no, brak słów!!!! Daję 5* Możesz powiedzieć jak pracujesz nad tym (znaczy technika itd.)????? Jesteś bogiem. PS. jakby ktoś pytał to szukam żuchwy :P
Gomez Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Wypas. Dam ci dobrą radę co do światełka - nie pozwól żeby cię ograniczało jakieś lamerskie podejscie do oswietlenia gdzie jedynym bogiem jest GI a światło w scenie ustawiasz tak jak bóg ustawił słońce. Ty jestes bogiem, kreujesz światło i cień żeby tobie służyły. Nie zapominaj o tym. PS. Można mnie cytować :D
..:: WIKTOR ::.. Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Ożesz ale trzyma klimat! WOW!! Ciagnij to do konca bo naprawde jest swietne!
jamal333 Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Powiem jedno . O kutwa ! :D Ładnie to wszystko wygląda. Ale koło tej budy czy domku (jak zwał tak zwał) po prawej wywaliłbym to zielstwo. Wszędzie jest szarp,brudno a tu pac! Zielono ;D Te krzaczki by po pierwszym dniu działania tej stacji straciłyby chęć do życia.
kliment woroszyłow Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 jestem w szoku......... w moim wieku ogladanie takich pracek jest niebezpieczne!!!!!
Tomala Napisano 20 Grudzień 2008 Napisano 20 Grudzień 2008 holy shit! dlaczego ja tego wcześniej nie widziałem? Świetnie idzie!
Gość Marioza Napisano 20 Grudzień 2008 Napisano 20 Grudzień 2008 5+ pane kolego , hehe extra klimacik zaserwowałeś , taki nawet bym powiedział letko radioaktywny hyhy
floo Napisano 20 Grudzień 2008 Napisano 20 Grudzień 2008 Klimatyczne i faktycznie przypomina radioaktywne miasteczko...
Temporal Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 szczerze mowiac mysle ze ta praca to jakas prowokoacja jest :)
goran Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Tja, ja też myslę że to prowokacja. Ma nas sprowokować do lepszego dopieszczania naszych prac, żeby za bardzo nie zanizać poziomu, hehe :-) Jonasz-Real zmyliło mnie miasto z Twojego profilu... A że byłem tam troszkę to nie dziwi mnie klimat. Tam to wszystko jest zbyt idealne, więc taki radioaktywny odchył jest jak najbardziej na miejscu.
bapi23 Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 Praca REWELKA, napisz jeszcze czym renderowane.
Sebastian Ozga Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 Koleżanka prosiła żeby Ci przekazać, że jesteś boski :)
kannu Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 serwus :) Jonasz - wypasik. Super to wyglada :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Jonasz_Real Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 No i witam... wracam od dlugich snowboardowych ferii. :) Dobrze czlowiekowi robi, taki odpoczynek. Wiec lecim... ::mrkrzysiek:: wlasnie ta stacja bedzie do tej zachodniej wersji. Narazie bedzie ta pierwsza kontynuowana. ::peter_f:: hehe, dzieki... to po prostu Matte. Zbieram fotki, czasem jest trudniej znalesc dobre ujecia, a potem je mocno podmalowywuje. Czasem nie ma bata, trzeba coś wymodelować. ::Gomez:: bardzo dobra rada :) Sprobuje sie pobawic w Boga. ::3D CREATIVE:: dzieki :) ::jamal333:: masz racje co do zieleniny, nie moglo by tam swobodnie rosnac. ::kliment woroszyłow:: :) ::Tomala:: "czemu tego wczesniej nie widzialesz"... bo jonek teraz rzadko zaklada wipy.:) ::donMario:: radioaktywny ?:) faktycznie zalatuje japonskim Czarnobylem. To bylo nie zamierzone. ::floo:: thx ::Temporal:: e tam , żadna tam prowokacja :) ::goran:: dzieki ::bapi23:: render to mayowski Mental rej ;) ::Sebastian Ozga:: haha, ona to potrafi przeslodzic :), dziekuje ::kannu:: dzieki, rowniez pozdrawiam :) ::Eden-3d:: juz, juz wrzucam, nie płacz. :) Tak jak wspomnialem wrzucam budynek\stacje. Fragment barokowego budynku, gdzieniegdzie gną sie kable, rury. Troche industralizmu tu nie zaszkodzi. Taki maly kontrast ... ;)
tweety Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 stop lightning, start modelling and teksturing ;)
JunioR Napisano 16 Styczeń 2009 Napisano 16 Styczeń 2009 haha talencik Jonek ! taka refleksja- cicha woda na snowboardzie ;) ciągnij dalej!
Jonasz_Real Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Napisano 21 Styczeń 2009 ::tweety:: staram konczyc modelowac. Ale ciagle lubie wrzucac nowe rzeczy. Juz niedlugo zaczne to teksturowac ::Junior:: :) Yo ziom ::peter_f_:: juz daje upa :) nieco zblizenie
09121986 Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 Nie tylko ja nie spie po nocach :D hehe a praca hmmm no co tu dużo mówić , wszystko cały czas fajnie Ci wychodzi ;)
peter_f Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 Świetne Tomek :) Jest git! Fantastyczne detal i światełko!
Black Pantera Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 Najgrubsza rura nie ma chyba gdzie niegdzie smotha :P Ogólnie wypas ;]
JunioR Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 no lecisz lecisz z tym bo wyglada coraz bardziej gut !!
hcpiter Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 ostry detal naprawde kawal dobrej sceny sie zapowiada ! Pozdrawiam
Ania Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 Bardzo fajne, tylko balkon lepiej by wyglądał gdyby podstawka miała podobny kształt jak balustrada.
floo Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 zgadzam się z Anią... i więcej detalu proszę... ;P
Godzil Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 I chyba Ci wentylator z lewej coś "wyłazi". Ogólnie super ;) Pozdrawiam
Jonasz_Real Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Napisano 30 Styczeń 2009 (edytowane) Wielkie dzieki WSZYSTKIM za doping. Duzo mi to pomaga. ;) Wrzucam powoli tekstury. Trochę roboty miałem z uvalka z pozostałymi elementami. Kazano mi się nie bawić z oświetleniem, wiec nie wrzucam renderow. Teraz juz wiem, ze to strata czasu. Dzieki Tweety, za rade. :) Aniu, podstawkę balkonu już nie będę zmieniał. :) Jest jak jest... Pozdrawiam Edytowane 31 Maj 2009 przez Jonasz_Real
rudylew Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 ja jestem pod mega wrażeniem.. Jonasz.. dawno nie widziałem twoich prac.. i widze ze stoisz ciągle na wysokim poziomie modelingu .. D: miło patrzeć na detalik w Twoim wykonaniu :.. pozdro
WilL Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 No przepraszam bardzo co to ma byc ?? Przeciesz się tego nie da ogladac :D Na serio to aż miło popatrzeć na to, widać że wiele pracy to zajeło i pewnie zajmie jeszcze troche :P Tak sie patrze i pytam się na jakich potworach to już sie grafike 3d tworzy bo ja to chyba zostałem w średniowieczu xD Czekam na efekt końcowy. Pozdrawiam i życze powodzenia. :)
Rekomendowane odpowiedzi