Mario Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Witam Wszystkich, Czas pokazać kilka przykładowych wizek które ostatnio wykonałem. Są to prace wykonane dla VisualDomain. Prezentowane tutaj projekty to jedynie pojedyncze ujęcia z poszczególnych zleceń. Aby zobaczyć pozostałe ujęcia a jest ich sporo odsyłam na stronę producenta http://WWW.FRESH3D.PL Niektóre prace są lepiej wykonane niektóre gorzej. Różne były tego przyczyny czasem czas a czasem zachcianki klientów (głównie zachcianki klientów) oraz gabaryty projektów. Zapraszam do komentarzy na temat zamieszczonych prac. 1
trosiek Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 skąd wyrastają zasłony na 3 od końca? :> totalny wypas. nie podoba mi się tylko ten render z coca colą na dachu. Sam nie potrafię tak ani lepiej toteż nie będę błędów wytykał :)
Morphe Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Bardzo zacne szczegolnie podoba mi sie tarasik i odbicia w syzbach - fajne ujecie:)
Georgas Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 rewelacja jak zawsze. a jest szansa zobaczyć jakieś interiory ?? :) pozdro
hcpiter Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Mario bardzo fajnie pierwsze 3 wypas ! :) Pozdrawiam !
vinc Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Wojujesz widze...podoba sie...ludzi nie lubie w wizkach wiec mi sie nigdzie nie podobaja...nawet u mnie...miodzio...;]
!Ewert Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 bardzo ładnie, szkoda że mam wrażenie co po niektórych że fotograf ma 3 m wzrostu.
pressenter Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Pierwsze dwie po prostu zajefajne! Co do reszty... świetne wizki, architektura różnie. Szczególnie, według mnie, park Silesia straszy. ;)
Lis Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 No Mario :) Widzę że pojechałeś. Raz a dobrze. Większość widziałem już wczerśnie, wiadomo wypas. Faktycznie ta solesia najsłabiej się prezentuje. głównie przez tę Maxi czarną elewację. Pozdrawiam :)
peter_f Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Piękne wizki! Jaka dbałość o detal! Też bym tak chciał :) Pozdrawiam :)
Orangegraphics Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 5 gwiazdek. nadal reprezntujesz niespotykany poziom. coś w tym jest. otoczenia na 6, co jest często pomijane. super. Na jakim color mappingu jedziesz?
zajacowo Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Witam Moge sie dowiedziec w jakim czasie tzn kiedy powstawała ta wizka. Bo jestem autorem wizki tego samego budynku-inne ujęcie i robione dla skanskiej w czasie pracy dla jednej z agencji reklamowej
Mario Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Napisano 9 Grudzień 2008 Witam, Cieszę się że wizki przypadły wam do gustu – jedne mniej inne bardziej. Dzięki za Wasze komentarze ::Georgas Przykładowe interiory są na stronie ::vinc Co zrobić to tylko wizki – z ludźmi to zawsze problem jest. Czasem jak jest animacja to muszą być 3D żeby to jakoś względnie wyglądało ::Lis Taka to już jest architektura. Ja to bym inaczej zrobił ale sam wiesz KLIENT :) ::Xiz0r color mappingu- Exponential ::zajacowo Prawie 1.5 roku temu. Wizka nie był robiona dla Deloitte to był tylko jakiś tam test i zostawiłem. Dzięki wielkie za Front Page :)
JunioR Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 wedlug mnie bardzo fajna robota :) tez daje piatke!
pionix Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Ludziki z bliska mi się nie podobają z daleka już jest OK. Reszta to profeska. Podoba mi się. Dużo doskonałej roboty. 5 się jak najbardziej należy :)
Gość cristoforo Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 zasadniczo zajebiscie, ale ... na pierwszej - sosny w ogole nie sa w skali, przy takiej wiotkosci pnia i ciezarze mega igiel padna przy pierwszym zefirku pzdr
Bobby_digital Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 1-super, wiadomo audi 2-super, drzewka calkiem spoko 3-git 4-git 5-git 6-cienko 7-cienko 8-super by bylo gdyby niebo bylo super 9-super, wiadomo audi 10-super 11-super, horyzont ouch 12-wowaweewaa 13-super 14-super, tlo za szybko wskakuje, mogles pociagnac jeszcze pare km miasta 3d :) 15-super 16-super reszta to nudy znane wszystkim ;)
Touch Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Świetna robota!;) Przy kilku wizkach zwracają uwagę jednak problemy ze skalą samochodów i ludzi. Takie przynajmniej odnoszę wrażenie;) Pzodr
Kuciel Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 no calkiem kozackie renderki duzo pracy kosztowaly:)
Mario Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Napisano 20 Grudzień 2008 Witam, ::DraB wszystko to Vray sun&sky Dzięki za wszystkie komentarze. Fajnie że się podoba. Pozdro
Areien Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 masakra :D... Mój kumpel jak mu dalem jedno zdjecie to sie klocil ze to prawdziwe foto :D.. Wymiatasz hehe :)
trosiek Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 http://www.dominium.pl/pl/inwestycje/szczegoly/opis/916/krowoderskich-zuchow-torre-verona jakby ktoś był zainteresowany mieszkaniem z 3 od końca renderu ;)
Camel Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 Kurczę...! Świetne oświetlenie i modeling! Robisz w maxu + v-ray?? gratuluję. Szkoda że paru elitarnych wizualizatorów jeszcze nie zauważyło Twojej potęgi w tym wątku. Rep.
Vega Napisano 16 Marzec 2009 Napisano 16 Marzec 2009 Na wizce 6 i 7 ludzie wyglądają sztucznie :) (ale to według mnie) w porównaniu do innych ludzi na tych wizkach :) Ogólnie mi się podoba i pełen profesjonalizm.
Rekomendowane odpowiedzi