Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tu by sie ludzi ze skillem troche uzbierało, ale znajac zycie to nikt nie bedzie miał czasu poza paroma osobami:)Ale zawsze jakies PROMO dla portalu

Napisano
tu by sie ludzi ze skillem troche uzbierało, ale znajac zycie to nikt nie bedzie miał czasu poza paroma osobami:)Ale zawsze jakies PROMO dla portalu

No widzę właśnie, że bezrobotny jesteś:D

Napisano

Ja chyba wystartuje, tez nie pracuje teraz a jakis dobry modelik do portfolio się przyda;)

a jak bedzie jakas mocniejsza ekipa to czemu nie z 3dmaxa:)

Napisano (edytowane)

kurna jak przegladam moje archiwum pracek gosci na DW 3 to wydaje mi sie ze musze z rok/dwa popracowac by wziasc udzial:|..

down: no jak nie nauka:)...to chociaz motywacja:), a pozatym z pracek DW3 ludzi nauczylem sie z ponad polowe mojej wiedzy na temat postaci;]

Edytowane przez Kirian
Gość Marioza
Napisano
kurna jak przegladam moje archiwum pracek gosci na DW 3 to wydaje mi sie ze musze z rok/dwa popracowac by wziasc udzial:|..

nono grunt to dobra samoocena i samokrytka, dlatego ja sie tez nie pcham żeby sie nie potknąć o za wysokie progi hehehe

a historie a wielkiej nauce przy takich bitwach mozna miedzy mity i bajki włozyć hehe

Napisano
nono grunt to dobra samoocena i samokrytka, dlatego ja sie tez nie pcham żeby sie nie potknąć o za wysokie progi

Nie przesadzaj ;p

historie a wielkiej nauce przy takich bitwach mozna miedzy mity i bajki włozyć hehe

True, true.

Napisano
nono grunt to dobra samoocena i samokrytka, dlatego ja sie tez nie pcham żeby sie nie potknąć o za wysokie progi hehehe

a historie a wielkiej nauce przy takich bitwach mozna miedzy mity i bajki włozyć hehe

Nie no, ja uważam, że jak jest ciśnienie i motywacja to samokształcenie też ma miejsce.

Fajnie by było. Kto zgłosi Fredowi nasz access? ;)

Mogę zamailować do Freda i zapytać... tylko że jak później 3 osoby wystartują to trochę wstyd..

Napisano

Dobrze by było, jakby Adek wiedział, że coś takiego planujemy :) Może ktoś spoza gameart też by się zdecydował, jakby o tym news na głównej się pojawił.

Napisano

na pewno da sie duzo nauczyc :) ale to zalezy od nastawienia startujacego, czy startuje zeby wygrac = fail, czy startuje zeby sie nauczyc = win ;)

Napisano
tylko że jak później 3 osoby wystartują to trochę wstyd..

pewnie będzie więcej... a można już dopisać jednego wiernego kibica do listy... obiecuje być wierny i was nie opuszczę... ;P

powodzenia!

Napisano

Z tym wspólnym startowaniem z max3D to żart, prawda :)? A co do nauki, to owszem, można, ale do tego wcale nie jest potrzebne DW :) Praca nawet na niezłym poziomie przeleci przez forum bez echa przy takiej liczbie startujących.

Napisano

Jak najbaridzej pozytywnie, mam maturke więc trzeba się jakoś odstresować ;).

Ja tam startuje żeby poznać pozycje w szeregu, jakbym przeżył jakąś preselekcje to by było coś:D

Pozatem IMO świetny sposób na nauke ejst motywacja wątki są często odwiedzane i da się znaleść sporo przydatnej wiedzy.

Napisano

ooo juz DW4 :o tym razem na pewno wystartuje! :D nei no dajcie spokoj, rozumiem lokalny patriotyzm w sieci ale lepiej sie skupic na modelach niz na takich problemach ;P

Napisano

Hmmm, lepiej nie :) (bonus za delikatność?) :D. Lepiej było by się zgrać i zwartą grupką coś zdziałać w którymś z głównych serwisów.

Napisano

Najpierw niech wystartuje kilka osób i jeśli będzie dobra frekwencja i kilka osób dokończy projekt to wystartujemy następnym razem. Nie uważacie że będzie lipa jeśli wystartujemy jako forum z powiedzmy 4 osobami? Ile osób od nas wystartowało poprzednim razem? 3? Ile osób dociągnęło projekt do końca na czas? To byłaby raczej antyreklama. Nie mam zamiaru nikogo zniechęcać ale spójrzcie na to z tej strony. Lepiej wystartujmy wszyscy razem z jednego zagranicznego forum.

Ja startuje. Ustalmy wspólne forum z którego startujemy, to moja propozycja.

Napisano

Jak nie wystawimy max3d.pl, a imo szkoda byłoby nie wystawić choć rozumiem obawy o te 4 osoby, to ja proponuje Polycount, i tka jak w zeszłym roku temat na game arcie

Napisano

O! to juz rok minal??:P

Jak ten czas leci. Postaram sie pobawic w DW4 bo fajna zabawa i modelik zostaje do portfolio^^

Co do startu forum max3d to nie widze sensu lepiej z polycounta.

Napisano
ho ho juz 4 edycja DW, hehe trzeba będzie w koncu zaliczyc debiut

co do startowania z max3d to może by sie uzbierało troche osob ;D

...które po zobaczeniu tematu stwierdziłyby ze:

a. nie maja czasu

b. nie ma sensu

c. nie maja pomysłu

:)

Napisano

Burneq ma racje. Tak czy siak ja wystartować pewnie wystartuje ale nie wiem czy finish będzie.. BTW, kiedy oni ogłaszaja temat, wie ktoś?