Napisano 8 Styczeń 200916 l Cześć! Jak już wiemy za 43 dni startuje DW4. Jak widzicie start naszego forum jako oddzielny team?
Napisano 8 Styczeń 200916 l tu by sie ludzi ze skillem troche uzbierało, ale znajac zycie to nikt nie bedzie miał czasu poza paroma osobami:)Ale zawsze jakies PROMO dla portalu
Napisano 8 Styczeń 200916 l Ja jestem jak najbardziej za. Proponuje zeby sie zglaszaly w tym temacie osoby ktore beda chcialy wystartowac.
Napisano 8 Styczeń 200916 l Autor tu by sie ludzi ze skillem troche uzbierało, ale znajac zycie to nikt nie bedzie miał czasu poza paroma osobami:)Ale zawsze jakies PROMO dla portalu No widzę właśnie, że bezrobotny jesteś:D
Napisano 8 Styczeń 200916 l Ja chyba wystartuje, tez nie pracuje teraz a jakis dobry modelik do portfolio się przyda;) a jak bedzie jakas mocniejsza ekipa to czemu nie z 3dmaxa:)
Napisano 8 Styczeń 200916 l kurna jak przegladam moje archiwum pracek gosci na DW 3 to wydaje mi sie ze musze z rok/dwa popracowac by wziasc udzial:|.. down: no jak nie nauka:)...to chociaz motywacja:), a pozatym z pracek DW3 ludzi nauczylem sie z ponad polowe mojej wiedzy na temat postaci;] Edytowane 8 Styczeń 200916 l przez Kirian
Napisano 8 Styczeń 200916 l kurna jak przegladam moje archiwum pracek gosci na DW 3 to wydaje mi sie ze musze z rok/dwa popracowac by wziasc udzial:|.. nono grunt to dobra samoocena i samokrytka, dlatego ja sie tez nie pcham żeby sie nie potknąć o za wysokie progi hehehe a historie a wielkiej nauce przy takich bitwach mozna miedzy mity i bajki włozyć hehe
Napisano 8 Styczeń 200916 l nono grunt to dobra samoocena i samokrytka, dlatego ja sie tez nie pcham żeby sie nie potknąć o za wysokie progi Nie przesadzaj ;p historie a wielkiej nauce przy takich bitwach mozna miedzy mity i bajki włozyć hehe True, true.
Napisano 8 Styczeń 200916 l No widzę właśnie, że bezrobotny jesteś:D ja to moge wam tylko kawe robic, i to tez z mizernym skutkiem:d
Napisano 8 Styczeń 200916 l Autor nono grunt to dobra samoocena i samokrytka, dlatego ja sie tez nie pcham żeby sie nie potknąć o za wysokie progi hehehe a historie a wielkiej nauce przy takich bitwach mozna miedzy mity i bajki włozyć hehe Nie no, ja uważam, że jak jest ciśnienie i motywacja to samokształcenie też ma miejsce. Fajnie by było. Kto zgłosi Fredowi nasz access? ;) Mogę zamailować do Freda i zapytać... tylko że jak później 3 osoby wystartują to trochę wstyd..
Napisano 8 Styczeń 200916 l Dobrze by było, jakby Adek wiedział, że coś takiego planujemy :) Może ktoś spoza gameart też by się zdecydował, jakby o tym news na głównej się pojawił.
Napisano 8 Styczeń 200916 l na pewno da sie duzo nauczyc :) ale to zalezy od nastawienia startujacego, czy startuje zeby wygrac = fail, czy startuje zeby sie nauczyc = win ;)
Napisano 8 Styczeń 200916 l tylko że jak później 3 osoby wystartują to trochę wstyd.. pewnie będzie więcej... a można już dopisać jednego wiernego kibica do listy... obiecuje być wierny i was nie opuszczę... ;P powodzenia!
Napisano 8 Styczeń 200916 l Próbować trzeba, tylko tak można sprawdzić na jakim jest się aktualnie poziomie...
Napisano 8 Styczeń 200916 l Z tym wspólnym startowaniem z max3D to żart, prawda :)? A co do nauki, to owszem, można, ale do tego wcale nie jest potrzebne DW :) Praca nawet na niezłym poziomie przeleci przez forum bez echa przy takiej liczbie startujących.
Napisano 8 Styczeń 200916 l Jak najbaridzej pozytywnie, mam maturke więc trzeba się jakoś odstresować ;). Ja tam startuje żeby poznać pozycje w szeregu, jakbym przeżył jakąś preselekcje to by było coś:D Pozatem IMO świetny sposób na nauke ejst motywacja wątki są często odwiedzane i da się znaleść sporo przydatnej wiedzy.
Napisano 8 Styczeń 200916 l ooo juz DW4 :o tym razem na pewno wystartuje! :D nei no dajcie spokoj, rozumiem lokalny patriotyzm w sieci ale lepiej sie skupic na modelach niz na takich problemach ;P
Napisano 8 Styczeń 200916 l Autor ooo juz DW4 :o tym razem na pewno wystartuje! Przecież i tak nie skończysz...:p
Napisano 8 Styczeń 200916 l Hmmm, lepiej nie :) (bonus za delikatność?) :D. Lepiej było by się zgrać i zwartą grupką coś zdziałać w którymś z głównych serwisów.
Napisano 9 Styczeń 200916 l Ja jak mnie w pracy nie zawalą robota to też sobie wystartuje. Ciekaw jestem jaki będzie theme.
Napisano 9 Styczeń 200916 l Najpierw niech wystartuje kilka osób i jeśli będzie dobra frekwencja i kilka osób dokończy projekt to wystartujemy następnym razem. Nie uważacie że będzie lipa jeśli wystartujemy jako forum z powiedzmy 4 osobami? Ile osób od nas wystartowało poprzednim razem? 3? Ile osób dociągnęło projekt do końca na czas? To byłaby raczej antyreklama. Nie mam zamiaru nikogo zniechęcać ale spójrzcie na to z tej strony. Lepiej wystartujmy wszyscy razem z jednego zagranicznego forum. Ja startuje. Ustalmy wspólne forum z którego startujemy, to moja propozycja.
Napisano 9 Styczeń 200916 l Jeśli wystartuję to z Polycount. Czy wystartuję to kwestia tematu i regulaminu.
Napisano 10 Styczeń 200916 l Jak nie wystawimy max3d.pl, a imo szkoda byłoby nie wystawić choć rozumiem obawy o te 4 osoby, to ja proponuje Polycount, i tka jak w zeszłym roku temat na game arcie
Napisano 10 Styczeń 200916 l Może jakaś ankieta typu kto jest za, kot jest za i bankowo wystartuje, kot jest przeciw czy cos w tym stylu?
Napisano 12 Styczeń 200916 l O! to juz rok minal??:P Jak ten czas leci. Postaram sie pobawic w DW4 bo fajna zabawa i modelik zostaje do portfolio^^ Co do startu forum max3d to nie widze sensu lepiej z polycounta.
Napisano 12 Styczeń 200916 l Autor Ok, to myślę, że sprawa startu wyjaśniona. BTW, dobrze Cię widzieć soda:)
Napisano 15 Styczeń 200916 l Kolejny dw? omg jak szybko zeszlo. Co ja przez ten czas robilem chorecia. Powodzenia wszystkim ewentualnym uczestnikom zycze.
Napisano 15 Styczeń 200916 l Nie gadaj tyle, tylko startuj, bo Ci skill zardzewieje. Aha, pozdrów ziła xD
Napisano 16 Styczeń 200916 l ho ho juz 4 edycja DW, hehe trzeba będzie w koncu zaliczyc debiut co do startowania z max3d to może by sie uzbierało troche osob ;D
Napisano 16 Styczeń 200916 l ho ho juz 4 edycja DW, hehe trzeba będzie w koncu zaliczyc debiut co do startowania z max3d to może by sie uzbierało troche osob ;D ...które po zobaczeniu tematu stwierdziłyby ze: a. nie maja czasu b. nie ma sensu c. nie maja pomysłu :)
Napisano 16 Styczeń 200916 l Burneq ma racje. Tak czy siak ja wystartować pewnie wystartuje ale nie wiem czy finish będzie.. BTW, kiedy oni ogłaszaja temat, wie ktoś?
Napisano 16 Styczeń 200916 l BTW, kiedy oni ogłaszaja temat, wie ktoś? http://www.gameartisans.org/dominancewar/homepage/index.php 20 lutego Jak nie dostane w marcu urlopu to moze tez wystartuje. Oczywiscie nie ma mowy o ukonczeniu :D
Napisano 22 Styczeń 200916 l To ja też wystartuje. Mam wieloletnie doświadczenie w niekończeniu DW ;)
Napisano 30 Styczeń 200916 l Wystartuje ale raczej zaniżając poziom forum :D DW 4... Hah szybko minęło!