Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejna wielka bitwa dobiegla końca.

Tym razem jako jedyny z Polaków nagrodę wygrał Marcin Jakubowski w kategorii Texture Price, któremu z tego miejsca szczególnie gratuluję wyróżnienia na tle wszystkich pozostałych świetnych prac. :)

Poza nim, honorowo wyróżnieni zostali za trailer "Gerda" Beata Szefer, Michał Monart, Artur Marcol i Krzysztof Stefański, oraz za pojedynczy obraz "Tarzan's Clock Workshop" Michał Lisowski. Gratulacje!

banner01.jpg

• Like 1
  • Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość _Kreska_
Napisano

graaaaaaaaaaaaaaaatki Morbid!!!!!

Napisano

Pięknie Morbid !

Natomiast z pozostałych uhonorowanych najbardziej podoba mi się "Hemlock" Tyson'a Ibele. Miażdży wszystko :)...

Napisano (edytowane)

Jesli chodzi o obrazki to jakies dziwne wygraly dwa pierwsze miejsca... Straszny przerost detalu nad ogolem. Te dalsze kategorie o wiele lepsze, no i Morbid, Tomek i Marek zaszefili ;]

A filmiki to tez jakies takie... naprawde fajnie mi sie tylko "Mirzoyan’s Odysseus" ogldalo no i "Hemlock'a" tyle ze straaaaaszna Katedra z tego wyszla...

Edytowane przez OmeN2501
Napisano (edytowane)

gratki Morbid, gratki Marduk i gratki Mayk daliscie rade chlopaki :D a no i reszcie polakow tez sie naleza gratkensy :)

Edytowane przez KLICEK
Napisano

No ...już poprawili. Brakowało 3 kategorii... już się przestraszyłem, że ktoś sobie ze mnie żarty robił z tymi mailami o wygranej ;].

Napisano

Marduk, Morbid, Mayk gratulacje. Czyżby przekleństwo nicka na M? :D Gratuluje jeszcze raz.

Edit: Zapomniałem o Morano też na M. swoją drogą ;)

Napisano

Gratulacje!!!!!

P.S.: Czy mi sie wydaje czy na stronce z wiadomosciami wyswietla tylko 12 komenarzy??

EDIT: Dobra, wydawalo mi se :)