Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Po kilku miesiącach przerwy powracamy z naszym cyklicznym konkursem "Bitwą". Tym razem startujemy jak dawniej w dwóch kategoriach. Temat jest wspólny dla kategorii 2D i 3D. Tematem bitwy jest: Niezrealizowane idee, pomysły, wynalazki.

sponsor-small.jpg

Informacje o sponsorze Bitwy i regulamin znajdziecie pod tym adresem: Informacje i regualmin konkursu.

Sponsorem w tej edycji Bitwy jest firma Corel, która dla zwycięzców dwóch kategorii ufundowała nagrody w postaci pełnych pakietów oprogramowania CorelDRAW Graphics Suite X4.

Jest o co walczyć, ale pamiętajcie, że jak w poprzednich bitwach, nagrody nie są najważniejszą częścią konkursu - liczy się dobra zabawa i podniesienie poziomu swoich umiejętności.

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie.

Edytowane przez Adek
  • Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no temacik fajny jest.

szkoda ze nagrod nie ma zabardzo > > gdyby corel dał paintera za 2 miejsce to by pewnie nie zbankrutował.

Napisano

Jedna z lepszych wiadomości półrocza ;). Wielkie dzięki za pracę dla tych którzy przygotowywali bitwę i... jedziemy z tym koksem :)

Napisano

Na ten temat głosowałem, choć nie wierzyłem, ze przejdzie. Bardziej byłem przygotowany na temat z lustrem. Teraz już mogę zdradzic, ze miałem w głowie koncepcję zrobienia Pogromcy Bazyliszków. A co do obecnego tematu to jeszcze muszę pomyśleć. :)

Napisano

ha mówią, że głosowanie się nie opłaca, a jednak wygrał temat na który głosowałem, ciekawie się zapowiada, bo może powstać masa dziwnych przedmiotów, zaczynam szukać jakiś dziwnych elementów i inspiracji

Napisano (edytowane)

tez sie przygotowalem na lustro, ale co tam moze tez podejdzie :P

ps. mysle ze Komic tez jakis niezrealizowany okret znajdzie :D

Edytowane przez ttaaddeekk
Napisano

no to zaczęło się... nagły wysyp wątków rozpalił bitwę na dobre...uwaga załoga.... DO ABORDAŻUUUUU!!!!! AAaa... carrramba.... lelum polelum!

Napisano

No to nareszcie, tez nie jeste przygotowany do tego tematu, ale spokojnie, duzo czasu jest, z czego sie chyba najbardziej ciesze bo nie wiedzialem czy znajde na to czas. Mam nadzieje, ze moje polroczne umiejętności graficzne wystarczą na dziesiąte miejsce ;).

Życzę wszystkim powodzenia.

Napisano

Pozostaje miec nadzieje, że tym razem Jury podejdzie do sprawy poważniej niż ostanio, kto wie może nawet wyniki nie będą wyssane z palca... powodzenia starującym...