adek Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 (edytowane) Po kilku miesiącach przerwy powracamy z naszym cyklicznym konkursem "Bitwą". Tym razem startujemy jak dawniej w dwóch kategoriach. Temat jest wspólny dla kategorii 2D i 3D. Tematem bitwy jest: Niezrealizowane idee, pomysły, wynalazki. Informacje o sponsorze Bitwy i regulamin znajdziecie pod tym adresem: Informacje i regualmin konkursu. Sponsorem w tej edycji Bitwy jest firma Corel, która dla zwycięzców dwóch kategorii ufundowała nagrody w postaci pełnych pakietów oprogramowania CorelDRAW Graphics Suite X4. Jest o co walczyć, ale pamiętajcie, że jak w poprzednich bitwach, nagrody nie są najważniejszą częścią konkursu - liczy się dobra zabawa i podniesienie poziomu swoich umiejętności. Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie. Edytowane 7 Kwiecień 2009 przez Adek
mrkrzysiek Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 dobry temat wybraliście :) jak mi coś wpadnie do głowy to startuje:) powodzenia wszystkim:)
Tomek Kosiorek Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Ja wiedziałem, że ten będzie mówcie mi "Wróżu":) tak jak pisałem w wątku:) Pozdrawiam PS. Tarot te sprawy też nie jest mi obcy także jak by co na priv (koszt 2PLN +VAT)
Pionier Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 temacik perfekto jak dla mnie XD ! powodzenia all :)!
shi Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 no temacik fajny jest. szkoda ze nagrod nie ma zabardzo > > gdyby corel dał paintera za 2 miejsce to by pewnie nie zbankrutował.
Lucas Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Yeah, z tematem lepiej być nie mogło, chyba pierwszy raz będę miał nadmiar pomysłów:)
streaker Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Dobry temat ! W porównaniu do poprzedniego to nawet boski ;)
Muddy Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 No ja już mam temat w głowie, tylko teraz chęci potrzebuje i umiejętności :P
RK Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Jedna z lepszych wiadomości półrocza ;). Wielkie dzięki za pracę dla tych którzy przygotowywali bitwę i... jedziemy z tym koksem :)
JmTm00 Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 fajnie, bardzo szeroki wachlaż....moze w koncu sie uda wystartować
n-pigeon Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Kurcze miałem nadzieje że nie ten temat -.- No cóż im bardziej pod górkę tym lepiej :D (chyba).
Shogun 3D Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Na ten temat głosowałem, choć nie wierzyłem, ze przejdzie. Bardziej byłem przygotowany na temat z lustrem. Teraz już mogę zdradzic, ze miałem w głowie koncepcję zrobienia Pogromcy Bazyliszków. A co do obecnego tematu to jeszcze muszę pomyśleć. :)
CzAk1 Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Cholera...teraz trza coś wymyśleć. Zaś zagwostka XD
Luki Luki Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Print screen z folderu z osobistymi projektami sie liczy jako praca 2d? :D 1
tutomash Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 ha mówią, że głosowanie się nie opłaca, a jednak wygrał temat na który głosowałem, ciekawie się zapowiada, bo może powstać masa dziwnych przedmiotów, zaczynam szukać jakiś dziwnych elementów i inspiracji
ttaaddeekk Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 (edytowane) tez sie przygotowalem na lustro, ale co tam moze tez podejdzie :P ps. mysle ze Komic tez jakis niezrealizowany okret znajdzie :D Edytowane 8 Kwiecień 2009 przez ttaaddeekk
Farafx Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Ciekawy.. Szeroki w interpretacji temat..no i dużo czasu :) do realizacji.
dzudzu Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 no to zaczęło się... nagły wysyp wątków rozpalił bitwę na dobre...uwaga załoga.... DO ABORDAŻUUUUU!!!!! AAaa... carrramba.... lelum polelum!
Likki Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Hehe, to będzie moja pierwsza Bitwa :] Temat spadł mi po prostu z nieba, bo robię ostatnio coś, co tu pasuje jak ulał :]
kotisded Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 No to nareszcie, tez nie jeste przygotowany do tego tematu, ale spokojnie, duzo czasu jest, z czego sie chyba najbardziej ciesze bo nie wiedzialem czy znajde na to czas. Mam nadzieje, ze moje polroczne umiejętności graficzne wystarczą na dziesiąte miejsce ;). Życzę wszystkim powodzenia.
mateusz_s Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Pozostaje miec nadzieje, że tym razem Jury podejdzie do sprawy poważniej niż ostanio, kto wie może nawet wyniki nie będą wyssane z palca... powodzenia starującym...
Rekomendowane odpowiedzi