Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Po kilku miesiącach przerwy powracamy z naszym cyklicznym konkursem "Bitwą". Tym razem startujemy jak dawniej w dwóch kategoriach. Temat jest wspólny dla kategorii 2D i 3D. Tematem bitwy jest: Niezrealizowane idee, pomysły, wynalazki.

sponsor-small.jpg

Informacje o sponsorze Bitwy i regulamin znajdziecie pod tym adresem: Informacje i regualmin konkursu.

Sponsorem w tej edycji Bitwy jest firma Corel, która dla zwycięzców dwóch kategorii ufundowała nagrody w postaci pełnych pakietów oprogramowania CorelDRAW Graphics Suite X4.

Jest o co walczyć, ale pamiętajcie, że jak w poprzednich bitwach, nagrody nie są najważniejszą częścią konkursu - liczy się dobra zabawa i podniesienie poziomu swoich umiejętności.

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie.

Edytowane przez Adek

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja wiedziałem, że ten będzie mówcie mi "Wróżu":) tak jak pisałem w wątku:)

Pozdrawiam

PS. Tarot te sprawy też nie jest mi obcy także jak by co na priv (koszt 2PLN +VAT)

Napisano

no temacik fajny jest.

szkoda ze nagrod nie ma zabardzo > > gdyby corel dał paintera za 2 miejsce to by pewnie nie zbankrutował.

Napisano

Yeah, z tematem lepiej być nie mogło, chyba pierwszy raz będę miał nadmiar pomysłów:)

Napisano

No ja już mam temat w głowie, tylko teraz chęci potrzebuje i umiejętności :P

Napisano

Jedna z lepszych wiadomości półrocza ;). Wielkie dzięki za pracę dla tych którzy przygotowywali bitwę i... jedziemy z tym koksem :)

Napisano

Kurcze miałem nadzieje że nie ten temat -.- No cóż im bardziej pod górkę tym lepiej :D (chyba).

Napisano

Na ten temat głosowałem, choć nie wierzyłem, ze przejdzie. Bardziej byłem przygotowany na temat z lustrem. Teraz już mogę zdradzic, ze miałem w głowie koncepcję zrobienia Pogromcy Bazyliszków. A co do obecnego tematu to jeszcze muszę pomyśleć. :)

Napisano

ha mówią, że głosowanie się nie opłaca, a jednak wygrał temat na który głosowałem, ciekawie się zapowiada, bo może powstać masa dziwnych przedmiotów, zaczynam szukać jakiś dziwnych elementów i inspiracji

Napisano

tez sie przygotowalem na lustro, ale co tam moze tez podejdzie :P

ps. mysle ze Komic tez jakis niezrealizowany okret znajdzie :D

Edytowane przez ttaaddeekk

Napisano

Ciekawy.. Szeroki w interpretacji temat..no i dużo czasu :) do realizacji.

Napisano

no to zaczęło się... nagły wysyp wątków rozpalił bitwę na dobre...uwaga załoga.... DO ABORDAŻUUUUU!!!!! AAaa... carrramba.... lelum polelum!

Napisano

Hehe, to będzie moja pierwsza Bitwa :] Temat spadł mi po prostu z nieba, bo robię ostatnio coś, co tu pasuje jak ulał :]

Napisano

No to nareszcie, tez nie jeste przygotowany do tego tematu, ale spokojnie, duzo czasu jest, z czego sie chyba najbardziej ciesze bo nie wiedzialem czy znajde na to czas. Mam nadzieje, ze moje polroczne umiejętności graficzne wystarczą na dziesiąte miejsce ;).

Życzę wszystkim powodzenia.

Napisano

Pozostaje miec nadzieje, że tym razem Jury podejdzie do sprawy poważniej niż ostanio, kto wie może nawet wyniki nie będą wyssane z palca... powodzenia starującym...