soshka.cg Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Trzeba chyba jakiś up wrzucić przed nominacjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Gościu, mamy tegorocznego zwycięzce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 miazga! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Super. Tylko ta bliższa kura jakoś tak bardzo sztywno stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 super,fajnie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Mi też się bardzo podoba :) ,ale dalej obstaje że praca jest zbyt smutna kolorystycznie. Tło proponuje żywsze, więcej słońca, więcej kolorów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Gratulujemy nominacji! Przypominamy, iż prace końcowe należy oddać najpóźniej 12 lipca o godz. 23:59 (do ostatniej sekundy 12 lipca). Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 świetny pomysł i wykonanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 nr 1 jak dla mnie super pomysł, szkoda tylko że nie ma wcześniej wspomnianego pilota, tak kojarzy mi się z folwarkiem zwierzęcym, może dodasz jeszcze jakąś dominującą, komunistyczna świnie (zwierzę), skoro wszystko jest w takim klimacie, przydał by się towarzysz-przywódca świnia z jakimś mundurem i medalami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2009 Dzięki za nominację. Dzięki za komentarze i rady. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Nawet jak nie wygrasz to i tak wygrasz :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 2 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2009 RaVirr dzięki :) Wypowiedzcie się proszę o takiej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Znacznie lepsza Świetna pracka ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 4 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2009 Ok :) puki co to ostateczną wersje wrzucam do pierwszego posta. :) Jeżeli mnie coś natchnie to może jeszcze coś podłubię ;) Chciałbym podziękować za wsparcie jakim były wasze komentarze. Wszystkie były cenne i potrzebne mojej skromnej osobie :) Życzę powodzenia i wytrwałości uczestnikom bitwy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 4 Lipiec 2009 Share Napisano 4 Lipiec 2009 Nie no bez jaj, to AA to musisz poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 4 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2009 Freedom Fighter piszesz o obrazku w pierwszym poście czy 3 posty wyżej ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Nooo soska piknie wyszlo :) narobiles sie ale jest fajnie. Masz troche swira, ale o to chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Oświetlenie piękne :P Popraw tylko kluczowanie pomiędzy warstwami bo mnie ząbki i ciemne artefakty na brzegach rażą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 ...a gdzie jest pilot tej maszyny? -bo ona własnie startuje ( nie jest zacumowana do ziemi) a pana rolni....(wróć) pilota nie widać ???? - no i nie pogmerałeś przy tej stodole- jest placka i widac tiling tekstury dachowek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iacu Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 gdyby nie ta stodola wygladajaca jak zdjecie ..bylo by EXTRA SUPER! a tak jest tylko SUPER :)! pomysł revelka (tego wlasnie mi brak - pomyslow) powodzenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Dla mnie bomba! Nie podobają mi się skrzydełka sterowca, nieładne, to samo płótno co na balonie, skala bumpa dodaje im jeszcze sztuczności, może jakieś delikatne rusztowanko mogłoby je trzymać? Lub jeśli to rusztowanko jest wewnątrz balona to niech to będzie widać jakoś? Pozatem naprawdę czadowe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Brakuje kapitana na siodełku. Tak to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Bardzo fajna praca, dużo pracy w nią włożyłeś jak dla mnie faworyt, szkoda że nie ma wspomnianego na samym początku pana Bronisława, ale za to chyba jego wizja ujrzała światło dzienne, a my możemy ją podziwiać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Dziękuję za wasze komentarze :) Bardzo się cieszę że że dobrze odbieracie tą prackę. Miałem nadzieję na podłubanie jeszcze tu i ówdzie - ale niestety obowiązki znacznie zwężały mój zasób wolnego czasu ;) Tak czy owak świetnie się przy tym bawiłem i wiele nauczyłem. Pan Bronisław jest - a w zasadzie jego model jest w fazie modelingu co zmusza mnie ;) do kontynuowania jego historii - jednak już w osobnej pracce :) pozdrawiam i jeszcze raz dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Ta świnia tak fajnie patrzy jakby chciała powiedzieć " Co mówiłam o robieniu zdjęć! NO CO ?! " :) Genialna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Od czasu jak ostatnio tu zaglądałem to nastapił kolosalny przyrost materiału wysokiej klasy :) Swietnie to wygląda (Trochę razi płaski dach tej stodoły w tle...ale to takie marudzenie moje) Czekam na finalny Update. P.S. Kurczaki...rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 wrzucam - jakby Kogoś interesowały siatki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mancubus Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Haha, Gratuluje, jest zabawnie i czuc PRLowy klimat :D Na poczatku troche sie obawialem jak wyjdzie z kompozycja ale po oderwaniu calosci od ziemi prezentuje sie swietnie. Masa detalu ale wszystko czytelne, bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Praca została pobrana dla jury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Gratuluję zwycięstwa w konkursie! http://max3d.pl/article.php?id=165&cat=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi