Luchu Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 (edytowane) Kolejny "kotlet" obok Nissana 350z, który doczekał się swojej finalnej postaci. Dziekuje jeszcze raz za komentarze w WIP'ie :) Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 29 Listopad 2009 przez CzAk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Łał! :) Może tylko zbyt szybko robi się ciemno pod mostem, chociaż... nie będę się czepiał ;) Zabrudzenia, materiały, światło świetne :) ***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakusek Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 suuuper :) sledzilem prace w WIP'ie i jedyne czego mi brakuje to tej wody co była na początku... ... no i lewy tunel taki jakis czarny... zero swiatla... "czarna dziura" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Fajne... ale spodziewałem się animacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 5* i git :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 no super :) 5* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Co prawda niebieski był ładniejszy ale za tego też *****,świetna robota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Przepalone i tekstury słabej jakości, model motoru wyglada w porzadku, drzewa nie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 dzie tu masz przepalenie? :P bardzo fajnie, zarówno model jak i otoczenie, scena ma klimat brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 bardzo łądnie świetne materiały i model - nie ma do czego się dowalać fajny motorek - może kiedyś pokusisz się o MT01 - dużo potężniejszy motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 bardzo ładna scenka i podoba mi sie to ze w tunelu jest ciemno a tekstury są delikatnie przepalone... wiekszy realizm pozdrawiam... tylko te gołębie wyglądają jak ustawione... wiesz mamy wolny fragment nieba ...oho trza gołębie wstawić.. gdybyś cykał zdjecia tego moturu w prawdziwej lokacji to gołąb pojedynczy by ci sie zdarzył moze raz na 100zdjęć... (taka optymistyczna wersja) a cała grupa to juz rzadkie zdarzenie akurat w tym wycinku nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 szczerze mówiąc to nie wiem dlaczego on taki brudny jest. To raczej motor miejski :) Ale jeśli chodzi o wykonanie to bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchu Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Dziekuje wszystkim za komentarze norden - masz racje, poniękąd. Gdyby takie zdjęcie robić w pazdzierniku na niebie o podobnej porze pewnie byłyby tabuny ptaków :P te ktore lecą "do cieplych krajów". To taka dygresja aczkolwiek zgadzam się :) trosiek - jest taki brudny bo jak był czysty było troszke łyso :P Kr3tz - :) dzieki następnym razem się poprawie mafida- tak jakos do tego mialem wiekszy sentyment Jonasz_Real- narazie musze od niego odpocząc ale kiedys kto wie, kto wie krakusek & patry - jest ciemno poniewaz na koncu jest zakręt w prawo, poza tym lewa strona jest w cieniu, dlatego nie ma co go oświetlać indian, Eden-3d, loko - dzięki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 bardzo dobra praca ładne textury, podobają mi się kolory, jedynie szkoda ze trochę brakuje zniszczeń na kantach niektórych modeli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 dales rade bardzo fajny efekt koncowy gratuluje ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolwik Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 szczena opada... swietne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 oo zolwik :) co tam u Ciebie ? zajrzyj czasami na FS.COM :P a co do pracki... piękna maszyna, piękny model, świetna robota! naprawdę szczegółowy :) szczególne wrażenie zrobiły na mnie opony ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 brawisimo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 zajebiaszczy, masakra fajnie ci wyszedł, gratulacja kolejny udany kotlet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 hah :D szczeka zaplątala mi sie gdzies pod biurkiem po tym jak wczesniej roztrzaskala klawe i zbila mi kolano... takze caly czas sledzilem Twoje postwpy w wipie i efekt powala :)) bardzo podoba mi sie realistyczny bród, szczegol na modelu motora i oponach :D.. piekno ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzulu Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Wszystko ladnie ale przedniego kola nie orbruciles tak jak pokazywalem :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Super, jak już napisałem w wipie, bardzo mi się scenka podoba, bardzo realistyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Jak juz pisałem w wipie: złota galeria:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Po dodaniu zabrudzeń na motorze wyszło naprawdę realistycznie. Świetnie wszystko ze sobą współgra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 no konkret :) śledziłem WIPa i byłem pewien że osiągniesz świetny efekt. Doczepić się można jedynie do ciutkę za dużej ostrości motocyklu. Gdyby był delikatnie (naprawde minimalnie) zblurowany, to moim zdaniem pracka mimo swojej doskonałości by się jeszcze lepiej prezentowała. Tak czy inaczej gratuluje, świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 świetna praca. gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis3k Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 no i pieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Gratulacje z ukończenia pracki. Bardzo fajnie wszystko wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Zasadniczo wszystko pięknie tylko cienie się kłócą ze sobą. Wszystko wygląda jakby było oświetlone tylko światłem słonecznym a cień mostu pada zupełnie inaczej niż motoru. I to chyba jedyna rzecz jaką mam do zarzucenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchu Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 (edytowane) RaVirr :) wszystko oświetlone jest jednym światłem - owszem (vraysun+gi). Czemu jest zle? Co do cienia wszystko renderowane jest za jednym zamachem wiec nie mogą być od jednego światła 2 różne kierunki cienia. Prawdopodobnie zasugerowałes się kształtem cienia pod mostem, któremu kształt nadaje również murek po środku. tutaj wrzucam siatke zeby wszystko było jasne :) Pozdrawiam :) i dzięki wielkie wszystkim komentującym Edytowane 25 Kwiecień 2009 przez Luchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 4* ode mnie RaVirr, z cieniem jest chyba wszystko ok. Brud na motorze trochę dziwny a ten napis na moście to już mogłeś sobie naprawdę darować:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Bardzo ładnie jest. Wipa przyznaję się bez bicia nie widziałem, ale efekt końcowy co najmniej świetny! Czy aby czasem przednie koło nie powinno być skręcone w lewo trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Luchu Skoro tak twierdzisz...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchu Napisano 26 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Jako że wielu użytkowników mówi o kierownicy, ośmiele się napisać że przeglądalem sporo zdjęć i reguła skręcania kierownicy w strone w ktorą motocykl jest pochylony nie zawsze na nich zachodzi. Kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzulu Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 ale tak jest brzydko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzumarcin Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 (edytowane) no niezle to wyszło jednak vray to potęga rzadko się zdarza model pojazdu + wymodelowana scena jeszcze w takim wydaniu ja też jestem za srebrną, a może i nawet złotą galerią dziwię się że w złotej, srebrnej galerii są prace które tam wogule nie powinny się znaleźć, zaniżają poziom Edytowane 28 Kwiecień 2009 przez Wodzumarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 dziwię się że w złotej galerii są prace które tam wogule nie powinny się znaleźć, zaniżają poziom pytanie tylko, kiedy one się tam znalazły. To co parę lat temu było czymś mega, dziś już nie musi robić takiego wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchu Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Hm ale wiesz nigdy nie odbiera się raz nadanej nagrody/wyroznienia. Watki mają swoje daty wiec widać kiedy zostala praca wykonana. Poza tym to nie jest coś co ma być wizytówka polskiej społeczności graficznej, a raczej wyróżnieniem dla osoby tworzącej. (no chyba ze ma być wizytowka, ale nie sądze). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edek z Kredek Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 najlepsze jest to, że uchwyciłeś charakter maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość patryk-83 Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Czy to wszystko w maksie?? jestem pod wrażeniem:) Światło i mapy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grievous Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Błaaaagam, zdradź ustawienia renderinguuuuu xD Prose:P To jest V-ray?:) Czy innego dziada używałeś? Praca ekstra. Dbałość o detale widać odrazu dużą. Może fakt, troche za dużo błota na motorze jak na tak słoneczny i pogodny dzień z latającymi gołąbkami, ale graficznie rewelacja jak dla mnie. Choć jestem grafikiem i pewne rzeczy zauważam, to jakbym tą fote na allegro zobaczył, to bym kupił :) heh "TU BYŁEM - Terminator 2" -RULES xD Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi