Napisano 23 Kwiecień 200915 l Kolejny "kotlet" obok Nissana 350z, który doczekał się swojej finalnej postaci. Dziekuje jeszcze raz za komentarze w WIP'ie :) Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 29 Listopad 200915 l przez CzAk1
Napisano 23 Kwiecień 200915 l Łał! :) Może tylko zbyt szybko robi się ciemno pod mostem, chociaż... nie będę się czepiał ;) Zabrudzenia, materiały, światło świetne :) *****
Napisano 23 Kwiecień 200915 l suuuper :) sledzilem prace w WIP'ie i jedyne czego mi brakuje to tej wody co była na początku... ... no i lewy tunel taki jakis czarny... zero swiatla... "czarna dziura" :)
Napisano 23 Kwiecień 200915 l Co prawda niebieski był ładniejszy ale za tego też *****,świetna robota:)
Napisano 23 Kwiecień 200915 l Przepalone i tekstury słabej jakości, model motoru wyglada w porzadku, drzewa nie najlepsze.
Napisano 23 Kwiecień 200915 l dzie tu masz przepalenie? :P bardzo fajnie, zarówno model jak i otoczenie, scena ma klimat brawo.
Napisano 23 Kwiecień 200915 l bardzo łądnie świetne materiały i model - nie ma do czego się dowalać fajny motorek - może kiedyś pokusisz się o MT01 - dużo potężniejszy motor
Napisano 23 Kwiecień 200915 l bardzo ładna scenka i podoba mi sie to ze w tunelu jest ciemno a tekstury są delikatnie przepalone... wiekszy realizm pozdrawiam... tylko te gołębie wyglądają jak ustawione... wiesz mamy wolny fragment nieba ...oho trza gołębie wstawić.. gdybyś cykał zdjecia tego moturu w prawdziwej lokacji to gołąb pojedynczy by ci sie zdarzył moze raz na 100zdjęć... (taka optymistyczna wersja) a cała grupa to juz rzadkie zdarzenie akurat w tym wycinku nieba
Napisano 23 Kwiecień 200915 l szczerze mówiąc to nie wiem dlaczego on taki brudny jest. To raczej motor miejski :) Ale jeśli chodzi o wykonanie to bardzo ładnie.
Napisano 23 Kwiecień 200915 l Autor Dziekuje wszystkim za komentarze norden - masz racje, poniękąd. Gdyby takie zdjęcie robić w pazdzierniku na niebie o podobnej porze pewnie byłyby tabuny ptaków :P te ktore lecą "do cieplych krajów". To taka dygresja aczkolwiek zgadzam się :) trosiek - jest taki brudny bo jak był czysty było troszke łyso :P Kr3tz - :) dzieki następnym razem się poprawie mafida- tak jakos do tego mialem wiekszy sentyment Jonasz_Real- narazie musze od niego odpocząc ale kiedys kto wie, kto wie krakusek & patry - jest ciemno poniewaz na koncu jest zakręt w prawo, poza tym lewa strona jest w cieniu, dlatego nie ma co go oświetlać indian, Eden-3d, loko - dzięki wielkie :)
Napisano 23 Kwiecień 200915 l bardzo dobra praca ładne textury, podobają mi się kolory, jedynie szkoda ze trochę brakuje zniszczeń na kantach niektórych modeli :)
Napisano 23 Kwiecień 200915 l oo zolwik :) co tam u Ciebie ? zajrzyj czasami na FS.COM :P a co do pracki... piękna maszyna, piękny model, świetna robota! naprawdę szczegółowy :) szczególne wrażenie zrobiły na mnie opony ^^
Napisano 24 Kwiecień 200915 l zajebiaszczy, masakra fajnie ci wyszedł, gratulacja kolejny udany kotlet ;)
Napisano 24 Kwiecień 200915 l hah :D szczeka zaplątala mi sie gdzies pod biurkiem po tym jak wczesniej roztrzaskala klawe i zbila mi kolano... takze caly czas sledzilem Twoje postwpy w wipie i efekt powala :)) bardzo podoba mi sie realistyczny bród, szczegol na modelu motora i oponach :D.. piekno ^^
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Wszystko ladnie ale przedniego kola nie orbruciles tak jak pokazywalem :D Pozdrawiam
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Super, jak już napisałem w wipie, bardzo mi się scenka podoba, bardzo realistyczna.
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Po dodaniu zabrudzeń na motorze wyszło naprawdę realistycznie. Świetnie wszystko ze sobą współgra.
Napisano 24 Kwiecień 200915 l no konkret :) śledziłem WIPa i byłem pewien że osiągniesz świetny efekt. Doczepić się można jedynie do ciutkę za dużej ostrości motocyklu. Gdyby był delikatnie (naprawde minimalnie) zblurowany, to moim zdaniem pracka mimo swojej doskonałości by się jeszcze lepiej prezentowała. Tak czy inaczej gratuluje, świetna robota!
Napisano 25 Kwiecień 200915 l Zasadniczo wszystko pięknie tylko cienie się kłócą ze sobą. Wszystko wygląda jakby było oświetlone tylko światłem słonecznym a cień mostu pada zupełnie inaczej niż motoru. I to chyba jedyna rzecz jaką mam do zarzucenia;)
Napisano 25 Kwiecień 200915 l Autor RaVirr :) wszystko oświetlone jest jednym światłem - owszem (vraysun+gi). Czemu jest zle? Co do cienia wszystko renderowane jest za jednym zamachem wiec nie mogą być od jednego światła 2 różne kierunki cienia. Prawdopodobnie zasugerowałes się kształtem cienia pod mostem, któremu kształt nadaje również murek po środku. tutaj wrzucam siatke zeby wszystko było jasne :) Pozdrawiam :) i dzięki wielkie wszystkim komentującym Edytowane 25 Kwiecień 200915 l przez Luchu
Napisano 25 Kwiecień 200915 l 4* ode mnie RaVirr, z cieniem jest chyba wszystko ok. Brud na motorze trochę dziwny a ten napis na moście to już mogłeś sobie naprawdę darować:P
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Bardzo ładnie jest. Wipa przyznaję się bez bicia nie widziałem, ale efekt końcowy co najmniej świetny! Czy aby czasem przednie koło nie powinno być skręcone w lewo trochę?
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Autor Jako że wielu użytkowników mówi o kierownicy, ośmiele się napisać że przeglądalem sporo zdjęć i reguła skręcania kierownicy w strone w ktorą motocykl jest pochylony nie zawsze na nich zachodzi. Kilka zdjęć
Napisano 28 Kwiecień 200915 l no niezle to wyszło jednak vray to potęga rzadko się zdarza model pojazdu + wymodelowana scena jeszcze w takim wydaniu ja też jestem za srebrną, a może i nawet złotą galerią dziwię się że w złotej, srebrnej galerii są prace które tam wogule nie powinny się znaleźć, zaniżają poziom Edytowane 28 Kwiecień 200915 l przez Wodzumarcin
Napisano 28 Kwiecień 200915 l dziwię się że w złotej galerii są prace które tam wogule nie powinny się znaleźć, zaniżają poziom pytanie tylko, kiedy one się tam znalazły. To co parę lat temu było czymś mega, dziś już nie musi robić takiego wrażenia.
Napisano 28 Kwiecień 200915 l Autor Hm ale wiesz nigdy nie odbiera się raz nadanej nagrody/wyroznienia. Watki mają swoje daty wiec widać kiedy zostala praca wykonana. Poza tym to nie jest coś co ma być wizytówka polskiej społeczności graficznej, a raczej wyróżnieniem dla osoby tworzącej. (no chyba ze ma być wizytowka, ale nie sądze). pozdrawiam
Napisano 28 Grudzień 200915 l Błaaaagam, zdradź ustawienia renderinguuuuu xD Prose:P To jest V-ray?:) Czy innego dziada używałeś? Praca ekstra. Dbałość o detale widać odrazu dużą. Może fakt, troche za dużo błota na motorze jak na tak słoneczny i pogodny dzień z latającymi gołąbkami, ale graficznie rewelacja jak dla mnie. Choć jestem grafikiem i pewne rzeczy zauważam, to jakbym tą fote na allegro zobaczył, to bym kupił :) heh "TU BYŁEM - Terminator 2" -RULES xD Pozdrawiam