adamkos Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 to bedzie zenska istota eteryczna, nie mam jeszcze pojecia jak to bedzie wygladac, moj pomysl jest taki, aby pozszywac postac z kawalkow cielesnej powloki, pomiedzy ktorymi bedzie przeswitywac jej eteryczne wnetrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 pierwszy renderek, malo narazie ale juz cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzabadzaba Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 cool :) a nie za szybko skonczysz w takim tempie :)) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Eteryczne wnetrze eterycznym wnętrzem , ale bardzo fajnie zapowiada sie \"cielesna powłoka :))\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 yeah :)... weteran powrocil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Na razie to nie jest to za wiele. No ale może być. ps. Mnie też bardzo interesuje ta cielesna powłoka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Fajnie ze adamkos znowu w bitwie. Spodziewam sie jak zwykle rywalizacji o pierwsza trojke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 wow adamkos na bitwei super !! w takim razie tez sie zabieram do robienia aniolka :) ale tempo narzucasz ze hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 najpiękniejsze piersi jakie widziałam! ...TAKIE ŻYWE, PŁOMIENISTE... czekam z niecierpliwością... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 może być ciekawie... to trochę tak jakby coś z niej wyłaziło i rozrywało ta powłokę... (to wskazówka :P) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 dzieki wszystkim za wspaniale komentarze, w wolnych chwilach dziobie scene dalej, malo jeszcze jest, ale to bedzie mniej wiecej costakiego jakna obrazku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 czekaj bo sie zgubilem - to jest referka tak?? bo jesli to jest 3d to... zaiste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 3d, ale to biale narazie w photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 a co z tym czarnym tłem...?? mam nadzieję że się zastanowisz jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 tlo bedzie napewno jasniejsze, ale narazie jeszcze nie mam klarownej koncepcji co do detali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 swietnie ci idzie ( jak zwykle zreszta) pomysl miodzio chetnie obejrzymy siatkke i efekty dalszej pracy :) pozdro z köln ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Te biale linie to maja byc skrzydla?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 toudajew : narazie to makieta, nie wiem czy toto bedzie mialo skrzydla czy wici czy co. meg: jestes w kolonii? to jest 40 minut ode mnie i bywam tam na piwku :) w ten weekend jade do domu do poznania, ale jak bedziesz w kolonii w przyszly, to trzeba sie spiknac !!!. jest tu jeszcze ze mna 4 polskich studentow i w weekendy sie nudzimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 wiem mam znajomych w bonn ... pss nie robmy off topicku bo zbesztaja pozdro dla kolegow i kolezanek z bonn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 OFF topic są fajne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 meg: siateczka na zyczenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 a tak przy okazji, jezeli ktos sie domysli na kim wzorowalem glowe, to sprawi mi duza radosc :) ciekawe czy jest choc troche podobna do oryginalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Troszke mi Angeline przypomina .. ale nie wiem :) Bo jednak troszkę za smutna twarzyczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 und3r - sprawiles mi duza radosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 :) Ciesze się .. ogólnie nosek ją zdradził :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Jestem zachwycona! Od dziś jesteś moim faworytem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 No adamkos nie latwo sie z Toba konkuruje :) tez jestes moim faworytem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 dzieki wszystkim bardzo :) podrzucam jeszcze screen z viewporta podrasowany troche w shopku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 obrazki sa LAdne..NIestety wczytuja mi sie pol godziny!....nie wiem ile maja kilosow...ale chyba za duzo cos mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Daj nam lepiej więcej gotowego modelu :) I proszę zmień serwer na pliki .. bo doczekać się nie można tych obrazów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 fajne toto :) Z całą pewnością eteryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 szuperrzascie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Make more !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Noo jak narazie to najlepsze ze wszystkich twoich bitew :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Nie wiem jak inne :) Ale tu wychodzi Ci ostro :) Czekam z zapałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Siatka pięknie wygląda, wszystko takiee... eteryczne :) Spodobał mi się pomysł i jeszcze bardziej wykonanie. Czekam na więcej. Pozdro Salvator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Powiem - cudo - pomysł wykonanie też świetne ale żeby nie chwalić po próznicy powiem, że nie podoba mi się ręka- łaczenie w okolicy łokcia , zgięcie cała ręka też taka prosta bez zadnych mięśni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 23 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2004 korpusik z zet brusha. czy ktos ma pomysl jak wczytac obj do maxa 6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Łoł... Ciekawe, ciekawe... Czekam na rozwój projektu. Co do Twojego pytania, to radze pogadać z Batou. On \"troszke\" grzebie w Zbrushu:) pozdr kozioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 !!!!!!!!! no to teraz chlopie jak mi powiesz ze zrobisz cala reszte w zbrushu... na szczescie nie wystartowalem w bitwie zeby wygrac :) inaczej mialbym pozamiatane hehe (teraz zreszta tez juz mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 Mam nadzieję, że uda ci się jakoś wczytać to do maxa, szkoda by było stracić kawał tak dobrej roboty. Czuję, że znów będziesz wysoko, bo zapowiada się świetna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 Niezłe, teraz to mi troszkę Siudmaka przypomina. A co do exportu to zdaje się, ze trzeba eksportować przez mapę displace? Ale to tylko \"plotki\":D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Z-Brush jest niesamowity ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 O w mordke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 No znaczy sie , to hmmm to byc moze cos z tego bedzie niesamowicie fajnego .... ale chwilowo efektycznie sie prezentuja czesci ciala .... Czekam na reszte ... Me cierpliwy jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2004 sorki za obciach, ale nie mam narazie czasu na ta pracke, tak ze pliz nie uwzgledniajcie jej w rozpatrywaniu nominacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 12 Czerwiec 2004 Share Napisano 12 Czerwiec 2004 hej no co Ty?!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 12 Czerwiec 2004 Share Napisano 12 Czerwiec 2004 to proste export do obj , następnie importuijesz obj do maxa ( podwarunkiem że masz plugin do importu obj) ja mam ale tylko do 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 12 Czerwiec 2004 Share Napisano 12 Czerwiec 2004 Kurde, extra wdzianko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 wow niezle wdzianko ( nie mozna w z brushu wyexportowac do maxa ? niewiedzialam ale swietnie wyglada wdzianko brawo !! calosc chetnei obejrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi