ReflectVision Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 (edytowane) Pozwolilem sobie popelnic ostatnio takie przestepstwo 3ds max, vray, ps Edytowane 1 Listopad 2009 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 szkoda ze biały... lepiej że nie srebrny..ale i tak brzydal:) 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 świetne. 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Super. Nie mogło być inaczej. Ten samochód świetnie wygląda w bieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Brawo brawo brawo brawo brawo 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 ładne:) jasne studio - 5 gwiazduniek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 I Ty Kuba mówisz, że robisz nic takiego! Wstyd i grzech! 5***** i FRONTA mu! Gdzieś Ty się podziewał? Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 a bylem tu i ówdzie :) malo czasu mam na jakies zbedne ceregiele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 przestępstwo? znaczy się zawinąłeś i nam tu fotki pokazujesz?? 5* i jeszcze fronta za kare! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 Ciekawy "wektorowy" styl (w sensie, że wygląda troche jak zrobione we Flashu), conajmniej z 4pkt karne za to wykroczenie powinieneś dostać ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 bump na tarczach za duzy (przynajmniej na tej z przodu), uszczelka chyba troche krzywa od bocznej szyby, z tylu. Poza tym nie mam pytan i gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 A co to za plamka na przednim zderzaku ? I te jakby nie usunięte polygony z grila ale może się mylę. Tak to 5 :* ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 model rewelacyjny jak zwykle ale chyba przyzwyczailes nas do lepszych renderow :) tak mi sie wydaje. Bardzo pro gratuluje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 A co to za plamka na przednim zderzaku ? jak się szybko jedzie to tyle zostaje z biednego owada ;) model rewelacja, render też bardzo mi się podoba mimo tego że jest biały ale i tak najlepsze są światła tylne ale ty to wiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 Bardzo ładne lambo:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2009 A co to za plamka na przednim zderzaku ? I te jakby nie usunięte polygony z grila ale może się mylę. Tak to 5 :* ;p hehe tej plamki nie zauwazylem :) jakis maly bug sie wkradl, a co do polygonow grilla, to nie latwiej zobaczyc orginalna fotke ?:> mozesz nawet je policzyc i sprawdzic czy sie zgadzaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Wybacz to moje lenistwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 takie przestępstwa to ja mogę oglądać codziennie :) lambo pierwsza klasa. 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 świetny model widać staranność w wykonaniu i dbałość o szczegóły, studio prezentuje sie bardzo dobrze i biały lakier genialnie wygląda na tym modelu, jest szansa na jakieś podpowiedzi co do studia jak oświetliłeś i takie tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Gratki fronta Kuba :) należy się jak dwa i dwa - cztery! Cudo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Co to za portal na którym sprzedają twój model ?? Bo ostatnio widziałem tam jeszcze jakiś model chyba z naszego forum i się zastanawiałem czy ktoś "od nas" nie otworzył tego serwisu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 ***** r.e.w.e.l.a.c.j.a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Przestępstwo? Gdyby za takie coś karano więzieniem...szybko byś nie wyszedł :) 5X* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 ooo. nowa tapeta :D tylko muszę to trochę rozciągnąć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2009 Dziękuje wszystkim za komentarze. Model dostepny jest do zakupu na www.3dcontent.pl Wkrotce update, w ktorym znajdziecie nowe modele :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Mistrzostwo! ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuback Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Masakra :) 5***** Czy zdradzić możesz ile czasu i jaki sprzęt Ci to przelicza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2009 q6600 , 8gb ram, render 4000x3000coś przelicza okolo 15 min :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 1 q6600 :00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 1 q6600 :00 ? No ale ile :p Dobrze krecony:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Ale jakim cudem 15min w takiej rozdziałce :00000000000 SZOK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 No... zapomniał tylko dodać że 15 minut przelicza LC..... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2009 krecony na 3.6 , bylby bardziej ale zasilacz za slaby a nie chce mi sie kupowac nowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 kupa photoshopa, ale bardzo ładnie wyszlo, rowniez dam 5* co mi tam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Praca oczywiście na ***** i male pytanko : dlaczego nie aktualizujesz swojej strony ? ostatnie prace chyba z marca 2008, a szkoda przecież przez ten czas stworzyłeś mnóstwo ciekawych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2009 portfolio przechodzi metamorfoze, za niedlugo przewizuje big upgrade :) takze stay tuned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Czyste rendery, ale nie podobają mi się ujęcia kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 ReflectVision jakiś outdoor jeszcze zrób! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi