Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciekawy "wektorowy" styl (w sensie, że wygląda troche jak zrobione we Flashu), conajmniej z 4pkt karne za to wykroczenie powinieneś dostać ;)

Pozdrawiam.

Napisano

A co to za plamka na przednim zderzaku ? I te jakby nie usunięte polygony z grila ale może się mylę. Tak to 5 :* ;p

Napisano
A co to za plamka na przednim zderzaku ?

jak się szybko jedzie to tyle zostaje z biednego owada ;)

model rewelacja, render też bardzo mi się podoba mimo tego że jest biały ale i tak najlepsze są światła tylne ale ty to wiesz :)

Napisano
A co to za plamka na przednim zderzaku ? I te jakby nie usunięte polygony z grila ale może się mylę. Tak to 5 :* ;p

hehe tej plamki nie zauwazylem :) jakis maly bug sie wkradl, a co do polygonow grilla, to nie latwiej zobaczyc orginalna fotke ?:> mozesz nawet je policzyc i sprawdzic czy sie zgadzaja :)

Napisano

świetny model widać staranność w wykonaniu i dbałość o szczegóły, studio prezentuje sie bardzo dobrze i biały lakier genialnie wygląda na tym modelu, jest szansa na jakieś podpowiedzi co do studia jak oświetliłeś i takie tam?

Napisano

Co to za portal na którym sprzedają twój model ?? Bo ostatnio widziałem tam jeszcze jakiś model chyba z naszego forum i się zastanawiałem czy ktoś "od nas" nie otworzył tego serwisu :)

Napisano

Praca oczywiście na ***** i male pytanko : dlaczego nie aktualizujesz swojej strony ? ostatnie prace chyba z marca 2008, a szkoda przecież przez ten czas stworzyłeś mnóstwo ciekawych rzeczy.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności