Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam i prezentuję starszą już prackę którą wykonałem na steampunkowy challenge.

Z konkursowymi pracami tak to juz jest u mnie ze nigdy nie są skończone na czas a ostatnio okrutny los zmusił mnie do stworzenia własnej stonki „ala folio”: www.stelmachowicz.com (również zapraszam: ) wiec przysiadłem i ją poprawiłem na tyle na ile mi starczyło cierpliwości

spf.jpg

Edytowane przez shi
  • Like 1
  • Odpowiedzi 29
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Masakra! Rewelacyjne! Niesamowita kolorystyka! 5*****

P.S. Ekstra detal tego obrazu! I bardzo fajne rzeczy na stronce!

Ja głosuję za frontem !!!!!!

Edytowane przez peter_f
Napisano

Bardzo fajna praca, taka żeby się wpatrywać i szukać szczegółów.

Stronka strasznie wolno się ładuje, już myślałam że się zawiesiło, ale prace tam fajne.

Napisano

Widziałem, co więcej na tą prackę właśnie głosowałem za czasów konkursu. Według mnie bardzo klimatyczna, diablo podobami się kolorystyka, jak i klimat i detal. Ode mnie 5*

Gość User190
Napisano

Wygląda naprawdę ciekawie :) Leci trochę na lewo, ale ja lubię się czepiać :)

Odnośnie stronki, mam sporo uwag odnośnie usability, ale to chyba nie miejsce na tego typu wypociny.

Gratuluję fronta!

Napisano

Powalające jak dla mnie!! Powinno się znaleźć na stronie głównej :)

Świetna robota, i btw przez takich jak Ty wyraźnie widzę, jak długa droga jeszcze przede mną :)

Napisano

Aniu, peter_f, Eden-3d, JunioR, mirach, hcpiter, kamil.ochel, wiewioor, pressenter, indian, M@Ti, pionix, Pussik, mafida, Đraven, Leru, dziękuję wam za dobre przyjecie. To mój pierwszy front i wiele on dla mnie znaczy. Spełniam prośbę o większą rozdziałki, choć niechętnie bo ujawnia on pewne niedoróbki. Wynikają one stąd że musiałem tą i inne prace wykończyć szybko na potrzeby strony, więc wysoka rozdzielczość nie była moim priorytetem.

Dobra skoro podbudowaliście moje morale to zamierzam to wykorzystać i idę coś pomodelować :D cześć.

spf2.jpg

Napisano

Ja tam żadnych wielkich niedoróbek nie widzę na większym formacie.Może ewentualnie trochę wyostrzenia w photoshopie by mu się przydało a tak to klasa:).Szkoda że taki kadr pionowy bo mi na pulpit nie pasuje;)

Napisano (edytowane)

pawelkos, wierzba - dzięki :)

mafida - :(( no przykro mi, nic nie da się zrobić (ewentualnie możesz spróbować wypośrodkować i dokleić po bokach jakieś ładne panienki :) )

draven - pare malowałem pędzlem w ps

Edytowane przez shi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności