shi Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 (edytowane) Witam i prezentuję starszą już prackę którą wykonałem na steampunkowy challenge. Z konkursowymi pracami tak to juz jest u mnie ze nigdy nie są skończone na czas a ostatnio okrutny los zmusił mnie do stworzenia własnej stonki „ala folio”: www.stelmachowicz.com (również zapraszam: ) wiec przysiadłem i ją poprawiłem na tyle na ile mi starczyło cierpliwości Edytowane 10 Sierpień 2009 przez shi 1
peter_f Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 (edytowane) Masakra! Rewelacyjne! Niesamowita kolorystyka! 5***** P.S. Ekstra detal tego obrazu! I bardzo fajne rzeczy na stronce! Ja głosuję za frontem !!!!!! Edytowane 7 Sierpień 2009 przez peter_f
Eden-3d Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 koniecznie wiekszy render :) bardzo fajna pracka,pozdro 5*****
JunioR Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 no klimat swietny, daj wiekszy render jak mozesz aby zobaczyc detal. po za tym bardzo cool pomysl.
mirach Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Bardzo przyjemne, jak dla mnie kolorystyka troche zbyt jednolita, ale ogolnie super pracka. A, Holender, nie Cholender :)
hcpiter Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Bardzo fajnie ! Chetnie zobaczyl bym wieksza rozdzialke :) 5* Pozdrawiam
kamil.ochel Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 właśnie fajne że takie monochromatyczne! super!
Ania Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Bardzo fajna praca, taka żeby się wpatrywać i szukać szczegółów. Stronka strasznie wolno się ładuje, już myślałam że się zawiesiło, ale prace tam fajne.
wiewioor Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Świetna praca! Szkoda, że taki mały obrazek zamieściłeś. :)
pressenter Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Widziałem, co więcej na tą prackę właśnie głosowałem za czasów konkursu. Według mnie bardzo klimatyczna, diablo podobami się kolorystyka, jak i klimat i detal. Ode mnie 5*
peter_f Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Graty fronta Michał :) Należy Ci się :) a to co na stronce rozwala! Prawdziwy talent!
Gość User190 Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Wygląda naprawdę ciekawie :) Leci trochę na lewo, ale ja lubię się czepiać :) Odnośnie stronki, mam sporo uwag odnośnie usability, ale to chyba nie miejsce na tego typu wypociny. Gratuluję fronta!
mafida Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 No właśnie,właśnie dwa razy większą rozdziałkę daj przynajmniej:) Ale i tak *****
Đraven Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Powalające jak dla mnie!! Powinno się znaleźć na stronie głównej :) Świetna robota, i btw przez takich jak Ty wyraźnie widzę, jak długa droga jeszcze przede mną :)
mafida Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Powalające jak dla mnie!! Powinno się znaleźć na stronie głównej :) Cha,cha:D przecież już od wczoraj wisi na froncie:)
Leru Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 cześć Artur ;) shi -> dobry wyraz twarzy, dużo dobry!
shi Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Napisano 8 Sierpień 2009 Aniu, peter_f, Eden-3d, JunioR, mirach, hcpiter, kamil.ochel, wiewioor, pressenter, indian, M@Ti, pionix, Pussik, mafida, Đraven, Leru, dziękuję wam za dobre przyjecie. To mój pierwszy front i wiele on dla mnie znaczy. Spełniam prośbę o większą rozdziałki, choć niechętnie bo ujawnia on pewne niedoróbki. Wynikają one stąd że musiałem tą i inne prace wykończyć szybko na potrzeby strony, więc wysoka rozdzielczość nie była moim priorytetem. Dobra skoro podbudowaliście moje morale to zamierzam to wykorzystać i idę coś pomodelować :D cześć.
Pawelkos Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Zajebiste, swietny klimat i kolorystyka. Jak najbardziej zasluzony front.
mafida Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 Ja tam żadnych wielkich niedoróbek nie widzę na większym formacie.Może ewentualnie trochę wyostrzenia w photoshopie by mu się przydało a tak to klasa:).Szkoda że taki kadr pionowy bo mi na pulpit nie pasuje;)
Đraven Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 Tak przy okazji mam pytanie: jak zrobiłeś te chmury, na których okręt się unosi? :)
shi Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Napisano 9 Sierpień 2009 (edytowane) pawelkos, wierzba - dzięki :) mafida - :(( no przykro mi, nic nie da się zrobić (ewentualnie możesz spróbować wypośrodkować i dokleić po bokach jakieś ładne panienki :) ) draven - pare malowałem pędzlem w ps Edytowane 9 Sierpień 2009 przez shi
CzAk1 Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 ŁAdniutkie. Nie wiem czy disp na drewnie nie za mocny...ale ładniutko :D Frońcik zasłużony. Yep Pozdro,
Kedzior Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 Świetne! Teksturki, kolorystyka i w ogóle :)
Noe Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 tez bralem udzial w tej bitwie, ale widze ze nie mialbym z toba sznas:) Gratulacje super pracy! *****
Rekomendowane odpowiedzi