Skocz do zawartości

Nie znasz tytułu piosenki/wykonawcy, pisz tutaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

cześć... jest w niemczech taka reklama Vodafone... w któej koleś idzie ulicą i słucha MP3 z telefonu... w zalezności od mózyki jaka leci.... zmienia mu sie fryz... chciałbym ustalić co to fajnego gra... jak jest łysy??? :) Dzięki

Napisano

w niemczech czasami jest na dole napisane:

"cd von xxxxxxxxx - xxxx xxx xxx jestz im handel"

"cd von xxxxxxxxx - xxxx xxx xxx ab montaG in deine laden"

itd. spojrzyj , moze gdzies blysnie

Napisano

Piosenka z reklamy Volskwagena to zremixowana piosenka Johna Lennona - Instant Karma :cool:

Gość milejdi90
Napisano

Ejjjj nno proszeeeee :D powiedzcie mi, co to jess za piosenka (wykonawce i tytuł).

Hm chodzi mi o piosenkee z programu MTV ŁOWI :D hmm no ona chyba jess po niemiecku i taka lejdi tam śpiewa coś tam tararraraa :D jesli ktoś kojarzy,to niezwłocznie błagam o odpowiedz :] pozdrawiam :D

milejdi

Napisano
w niemczech czasami jest na dole napisane:

"cd von xxxxxxxxx - xxxx xxx xxx jestz im handel"

"cd von xxxxxxxxx - xxxx xxx xxx ab montaG in deine laden"

itd. spojrzyj , moze gdzies blysnie

niestety.... to jest cała reklama a nie spot jakiegos programu... to tam najcześciej są te podpisy.. :( Muza po tych 3 sek wygląda zajefajnie... tylko nie wiem co to //placz

heehehe 333... rowr by powiedział ze mały szatanek jestem ;) zboczeniec ;)

Napisano

Pomozcie! Pamietacie taki teledysk fatboyslim'a co byla taka imprezka i sie tam rozne rzeczy tak cofaly jakby ktos skreczowal plyta z filmem zamiast z muzyka;] Taki dziwny teledysk. Wiem ze z tego co napisalem nie bardzo mozna sie polapac o co chodzi ale ktos kto to widzial powinien wiedziec;] Jakbyscie mogli mi powiedziec jaki jest tytul tego numeru. Mysle nad tym od wczoraj i nie moge sobie przypomniec.

Napisano

Hmm chyba nie. Z tego co pamietam to rockefella skank to bylo to co takich trzech afromanow chodzilo. "..funk soul brother, check it out now.." Chodzi mi o inny teledysk.

[EDIT] Juz znalazlem. "build it up, tear it down" Kiedys wtdawalo mi sie to fajniejsze;] A przy okazji obejrzalem rockefella skank i zdrowo sie usmialem gdy zobaczylem tych gosci z afro tanczacych przy samochodzie:D

Napisano

No dobra hehe teraz bedzie troche inaczej niz zwykle :D

// dozwolone od lat 18 //

Jest taka ladna pani ktora nazywa sie "kates playground" :P. Kto nie wie o co chodzi to trudno. Ona ma taki filmik o tytule "babyoil". Ktos wie moze co to za kawalek tam leci? Nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze to znany kawalek.

tutaj probka z tego utworu:

http://members.lycos.co.uk/pioniermax3d/WIP/proba.rar

Pozdrawiam

Napisano

masz jej jakis filmik? The hottest teen on web :)) Daj daj daj :)) Nie zebym byl erotomanem ale daj.

A ja szukam piosenki z reklamy Orelnu (przyspieszone, zwalniane itd)

Napisano

rodacy, pomożecie (kolejny już raz :) )?

jak sie zwie ten utwor z reklamy Neostrady TP??

(jakby ktos nie kojarzył: babka umawia się na chacie z typem,spotykają się potem pod wielką choinką w mieście i sie okazuje, że to jej sąsiad [babki, nie choinki :D])

Napisano
rodacy, pomożecie (kolejny już raz :) )?

jak sie zwie ten utwor z reklamy Neostrady TP??

(jakby ktos nie kojarzył: babka umawia się na chacie z typem,spotykają się potem pod wielką choinką w mieście i sie okazuje, że to jej sąsiad [babki, nie choinki :D])

Maanam - Simple Story

fajna piosenka:)

Napisano

a moze wiecie kto gra "rave"? to chyba jakis nurt w techno

jak nie przepadam za takimi bumcawami to akurat przypadlo mi do gustu

- widzilaem program dokumentalny na "planete"

chodzi mi o konkretne zespoły, didżejów

Gość gradek
Napisano

Szukam covera piosenki Blur - Song 2. Chodzi mi o wersje dyskotekowa. Niedawno widzialem w Tv4Fun, czy jakos tak. Ktos wie, o co moze mi chodzic? Dzieki!

Napisano

Hejka!

Szukam kawałków można powiedziec – rewolucyjnych z Ukrainy. Chodzi mi o te kawałki co grali na wiecach, albo np. ten co idzie w reklamówce tvn24 (nie wiem czy kojarzycie jakoś: „machinaceja – ni! Cwanaceja – ni! Juszczenko – tak! Na nasz prezydent!” czy jakoś tak ;) Pomóżcie bo strasznie mi na tych kawałkach zależy J

Pozdrawiam!

Napisano

Z przyjemnością informuje ze kazdy fan i niefan moze sobie pobrac najnowsza plyte Kuby, lidera Elektrycznych Gitar zupelnie za darmo!

Tak wiec panowie i panie: "Fikcja solo"

Sam jeszcze programu tego niesluchalem, dopiero go sciagam, lecz z czystym sumieniem, znajac dotychczasowa tworczosc EG i Sienkiewicza moge ja polecic.

zycze milego sluchania!

Napisano

Czesc. Jak nazywa sie gatunek muzyki pochodzenia egipskiego, ktorego elementem jest wprowadzajacy w tranz spiew kobiety? Jezeli taka muzyka jest gdzies na stronach www to bylbym wdzieczny za linki.

Gość User190
Napisano

Witam :) Mam prośbę.. kiedyś w tym wątku znalazłem link do stronki na której było umieszczone mnóstwo avików z reklamami.. Bardzo pilnie potrzebuję tą stronę (albo jakąś inną z dużą ilością reklam telewizyjnych) i będę BAAARDZOOOO wdzięczny jeśli ktoś się pokusi o pomoc. Z góry wielkie dzięki :)

Napisano

Czesc, pamietacie moze te reklamy filmow ktore lecialy jakis czas temu na TVN? ( American beauty, Big Lebowski itp. ). W podkladzie leciala taka fajna muzyczka.. Wiecie moze jak sie ona nazywa?

Napisano
Szukam covera piosenki Blur - Song 2. Chodzi mi o wersje dyskotekowa. Niedawno widzialem w Tv4Fun, czy jakos tak. Ktos wie, o co moze mi chodzic? Dzieki!

Blur - Song 2 (White Label Import mix)

Robbie Williams - Song 2 (live Blur cover at pinkpop)

Napisano

sarah connor - living to love you

kojarzy ktos orginal tej piosenki?? ja kojarze ze jest piosenka co ma ten sam rytm i podobne slowa. tylko mi wypadlo z glowy kto to spiewa. jak ktos skojarzy to niech da znac.

Napisano

Chodzi mi cały czas po głowie jedna piosenka, usłyszałam ją w radio PIN i strasznie chce ściagnąć. Wokalistka z Brazylii albo równie egzotycznego kraju, dlatego własciwie nic nie rozumiem. Refren brzmi jakby: heja la mama heja la mama heja la mama la heja albo moze heja mama itd. Możliwe, że śpiewa to jakaś magina/mavina/navina(?) i że tytuł brzmi podobnie do "tu mamba farera". Mam nadzieję, że to wam wystarczy, bo ja wpisałam w google chyba kilkadziesiąt konfiguracji tych słów i ale nic z tego.

pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich

Szukam jakiejkolwiek informacji która pomoże rozwiązać zagadkę co to za utwór i kto go wykonuje.

Nie chcę naprowadzać na fałszywy trop ale ten utwór jako jedyny dograny był na jednej stronie kasety magnetofonowej z

"Apokalipsą zwierząt - Vangelisa" przesłuchałem ponad dwadzieścia płyt Vangelisa i nic(klimat troszkę inny a Vangelisa sprawdzałem na wszelki).

Myślę że utwór pochodzi z lat 80-90tych(raczej pierwsza połowa 90tych)na pewno nie 2000 i wyżej.

Jest to piękna (jak dla mnie prze) kompozycja z niesamowitą wokalizą kobiecą . Mógłbym tego słuchać na okrągło.

Jeśli jest taka płytka i w takim klimacie to byłbym

Wszystkich którzy zechcą posłuchać zapraszam do pobrania pliku z namiaru :

http://benio.spymac.net/Niewiemktoto(128).mp3

Podejrzewam że utwór był przegrywany z kasety na kasetę wielokrotnie.

Jakość pliku jest taka sobie, tylko trochę udało mi się go oczyścić z szumów.

Pozdrawiam All

benio

Napisano

witam sredecznie, czy ktos moze wie jak nazywa sie utwór z reklamy v- power oil shell, reklama to zólte fale i czarny rumak, . Chodzi mi o nazwisko śpiewaczki w tym utworze .......pozdrawiam

Napisano

a zna ktos tytul piosenki ktora jest w tle reklamy napoju ;) dorato ??

Gość edziu
Napisano

witam wszystkich, czy wie ktos moze jak nazywa sie utwór z reklamy nike'a z tancerka w ciemnej sali, z duzymi glosnikami?? znalazlem gdzies ze jest to "keep up" ale to nie bylo to tego czego szukalem....