Gość Grzegorzzzz Napisano 21 Luty 2005 Napisano 21 Luty 2005 Witam Szukam jednej piosenki, to najprawdopodobniej lata 70-80. Wokalista ma głos podobny do Roberta Planta, piosenka jest spokojna i nastrojowa. W refrenie znajduje się tekst "MY LOVE IS PARADISE" lub "LOVER'S IN PARADISE" dokładnie nie wiem, ale mam nadzieję ze komuś coś to przypomni i poda mi tutuł i wykonawcę tego utworu.
Gość maly126 Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 Witam poszukuje wykonawcy i tytułu piosenki z reklamy bodajże heineken'a ze słowami "i love you baby ... " Pozdrawiam
Gość edziu Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 "i love you baby..."?? to moze piosenka "can't take my eyes off you"....
Zaleze Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 Witam Ja szukam piosenki ale niewiem jak się ona nazywa, jest dosyć stara, gościu śpiewa ...freestyle... .Rodzaj: techno. to był hit może pamiętacie?
Tymek Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 Emmm... Boomfunk mc (czyjakoś tak) - Freestyler? :)
Leru Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 edziu -> to będzie pewnie z OST`a z "Closer" co ? zobacz na amaozn.com
illy Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 edziu Ja znam takie wersje Pate No. 1 - Love You Baby (Promo Mix) Lauren Hill - I Love You Baby
Gość edziu Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 hmm...ale ja nie szukam 'i love you baby'...tamten post byl adresowany do maly126...bo to on pytal o cos takiego...chyba ze zle was zrozumialem:P pozdr
Pionier Napisano 28 Luty 2005 Autor Napisano 28 Luty 2005 ja szukam piosenki z nowej reklamy piwa Tyskie. Jakby ktos mial byloby super:)
KraZ Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 HI ;] od dlugiego czasu szukam piosenki z reklamy carlsberga to byl chyba cover Wonderful world :> gdyby ktos znal wykonawce to bylbym dzwieczny :D
Pionier Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 musialbym zobaczyc reklame ;] hm to ta z nowym "opakowaniem" piwa Tyskie :) EDIT: nowa szata Tyskie - Tyskie Gronie ;)
Gość mourn Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 czesc mam prosbe dzisiaj pierwszy raz zobaczylem reklame butow lasocki i prosilbym o tytul piosenki do tej reklamy bardzo mi wpadla w ucho kilka slow zdazylem zapisac z tego teskstu co spiewaja w reklamie : "groove me if you wanna be with me let...." i cos dalej wiekszosc ludzi podaje mi tytul da lux-i gotta do ale to nie jest to bo chyba to jest ze starej reklamy Prosze as pomozcie bede bardzo wdzieczny prosze o jakakolwiek odpowiedz Czy tu na forum czy na maila czy na gg prosze POMOZIE!!!!!
mr.funky Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 czesc kojarzy ktos moze piosenke w ktorej teledysku spiewalo kilku gosciu przebranych za małpy? ( piosenka jest z przed ładnych 4 lat )
jacob Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 hmm moze Ci chodzi o Bloodhound gang - the bad touch pozdrawiam
Drakula Napisano 18 Marzec 2005 Napisano 18 Marzec 2005 http://www.idev.pl/krysztaly/krysztaly.avi moze mi ktos powiedziec co to za piosenka i wykonawca?
dzacek_86 Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 Jest teraz taka reklama Toyoty Corolli, w której koleś kopie latarnię żeby nie mrygała, ale ładnie świeciła na samochód. Kawałek będący podkładem jest znany, ale pojęcia nie mam jak się nazywa i jakiego wykonawcy jest. Wie ktoś?
Muzzy Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 Witam. Deus - piosnka z tego filmiku to: Don't Panic - wykonawca: Coldplay
enzo Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 sluchajcie mam pewien problem... szukam od kilku miesięcy pewnej piosenki... i jak już raz ją słyszałem w radiu to akurat siedział w aucie gdzie radio nei miało RDS'u!!!!! TO jets piosenka reaage - tak zlat okolo 1996... nie wiem kto ją śpiewa nie znam tutyułu... słowa też są nie wyraźne... ale w refrenie jest: "na na na na na na na, na na itd.." bardzo znane... kiedyś dużo leciało...? - wiem że to jest śmieszna zagadka... ale jak ktoś zna to sypcie tytułami może któryś będzie pasował, dodam tylko że na 100% nie jest to BobMarley... a głosik kolo ma podobny jak ten co śpiewał 'big,brown eyes"... mam nadzieje że się uda..:P
RA Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 moze cos z tego: albo cos z tego: a moze cos UB40?
enzo Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 dzieki RA... co prawda nie miałeś na liście tej piosenki, ale szukałem po artystach... i przypomniało mi się że to było inner circle... utwór to: Games Pepole Play swoją drogą, troszke dobrej muzy z tej listy ściągnąłem... Koniec szukania :) !!!
Conrad Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 wylecialo mi z glowy co to byl za kawalaek co bylo tak w ref : nanananannaa nan nann na nan, na nana, na nana, na naaaaaaaaa yayaaaaaa , bylo w filmi czy leci z nami pilot, taki zname, i podląd do gry z owcami. taka funkowa .
Pionier Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 Jest teraz taka reklama Toyoty Corolli, w której koleś kopie latarnię żeby nie mrygała, ale ładnie świeciła na samochód. Kawałek będący podkładem jest znany, ale pojęcia nie mam jak się nazywa i jakiego wykonawcy jest. Wie ktoś? Lightning Seeds - You Showed Me
xMark Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 taa Lutricia MacNeal tez to spiewa. :D i jej wersja bardziej mi sie podoba :D
chveti Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 "imagine me and you , and you & me...." chyba z HAINEKENA - co to? adidas one (te takie nowe buciki z procesorem) - co to za piosnka ? :)
KLICEK Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 "dont look in the eyes of the strenger dont look in the eyes of the fÓl" i jakos dalej to tam szlo ;) byl bym dzwieczny za ten tytulik ;]
Pionier Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Napisano 2 Kwiecień 2005 "imagine me and you , and you & me...." chyba z HAINEKENA - co to? adidas one (te takie nowe buciki z procesorem) - co to za piosnka ? :) ADIDAS: Karen O - Hello Tomorrow HAINEKEN: nie przypominam sobie zeby mial reklame w ktorej jest piosenka po eng... :(
Ania Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 chweti, chyba chodzi ci o tytol "happy together", ale nie wiem kto to spiewa.
Hatred Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 to moze mi ktos pomoze tu :) ostatnimi czasy, (ostatni tydzien) widzialem jakas wspolna produkcje polskich artystow o nazwie 8błogosławienstw, spiewaja tam sobei text religijny (ten blogoslawieni xxx, a oni xxxx itd), spiewal tam Mieciu Szczesniak, Kukulska, ten z Lady pank i jeszcze ich troche tam bylo mi chodzi o tego pana co gral na flecie/skrzypcach (niapamietam) a potem zapodal wokal wysokim glosem (cos ala greckich churow koscielnych) i NIE MAM POJECIA CO TO ZA PAN, dajcie mi jakis namiar moze ma wiecej takiej fajnej muzy jak ta jego zwrotka
tobi_k Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Witam Szukam tytułu piosenki z ostatniego odcinka South Park - 905. Była na samym końcu kiedy Randy skacze, kto oglądał ten wie:)
Marcin Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 qrde mać ... nowa reklama samochodu Megane ... gosc spotyka sie na plazy przy samochodzie ze starym znajomym i idzie klip z ich wspomnien z mlodych lat ... i leci taka oldshoolowa piosenka ... swietna do samochodu ... wescie qrde powiedzcie ze znacie to ;]
Marcin Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 pfff nie megane tylk laguna ;] ... pokiełbasiło mi sie
blue lagoon Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Witam! ponawiam pytanie "Utwór usłyszany przeze mnie w radio PIN. Wokalistka z Brazylii albo równie egzotycznego kraju. Refren brzmi jakby: heja la mama heja la mama heja la mama la heja albo moze heja mama itd. Możliwe, że śpiewa to jakaś magina/mavina/navina(?) i że tytuł brzmi podobnie do " i dodaję jeszcze jedno: kto jest wykonawcą pierwszej wersji utworu "Another Woman" Moby'ego? Klimat taki bardziej jazzowy. pozdrawiam
thud Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 muzyka z reklamy internetu bezprzewodowego Ery Blue Connect, fajna muza, znana ale tytulu nie znam :/, moze ktos pomoc?? :]
VGT Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 thud -> Boomfunk Mc's - Freestyler (mogą być literówki, pewności nie mam) Marcin -> to będzie kompletny strzał bo reklamy jeszcze nie widziałem, ale jeśli przypadkiem trafie to mogę Cię przez rok gnębić zdaniem "Use your Google skills" ;) poprzez google wlasnie na cos takiego trafilem: Michael Buble - Come Fly with me ***EDIT A już miałem nadzieję, że się uda :>
Marcin Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Marcin -> to będzie kompletny strzał bo reklamy jeszcze nie widziałem, ale jeśli przypadkiem trafie to mogę Cię przez rok gnębić zdaniem "Use your Google skills" ;) poprzez google wlasnie na cos takiego trafilem: Michael Buble - Come Fly with me hah ... no to akurat nie to ... tamta piosenka byla rockowa ... i to taki ostrzejszy amerykanski punk rock ... ale i za to dzikuje bo ta piosenka tez jest swietna ;] Sinatry dawno nie sluchalem a jego wersja tej piosenki jest swietna ... tnx anyway ;]
thud Napisano 18 Kwiecień 2005 Napisano 18 Kwiecień 2005 thud -> Boomfunk Mc's - Freestyler (mogą być literówki, pewności nie mam) QUOTE] dzieki, literowek chyba nie ma :]
asblaze Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 Elo.... koleżanka zapytała mnie... jaka muza leci w reklamie Okocim Palone... niestety nie widziałem reklamy więc nie mogę jej powiedziec. ;) ale może ktoś z was to widział i wie? czekam na info (najlepiej Privem ;)) dziękuje
curka Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 blue lagoon, moze byc salome da bahia (nie jestem pewna czy tak sie pisze). a jak nie to to na pewno taki klimat :] pozdro
Polik Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 Witam! juz kiedys o to pytalem ale nikt nic mi nie chcial powiedziec :) ogladacie czasem mecze pilki noznej w "dwojce", nie? przed rozpoczeciem audycji leci taka krotka zajawka "football w dwojce" i podczas tej zajawki taki fajny rockowy kawalek leci. koles wymiata niesamowicie na gitarce, za ktos co to jest?
David14 Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 wie może kto jest wykonawcą tej piosenki z reklamy ery bluekonekt
VGT Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 i chyba już to napisałem w tym wątku kilkanaście postów wcześniej ;)
Lucas Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 Szukam tytułu pewnej pisenki, leci dość często w Radiu PIN, taka dość żywa i pogodna, babka śpiewa coś po francusku (nie wiem co, nie znam tego języka więć nie byłbym w stanie powtórzyć nawet pojeyńczego słowa :] )
illy Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Veet Rasera - typiara tanczy pod prysznice i leci taka gitara cos tam "i'm doing 99 on the freeway [freeman??] Zna ktos?
Gość ziom20 Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 siemandero.wie ktos moze to spiewa piosenke z nowej reklamy coca coli cos tam "u babe babe,u babe babe"?i jeszcze jedno zapytanie.ostatnio w radiu eska poznym wieczorem slyszalem fajna piosenke hip hopowa.cos spiewaja(nie wiem czy to jest zwrotka czy refren) wszyscy na raz "SPALILILILI"( chodzi o wyraz "spalili",ale oni to tak spiewaja :p),nie wiem czy ktos bedzie wiedzial,ale jak wie to niech powie bo mi bardzo na tej piosence zalezy.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi