Napisano 21 Luty 200520 l Witam Szukam jednej piosenki, to najprawdopodobniej lata 70-80. Wokalista ma głos podobny do Roberta Planta, piosenka jest spokojna i nastrojowa. W refrenie znajduje się tekst "MY LOVE IS PARADISE" lub "LOVER'S IN PARADISE" dokładnie nie wiem, ale mam nadzieję ze komuś coś to przypomni i poda mi tutuł i wykonawcę tego utworu.
Napisano 23 Luty 200520 l Witam poszukuje wykonawcy i tytułu piosenki z reklamy bodajże heineken'a ze słowami "i love you baby ... " Pozdrawiam
Napisano 25 Luty 200520 l Witam Ja szukam piosenki ale niewiem jak się ona nazywa, jest dosyć stara, gościu śpiewa ...freestyle... .Rodzaj: techno. to był hit może pamiętacie?
Napisano 26 Luty 200520 l edziu Ja znam takie wersje Pate No. 1 - Love You Baby (Promo Mix) Lauren Hill - I Love You Baby
Napisano 28 Luty 200520 l hmm...ale ja nie szukam 'i love you baby'...tamten post byl adresowany do maly126...bo to on pytal o cos takiego...chyba ze zle was zrozumialem:P pozdr
Napisano 28 Luty 200520 l Autor ja szukam piosenki z nowej reklamy piwa Tyskie. Jakby ktos mial byloby super:)
Napisano 2 Marzec 200520 l HI ;] od dlugiego czasu szukam piosenki z reklamy carlsberga to byl chyba cover Wonderful world :> gdyby ktos znal wykonawce to bylbym dzwieczny :D
Napisano 3 Marzec 200520 l Autor musialbym zobaczyc reklame ;] hm to ta z nowym "opakowaniem" piwa Tyskie :) EDIT: nowa szata Tyskie - Tyskie Gronie ;)
Napisano 7 Marzec 200520 l czesc mam prosbe dzisiaj pierwszy raz zobaczylem reklame butow lasocki i prosilbym o tytul piosenki do tej reklamy bardzo mi wpadla w ucho kilka slow zdazylem zapisac z tego teskstu co spiewaja w reklamie : "groove me if you wanna be with me let...." i cos dalej wiekszosc ludzi podaje mi tytul da lux-i gotta do ale to nie jest to bo chyba to jest ze starej reklamy Prosze as pomozcie bede bardzo wdzieczny prosze o jakakolwiek odpowiedz Czy tu na forum czy na maila czy na gg prosze POMOZIE!!!!!
Napisano 9 Marzec 200520 l czesc kojarzy ktos moze piosenke w ktorej teledysku spiewalo kilku gosciu przebranych za małpy? ( piosenka jest z przed ładnych 4 lat )
Napisano 18 Marzec 200519 l http://www.idev.pl/krysztaly/krysztaly.avi moze mi ktos powiedziec co to za piosenka i wykonawca?
Napisano 30 Marzec 200519 l Jest teraz taka reklama Toyoty Corolli, w której koleś kopie latarnię żeby nie mrygała, ale ładnie świeciła na samochód. Kawałek będący podkładem jest znany, ale pojęcia nie mam jak się nazywa i jakiego wykonawcy jest. Wie ktoś?
Napisano 30 Marzec 200519 l Witam. Deus - piosnka z tego filmiku to: Don't Panic - wykonawca: Coldplay
Napisano 31 Marzec 200519 l sluchajcie mam pewien problem... szukam od kilku miesięcy pewnej piosenki... i jak już raz ją słyszałem w radiu to akurat siedział w aucie gdzie radio nei miało RDS'u!!!!! TO jets piosenka reaage - tak zlat okolo 1996... nie wiem kto ją śpiewa nie znam tutyułu... słowa też są nie wyraźne... ale w refrenie jest: "na na na na na na na, na na itd.." bardzo znane... kiedyś dużo leciało...? - wiem że to jest śmieszna zagadka... ale jak ktoś zna to sypcie tytułami może któryś będzie pasował, dodam tylko że na 100% nie jest to BobMarley... a głosik kolo ma podobny jak ten co śpiewał 'big,brown eyes"... mam nadzieje że się uda..:P
Napisano 1 Kwiecień 200519 l dzieki RA... co prawda nie miałeś na liście tej piosenki, ale szukałem po artystach... i przypomniało mi się że to było inner circle... utwór to: Games Pepole Play swoją drogą, troszke dobrej muzy z tej listy ściągnąłem... Koniec szukania :) !!!
Napisano 1 Kwiecień 200519 l wylecialo mi z glowy co to byl za kawalaek co bylo tak w ref : nanananannaa nan nann na nan, na nana, na nana, na naaaaaaaaa yayaaaaaa , bylo w filmi czy leci z nami pilot, taki zname, i podląd do gry z owcami. taka funkowa .
Napisano 1 Kwiecień 200519 l Autor Jest teraz taka reklama Toyoty Corolli, w której koleś kopie latarnię żeby nie mrygała, ale ładnie świeciła na samochód. Kawałek będący podkładem jest znany, ale pojęcia nie mam jak się nazywa i jakiego wykonawcy jest. Wie ktoś? Lightning Seeds - You Showed Me
Napisano 1 Kwiecień 200519 l taa Lutricia MacNeal tez to spiewa. :D i jej wersja bardziej mi sie podoba :D
Napisano 2 Kwiecień 200519 l "imagine me and you , and you & me...." chyba z HAINEKENA - co to? adidas one (te takie nowe buciki z procesorem) - co to za piosnka ? :)
Napisano 2 Kwiecień 200519 l "dont look in the eyes of the strenger dont look in the eyes of the fÓl" i jakos dalej to tam szlo ;) byl bym dzwieczny za ten tytulik ;]
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Autor "imagine me and you , and you & me...." chyba z HAINEKENA - co to? adidas one (te takie nowe buciki z procesorem) - co to za piosnka ? :) ADIDAS: Karen O - Hello Tomorrow HAINEKEN: nie przypominam sobie zeby mial reklame w ktorej jest piosenka po eng... :(
Napisano 2 Kwiecień 200519 l chweti, chyba chodzi ci o tytol "happy together", ale nie wiem kto to spiewa.
Napisano 10 Kwiecień 200519 l to moze mi ktos pomoze tu :) ostatnimi czasy, (ostatni tydzien) widzialem jakas wspolna produkcje polskich artystow o nazwie 8błogosławienstw, spiewaja tam sobei text religijny (ten blogoslawieni xxx, a oni xxxx itd), spiewal tam Mieciu Szczesniak, Kukulska, ten z Lady pank i jeszcze ich troche tam bylo mi chodzi o tego pana co gral na flecie/skrzypcach (niapamietam) a potem zapodal wokal wysokim glosem (cos ala greckich churow koscielnych) i NIE MAM POJECIA CO TO ZA PAN, dajcie mi jakis namiar moze ma wiecej takiej fajnej muzy jak ta jego zwrotka
Napisano 12 Kwiecień 200519 l Witam Szukam tytułu piosenki z ostatniego odcinka South Park - 905. Była na samym końcu kiedy Randy skacze, kto oglądał ten wie:)
Napisano 14 Kwiecień 200519 l qrde mać ... nowa reklama samochodu Megane ... gosc spotyka sie na plazy przy samochodzie ze starym znajomym i idzie klip z ich wspomnien z mlodych lat ... i leci taka oldshoolowa piosenka ... swietna do samochodu ... wescie qrde powiedzcie ze znacie to ;]
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Witam! ponawiam pytanie "Utwór usłyszany przeze mnie w radio PIN. Wokalistka z Brazylii albo równie egzotycznego kraju. Refren brzmi jakby: heja la mama heja la mama heja la mama la heja albo moze heja mama itd. Możliwe, że śpiewa to jakaś magina/mavina/navina(?) i że tytuł brzmi podobnie do " i dodaję jeszcze jedno: kto jest wykonawcą pierwszej wersji utworu "Another Woman" Moby'ego? Klimat taki bardziej jazzowy. pozdrawiam
Napisano 17 Kwiecień 200519 l muzyka z reklamy internetu bezprzewodowego Ery Blue Connect, fajna muza, znana ale tytulu nie znam :/, moze ktos pomoc?? :]
Napisano 17 Kwiecień 200519 l thud -> Boomfunk Mc's - Freestyler (mogą być literówki, pewności nie mam) Marcin -> to będzie kompletny strzał bo reklamy jeszcze nie widziałem, ale jeśli przypadkiem trafie to mogę Cię przez rok gnębić zdaniem "Use your Google skills" ;) poprzez google wlasnie na cos takiego trafilem: Michael Buble - Come Fly with me ***EDIT A już miałem nadzieję, że się uda :>
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Marcin -> to będzie kompletny strzał bo reklamy jeszcze nie widziałem, ale jeśli przypadkiem trafie to mogę Cię przez rok gnębić zdaniem "Use your Google skills" ;) poprzez google wlasnie na cos takiego trafilem: Michael Buble - Come Fly with me hah ... no to akurat nie to ... tamta piosenka byla rockowa ... i to taki ostrzejszy amerykanski punk rock ... ale i za to dzikuje bo ta piosenka tez jest swietna ;] Sinatry dawno nie sluchalem a jego wersja tej piosenki jest swietna ... tnx anyway ;]
Napisano 18 Kwiecień 200519 l thud -> Boomfunk Mc's - Freestyler (mogą być literówki, pewności nie mam) QUOTE] dzieki, literowek chyba nie ma :]
Napisano 22 Kwiecień 200519 l Elo.... koleżanka zapytała mnie... jaka muza leci w reklamie Okocim Palone... niestety nie widziałem reklamy więc nie mogę jej powiedziec. ;) ale może ktoś z was to widział i wie? czekam na info (najlepiej Privem ;)) dziękuje
Napisano 22 Kwiecień 200519 l blue lagoon, moze byc salome da bahia (nie jestem pewna czy tak sie pisze). a jak nie to to na pewno taki klimat :] pozdro
Napisano 22 Kwiecień 200519 l Witam! juz kiedys o to pytalem ale nikt nic mi nie chcial powiedziec :) ogladacie czasem mecze pilki noznej w "dwojce", nie? przed rozpoczeciem audycji leci taka krotka zajawka "football w dwojce" i podczas tej zajawki taki fajny rockowy kawalek leci. koles wymiata niesamowicie na gitarce, za ktos co to jest?
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Szukam tytułu pewnej pisenki, leci dość często w Radiu PIN, taka dość żywa i pogodna, babka śpiewa coś po francusku (nie wiem co, nie znam tego języka więć nie byłbym w stanie powtórzyć nawet pojeyńczego słowa :] )
Napisano 4 Maj 200519 l Veet Rasera - typiara tanczy pod prysznice i leci taka gitara cos tam "i'm doing 99 on the freeway [freeman??] Zna ktos?
Napisano 4 Maj 200519 l siemandero.wie ktos moze to spiewa piosenke z nowej reklamy coca coli cos tam "u babe babe,u babe babe"?i jeszcze jedno zapytanie.ostatnio w radiu eska poznym wieczorem slyszalem fajna piosenke hip hopowa.cos spiewaja(nie wiem czy to jest zwrotka czy refren) wszyscy na raz "SPALILILILI"( chodzi o wyraz "spalili",ale oni to tak spiewaja :p),nie wiem czy ktos bedzie wiedzial,ale jak wie to niech powie bo mi bardzo na tej piosence zalezy.pozdro