SUPER_OkO Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 TO jest moja pierwsza bitwa, pierwsze forum, pierwsze pokazywanie prac w necie... nie mam stalego dostepu wiec pokaze moje wypoocinki z ostatnich kilku dni... blablalblalbalblalba
SUPER_OkO Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 TAK wiec... szkicow nie mam przy sobie zostawilem w innym miescie akurat... ale mam zato cos innego :)
SUPER_OkO Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 wszySCY ZACZELI od SZKICcow itd Ja niestety ZAwsze zaczynam OD koNca ta POSTAc bedzie W tle SOBIE wisiec NA pierwszym PLANIE BEdzie ZUpelnie COs innego Dlatego jest tam TRoszke kijowato Zrobiona Z dalek I tak nie widAc kiczowatych skrzydelek itd
VGT Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Podejrzewam, że nie zapoznałeś się z informacjami zawartymi w podforum \'regulamin\', więc zrób to i zmień temat wątku.
SUPER_OkO Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 A o to tak bedzie wygladalo Tlo mniej wiecej ..... narazie ... Pewnie jeszcze duzo sie pozmienia... Na pierWszym planie bedzie zupelnie cos innego JO :)
SansSerif Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 proponuje na poczatek zapoznanie sie z zawartoscia ponizszych linkow: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=74 zmien temat na zgodny z regulaminem np. >>> Aniol: Upadek Nieba. efekty specjalne w nazewnictwie watkow spowoduja ich znikanie.
Laser Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 heh, na tym piwerszym rysunku to byłem przekonany ze ta osoba wpada w paszcze jakiegos potwora..
Archangel Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 a coz to takiego sie z siatka dzieje na tym czyms na glowie ??
darkelf Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 archangel madrze prawi - gdzies ci sie siatka kaszani :/... a te zebyu to chyba na odstrasz dales :P
lobohome Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 no jak dla mnie to jest on trochę płaski ...
Kris_R Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 jeżeli ta postać rzeczywiście będzie stanowiła tło, to może zajmijmy się czymś co ma większy sens i skupi uwagę widza? Może czas przejść do sedna sprawy?
SUPER_OkO Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 - Siatka sie kaszani rzeczywiscie...narazie to nie ma znaczenia w tym momencie dlamnie...i nie bede tego niby helmu wam pokazywal narazie rzebyscie sie nie czepiali :) - Zęby...hmmm ??? jakie zeby...bo ona jamy ustnej nie ma jeszcze...i (brakuje siatki) i przeswituje na druga strone jezeli nie zauwazyles...chyba ze ci chodzi o zeby na helmie...no wiesz kwestia guztu...myslalem ze tamatem bedzie Anioł- WOJAna...ale tak nie jest..ale scene juz wymyslilem wiec.. NApewno ten HELM bedzie CZESCIA zbroi..ktora wlasnie jest w trakcie tworzenia...a siatki skaszanionej nie bedzie widac zreszta - za plaski nie wiem o co chodzi.. moze za plytki ten helm??? nie wiem..dlamnie narazie jest ok taki mial byc
Archangel Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 a ja jestem strasznie ciekawy jak to bedzie wygladalo na koncu ! Napisz nam choc troszke na temat konceptu bo popadamy z ciekawosci :) Jezeli ta postac stanowic bedzie tylko tlo to jak napisal Kris_R nie musisz przykladac do niego az takiej wagi. Pamietaj tylko ze glownym tematkiem pracy musi byc aniol lub istota eteryczna. Pozdrawiam i czekam na dalsze apdejty !
SUPER_OkO Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 A wiec..na głównym planie tez sie bedzie znajdowac AnieliCa..którą bede tworzyc na podstawie tej ktora juz zrobilem ..takze jak bede robil updaty tego anioleczka to nieznaczy ze sie zajmuje tylko tlem...bo ten helm z ktorego wszyscy sie smieja nie bedzie na glowie tejze nieszczesnej anielicy..ktora stanowi jakies tam narazie sobie tlo..tylko bedzie zdobic Łeb mojego CudoTworu ktory sie bedzie znajdowal na Pierwszym planie ... no ale zagmatwalem
SUPER_OkO Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 Kolejny update..niestety kiepskiej jakosci render bo renderowane sa w BRazil RIo a ograniczenie jest 320x240 piksi..no i dobrze nie bedzie widac błędów...a jest ich duzo..i duzo jeszcze do poprawiania jeszcze...najlepsze sa CYcuszki JAk BUleczki KEIzerki :) ..no coz ...
SUPER_OkO Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 skrzydla jeszcze nie sa dopracowane ale coraz lepiej mi wychodza...i to wszystko
und3r Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Skrzydła są moim zdaniem wysmienite .. czuję lekkość piór :)
SUPER_OkO Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 a O to siaTECZKa...prosto OD OczeCZka...
Fr3d3k Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Originally posted by David-78 Pozdrawiam. LOL niezły koment :P GL w dalszej pracy ... narazie zapowiada sie ciekawie... no i te skrzydła ...bardzo ładne Ja tez pozdrawiam ... nerka!
SUPER_OkO Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 kolejny UPDAte..MUSZE sie Jakos TRzymaC na WIERZCHU :) Poprawilem troszke MOJA AnieliCE...ZroBILEM JEJ OdpoWIednie CYCE...TRoche TEGO I OWEGO..zROBILEm tez SUPER MIECZ NIEBIOS..KTORY powali KAZDEGO ktoRY TYlko SProBoje ZBESZCZESCIC te DZIELO
SUPER_OkO Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 NO i Zblizenie na sUPER mieCZ ODKUPIENIA...OczywisCIE jaja JAK BEREty...
Laser Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 ja ci krece, super skrzydla teraz są na maxa!!
und3r Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Piękne skrzydła .. ale to już mówiłem .. ale sama postać coś jeszcze biedna :)
SUPER_OkO Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 Moja Krolowa pieknosci..Biedna....Ehhh a tak Sie stralem nie mam juz sily na nia...ALe i tak DZIEKI dzieki wielkie
kubi Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 no skrzydełka niezłe, ale moze troche przeżedzone piórka na koncach maja. Nie łam sie tylko du...pa w troki i do roboty, do roboty (jak to mówi piosenka) powodzenia. :)
SUPER_OkO Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 NADSZEDL CZAS ABY pokazac KONCEPT plan..JESt do Bani Ale konCEPCJA JEST oznaczenia: 1 - Zbroja 2 - HelM 3 - TRUpy (albo ukrzyzowane ANIolki..albo powieszone)...czerwone to KREW BEDZIE DUZO KRWI POSTAc NA pierwszym PLanie TO Ostatni ANIOL ktory WLasnie MA zGINAC..I troche jest ZDZIWionY :) heh...bedA jakies DYMY..wszedzie SYF KREW i MASAkra..I piekan ZDZIWIONA anielica na pierwszym planie to wszystko
SUPER_OkO Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 NOi Obrek BEz tego CALEGO GOWNA..:) to ostatni UPDAte w najblizszym cZASie BO mam wcholere ROBOty...MOze cos w przyszlym tygodniu dopiero cos zamieszcze POZDROWIENIA dla ODWIEDZAJACYCH no I WESOLYCH swiAT...NIECHAj Wam ZAdna BABka ani CIOTKa nie siedzi NAD GLOWA BLALBALBLA
SUPER_OkO Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 HA :)...PIEKNY jest TEN KONCEPT PLAN...HEHE GORSZEGO BADZIEWIA JUZ DAwno NIE widzialemmm HAHA...EHH JAKI JESTEM DUMNY ZE swego dziela HA
Salvator Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Wreszcie rozumiem o co ci chodziło! Pomysłmi się podoba, tylko postaraj się, żeby oświetlenie było jakieś oryginalne i będzie spox. POwodzenia! Mało nas w Opolu, więc trzeba się wspierać :P
Falcrum Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Dużo renderów i dużo niezdecydowania widzę...:P Co do modelu podzielam wypowiedzi poprzedników...skrzydelka sa chyba najlepsiejsze z wszystkich aniołków w bitwie... Pozdr
SUPER_OkO Napisano 10 Kwiecień 2004 Autor Napisano 10 Kwiecień 2004 ehh..to sa nalozne 2 rendery...takze zupelnie dwa oswietlenia..przy okazjiu pozdrowienia dla opola.....o tej porze nawaleni ludze zawsZe be?LKOCA!!!!! pozDROWIENIA OOPOLE PAPAPAPPAA SPAC LULU BANIA DO RANA WIELKO PIATEL ALALALALAL
SUPER_OkO Napisano 10 Kwiecień 2004 Autor Napisano 10 Kwiecień 2004 TEKST OCENZUROWANO...NIE wieDZIALEM CO PISZE..BYLA WCZORAJ GODZINA 3 NAD RANEM...NAPISALEM KUPE BZDuR NASZCZESCIE NIKT TEGO NIE ZDAZYL PRZeczytac
Vorek Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 Koncept ciekawy, jezeli oswietlenie i texturki Ci wyjda rownie dobrze jak skrzydelka to moze byc bardzo klimatyczna pracka. A tak poza tematem to moglbys pisac posty bez nadmiernego uzywania Shifta ( Capsa) No offense ale strasznie zle sie to czyta. Pozdrawiam
Ufooox Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 Hmm zapowiada sie niejagorzej ehe... Vorek - Avantar - Bruce Dickinson?
ftorek Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 hyhy - holy smoke :D - sorry za ot\'a ale nie moglem sie powstrzymac :D
und3r Napisano 13 Kwiecień 2004 Napisano 13 Kwiecień 2004 No to gdzie reszta ?? !! :) Już po świętach czekamy na updaty !!
SUPER_OkO Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Napisano 14 Kwiecień 2004 troche to jeszcze potrwa...narazie nie zapraszam do odwiedzania!!!...jak bede mial znowu jakis wolny weekend wolny to cos porobiei WALNE JAKIS MEGA W TYLEK wyraABANY W KOSMOS update
MeG Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 przepiekne skrzydelka !! naprawde swietna texturka :) hmm mysle ze nad postaciami masz jescze duzo do zrobienia ale koncept calkiem calkiem ;)
kubi Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 concept conceptyczny jest :) trza czekać na dalszy postep prac! powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi