Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

TO jest moja pierwsza bitwa, pierwsze forum, pierwsze pokazywanie prac w necie... nie mam stalego dostepu wiec pokaze moje wypoocinki z ostatnich kilku dni... blablalblalbalblalba

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wszySCY ZACZELI od SZKICcow itd Ja niestety ZAwsze zaczynam OD koNca

ta POSTAc bedzie W tle SOBIE wisiec

NA pierwszym PLANIE BEdzie ZUpelnie COs innego

Dlatego jest tam TRoszke kijowato Zrobiona Z dalek I tak nie widAc kiczowatych skrzydelek itd

Napisano

Podejrzewam, że nie zapoznałeś się z informacjami zawartymi w podforum \'regulamin\', więc zrób to i zmień temat wątku.

Napisano

jeżeli ta postać rzeczywiście będzie stanowiła tło, to może zajmijmy się czymś co ma większy sens i skupi uwagę widza? Może czas przejść do sedna sprawy?

Napisano

- Siatka sie kaszani rzeczywiscie...narazie to nie ma znaczenia w tym momencie dlamnie...i nie bede tego niby helmu wam pokazywal narazie rzebyscie sie nie czepiali :)

- Zęby...hmmm ??? jakie zeby...bo ona jamy ustnej nie ma jeszcze...i (brakuje siatki) i przeswituje na druga strone jezeli nie zauwazyles...chyba ze ci chodzi o zeby na helmie...no wiesz kwestia guztu...myslalem ze tamatem bedzie Anioł- WOJAna...ale tak nie jest..ale scene juz wymyslilem wiec.. NApewno ten HELM bedzie CZESCIA zbroi..ktora wlasnie jest w trakcie tworzenia...a siatki skaszanionej nie bedzie widac zreszta

- za plaski nie wiem o co chodzi.. moze za plytki ten helm??? nie wiem..dlamnie narazie jest ok taki mial byc

Napisano

a ja jestem strasznie ciekawy jak to bedzie wygladalo na koncu ! Napisz nam choc troszke na temat konceptu bo popadamy z ciekawosci :) Jezeli ta postac stanowic bedzie tylko tlo to jak napisal Kris_R nie musisz przykladac do niego az takiej wagi. Pamietaj tylko ze glownym tematkiem pracy musi byc aniol lub istota eteryczna.

Pozdrawiam i czekam na dalsze apdejty !

Napisano

A wiec..na głównym planie tez sie bedzie znajdowac AnieliCa..którą bede tworzyc na podstawie tej ktora juz zrobilem

..takze jak bede robil updaty tego anioleczka to nieznaczy ze sie zajmuje tylko tlem...bo ten helm z ktorego wszyscy sie smieja nie bedzie na glowie tejze nieszczesnej anielicy..ktora stanowi jakies tam narazie sobie tlo..tylko bedzie zdobic Łeb mojego CudoTworu ktory sie bedzie znajdowal na Pierwszym planie ... no ale zagmatwalem

Napisano

Kolejny update..niestety kiepskiej jakosci render bo renderowane sa w BRazil RIo a ograniczenie jest 320x240 piksi..no i dobrze nie bedzie widac błędów...a jest ich duzo..i duzo jeszcze do poprawiania jeszcze...najlepsze sa CYcuszki JAk BUleczki KEIzerki :) ..no coz ...

Napisano
Originally posted by David-78

Pozdrawiam.

LOL niezły koment :P

GL w dalszej pracy ...

narazie zapowiada sie ciekawie...

no i te skrzydła ...bardzo ładne

Ja tez pozdrawiam ...

nerka!

Napisano

kolejny UPDAte..MUSZE sie Jakos TRzymaC na WIERZCHU :)

Poprawilem troszke MOJA AnieliCE...ZroBILEM JEJ OdpoWIednie CYCE...TRoche TEGO I OWEGO..zROBILEm tez SUPER MIECZ NIEBIOS..KTORY powali KAZDEGO ktoRY TYlko SProBoje ZBESZCZESCIC te DZIELO

Napisano

no skrzydełka niezłe, ale moze troche przeżedzone piórka na koncach maja. Nie łam sie tylko du...pa w troki i do roboty, do roboty (jak to mówi piosenka) powodzenia. :)

Napisano

NADSZEDL CZAS ABY pokazac KONCEPT plan..JESt do Bani Ale konCEPCJA JEST

oznaczenia:

1 - Zbroja

2 - HelM

3 - TRUpy (albo ukrzyzowane ANIolki..albo powieszone)...czerwone to KREW BEDZIE DUZO KRWI

POSTAc NA pierwszym PLanie TO Ostatni ANIOL ktory WLasnie MA zGINAC..I troche jest ZDZIWionY :) heh...bedA jakies DYMY..wszedzie SYF KREW i MASAkra..I piekan ZDZIWIONA anielica na pierwszym planie to wszystko

Napisano

NOi Obrek BEz tego CALEGO GOWNA..:)

to ostatni UPDAte w najblizszym cZASie BO mam wcholere ROBOty...MOze cos w przyszlym tygodniu dopiero cos zamieszcze POZDROWIENIA dla ODWIEDZAJACYCH no I WESOLYCH swiAT...NIECHAj Wam ZAdna BABka ani CIOTKa nie siedzi NAD GLOWA BLALBALBLA

Napisano

Wreszcie rozumiem o co ci chodziło!

Pomysłmi się podoba, tylko postaraj się, żeby oświetlenie było jakieś oryginalne i będzie spox.

POwodzenia! Mało nas w Opolu, więc trzeba się wspierać :P

Napisano

Dużo renderów i dużo niezdecydowania widzę...:P

Co do modelu podzielam wypowiedzi poprzedników...skrzydelka sa chyba najlepsiejsze z wszystkich aniołków w bitwie...

Pozdr

Napisano

ehh..to sa nalozne 2 rendery...takze zupelnie dwa oswietlenia..przy okazjiu pozdrowienia dla opola.....o tej porze nawaleni ludze zawsZe be?LKOCA!!!!! pozDROWIENIA OOPOLE PAPAPAPPAA SPAC LULU BANIA DO RANA WIELKO PIATEL ALALALALAL

Napisano

Koncept ciekawy, jezeli oswietlenie i texturki Ci wyjda rownie dobrze jak skrzydelka to moze byc bardzo klimatyczna pracka.

A tak poza tematem to moglbys pisac posty bez nadmiernego uzywania Shifta ( Capsa) No offense ale strasznie zle sie to czyta.

Pozdrawiam

Napisano

troche to jeszcze potrwa...narazie nie zapraszam do odwiedzania!!!...jak bede mial znowu jakis wolny weekend wolny to cos porobiei WALNE JAKIS MEGA W TYLEK wyraABANY W KOSMOS update

Napisano

przepiekne skrzydelka !! naprawde swietna texturka :)

hmm mysle ze nad postaciami masz jescze duzo do zrobienia

ale koncept calkiem calkiem ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności