Pierzak Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Wesołych Świąt wszystkim członkom forum, renderowiczom i modelowiczom. Dla was zrobiłem karteczkę: (Ciekawe czy moderator usunie tego posta? Pewnie temat co roku wraca...)
MeG Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 wszystkim uzytkownikom forum zycze sczegolnie wesolych swiat wielkanocnych :)
kozioo Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Ja nic nie zamieszcze, ale i tak życzę wesołego jajka;)
adek Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 wzajemnie ... dorzucam sie do zyczen! Wesolych spokojnych Swiat zycze!
Krzysiek Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Tez sie do zyczen dopisze. Wesolych Swiat i mokrego Poniedzialku. Pozdrawiam
Vorek Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Wesolych Swiat dla wszytkich forumowiczow zycze razem z jajem w glanach :)
Archangel Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Wesołych Świąt ludziska !! dla Was i Waszych bliskich :)
Myszek Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Ja też dorzucam się do życzeń świątecznych. SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO ŚMIGUSA DYNGUSA !!
everyman Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 rowniez wesolych swiat... zalanego dyngusa... smacznych (kurzych ;-p) jajek i wszystkiego co naj... ps (do meskiej czesci): jak \"ktoras\" sie was zapyta czy ugotowac wam jajka to odpowiadajcie \"jej\" zeby sobie cycki usmazyla - bronmy tego co nasze ;-p pozdro... ---edit---------------------------------------------- i taka prawie swiateczna gierka ;-p http://home.datacomm.ch/broec/hasentoeter/hasentoeter.htm
Cpt.Obvious Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Wesołych, dużo szczęścia przede wszystkim i zdrowia :) Pozdrawiam i spokojnego wypoczynku z rodziną, tig
Tomur Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Wesołych rodzinnych świat i smacznego jajeczka no i mokrego dyngusa.
zio_mal Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 wesolych jaj i swiat, baaardzo mokrego dyngusa i oczywiscie duzo zdrowka zycze wam szystkim !!! :) :]
MF Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Życze Wam mile spędzonych Świąt Wielkanocnych w prawdziwie wiosennym, rodzinnym nastroju, pogody ducha, oraz wesołej zabawy w lany poniedziałek. dołączam jeszcze kartke, którą zrobiłem specjalnie na tą okazje :) :
Falcrum Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Wszystkim 3300 user\'om życzę smacznego jajca, mokrego dyngusa, zdrowia...i wszystkiego co pragniecie... Pozdr
Orion Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Happy easter ludziska :) , smacznuchnego jaja w święta i hektolitrów wody w poniedziałek
DarCon Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Wiosennych słonecznych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie najbliższych, smacznego jajeczka, mokrego dyngusa,życzy wam Darcon wraz z rodzinką http://i.flowgo.com/greetings/rapeasterbunny/rapeasterbunny.swf
ikim Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Wszystkim userom wesołych swiat zyczę, i niezbyt mokrego poniedziałku moze ;-)
empik Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Zdziwisz się ... Kto ? Zdziwiwisz się .. skąd ?... A Ja Ci życzę Wesołych Świąt ! Pomyślisz sobie - to jakaś bajka ! A ja Ci życzę smacznego jajka ! Czy jestem Szczery ? .... Nie Miej Obawy ! Bo również życzę miłej zabawy ! Wesołych prawdziwie rodzinnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy oraz mokrego dyngusa! Wszystkim uzyrkownikom forum!!!!!:]
blood_brother Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Życzę Wam smacznego zajączka:) oraz spokojnych i pogodnych Świąt. Wesołych Świąt
sikham Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 wszystkiego naj mniej trójkątów w siatkach lepszych kompów i realistycznych renderów :> a z rzeczy realniejszych :P smacznego jajka i mokrego dyngusa fajnych lasek/chłopaków, dobrych napojów, świetnych imprez
Rekomendowane odpowiedzi