Napisano 7 Kwiecień 200420 l Wesołych Świąt wszystkim członkom forum, renderowiczom i modelowiczom. Dla was zrobiłem karteczkę: (Ciekawe czy moderator usunie tego posta? Pewnie temat co roku wraca...)
Napisano 8 Kwiecień 200420 l wszystkim uzytkownikom forum zycze sczegolnie wesolych swiat wielkanocnych :)
Napisano 8 Kwiecień 200420 l Tez sie do zyczen dopisze. Wesolych Swiat i mokrego Poniedzialku. Pozdrawiam
Napisano 8 Kwiecień 200420 l Wesolych Swiat dla wszytkich forumowiczow zycze razem z jajem w glanach :)
Napisano 8 Kwiecień 200420 l Ja też dorzucam się do życzeń świątecznych. SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO ŚMIGUSA DYNGUSA !!
Napisano 8 Kwiecień 200420 l rowniez wesolych swiat... zalanego dyngusa... smacznych (kurzych ;-p) jajek i wszystkiego co naj... ps (do meskiej czesci): jak \"ktoras\" sie was zapyta czy ugotowac wam jajka to odpowiadajcie \"jej\" zeby sobie cycki usmazyla - bronmy tego co nasze ;-p pozdro... ---edit---------------------------------------------- i taka prawie swiateczna gierka ;-p http://home.datacomm.ch/broec/hasentoeter/hasentoeter.htm
Napisano 8 Kwiecień 200420 l Wesołych, dużo szczęścia przede wszystkim i zdrowia :) Pozdrawiam i spokojnego wypoczynku z rodziną, tig
Napisano 9 Kwiecień 200420 l wesolych jaj i swiat, baaardzo mokrego dyngusa i oczywiscie duzo zdrowka zycze wam szystkim !!! :) :]
Napisano 9 Kwiecień 200420 l Życze Wam mile spędzonych Świąt Wielkanocnych w prawdziwie wiosennym, rodzinnym nastroju, pogody ducha, oraz wesołej zabawy w lany poniedziałek. dołączam jeszcze kartke, którą zrobiłem specjalnie na tą okazje :) :
Napisano 9 Kwiecień 200420 l Wszystkim 3300 user\'om życzę smacznego jajca, mokrego dyngusa, zdrowia...i wszystkiego co pragniecie... Pozdr
Napisano 9 Kwiecień 200420 l Happy easter ludziska :) , smacznuchnego jaja w święta i hektolitrów wody w poniedziałek
Napisano 10 Kwiecień 200420 l Wiosennych słonecznych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie najbliższych, smacznego jajeczka, mokrego dyngusa,życzy wam Darcon wraz z rodzinką http://i.flowgo.com/greetings/rapeasterbunny/rapeasterbunny.swf
Napisano 10 Kwiecień 200420 l Wszystkim userom wesołych swiat zyczę, i niezbyt mokrego poniedziałku moze ;-)
Napisano 10 Kwiecień 200420 l Zdziwisz się ... Kto ? Zdziwiwisz się .. skąd ?... A Ja Ci życzę Wesołych Świąt ! Pomyślisz sobie - to jakaś bajka ! A ja Ci życzę smacznego jajka ! Czy jestem Szczery ? .... Nie Miej Obawy ! Bo również życzę miłej zabawy ! Wesołych prawdziwie rodzinnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy oraz mokrego dyngusa! Wszystkim uzyrkownikom forum!!!!!:]
Napisano 10 Kwiecień 200420 l Życzę Wam smacznego zajączka:) oraz spokojnych i pogodnych Świąt. Wesołych Świąt
Napisano 10 Kwiecień 200420 l wszystkiego naj mniej trójkątów w siatkach lepszych kompów i realistycznych renderów :> a z rzeczy realniejszych :P smacznego jajka i mokrego dyngusa fajnych lasek/chłopaków, dobrych napojów, świetnych imprez