Napisano 14 Wrzesień 200915 l Ale Wy macie zryte berety:D Widać, że większość grafików nie posiada dzieci, a co najwyżej psy, koty i co jeszcze ma futro:D Mój...hmmm... pociech^^ . Underdog i tyle:D Pozdr
Napisano 14 Wrzesień 200915 l Zamazałbyś "te" części :D a tak serio to ten pies jak idzie na spacer to zawsze tak skacze? :D
Napisano 14 Wrzesień 200915 l a to moja pociecha :-) : - nie krzyczy - nie wymaga - nie strzela "focha" - nigdy nie usłyszałem "bo nie" - nie zadaje pytań pokroju: "a którzy to nasi?" - nigdy nie muszę na nią czekać - mógłbym wymieniać dalej jednym słowem - moja bejbe :* :rolleyes:
Napisano 15 Wrzesień 200915 l heh... wyżyny humoru bartolomeo mnie tam się podobało - kwestia gustu :) ... no ale nie schodźmy z tematu, bo zaraz mnie setki "kulturalnych" zjadą za "buractwo" itp. :P
Napisano 15 Wrzesień 200915 l Moja jeszcze może być taka. Uspokaja mnie :) ( mój cg, vRay :p ) Edytowane 15 Wrzesień 200915 l przez Camel
Napisano 16 Wrzesień 200915 l Dunablaster: jak mówisz do swojego pieszczocha? Czy mruczy jak miziasz po futerku? (splajnach) jeszcze jak mogę zdzierżyć przedmioty fizyczne, to tego nie rozumiem ... Edytowane 16 Wrzesień 200915 l przez !?!
Napisano 16 Wrzesień 200915 l chyba jeszcze za wcześnie do galeri 3D soft max render v-ray 3mln poly włosy hair&fur pracuje nad riggiem ale póki co kontrolery jeszcze nie działają, klocka co prawda już zrobił w ogrodzie więc myślę że będzie ok jeszcze szukam tutoriali By mav_sheep
Napisano 16 Wrzesień 200915 l - a to nasze freciaki. Jedna z tych aktorek niestety juz odeszla z tego swiata, ale zastapila ja nowa tak samo szalona. ps.Filmik krecony jeszcze we wroclawiu dobre 5 lat temu kamera bez wizjera:):) lepsza jakosc tutaj: http://www.cechowski.com/frotki/ Edytowane 16 Wrzesień 200915 l przez Traitor
Napisano 16 Wrzesień 200915 l A tu moja POCIECHA. Uwielbia konie, szczególnie czarne. Stąd pewnie taki dość... hyhy... pokraczny strój ale toleruję takie zachowania w pełnej rozciągłości. Opórcz tego uwielbia szachy, słońce i długie kąpiele. Spacery też uwielbia, szczególnie po dywanie.
Napisano 16 Wrzesień 200915 l A tu moja POCIECHA. Uwielbia konie, szczególnie czarne. Stąd pewnie taki dość... hyhy... pokraczny strój ale toleruję takie zachowania w pełnej rozciągłości. ughm, leru od tej strony cie nie znalem, bedzie trzeba uwazac na Ciebie w robocie:)
Napisano 16 Wrzesień 200915 l Zdaje sie ze wystepuje w tym watku nieoczekiwana zamiana miejsc slow POCIECHA i PUPIL... Ciekawe kto w ogole teraz wstawi zdjecie swojego dziecka pomiedzy skaczacego psa i gitare - ja nie ;)
Napisano 16 Wrzesień 200915 l Dunablaster: jak mówisz do swojego pieszczocha? Czy mruczy jak miziasz po futerku? (splajnach) jeszcze jak mogę zdzierżyć przedmioty fizyczne, to tego nie rozumiem ... Mówię: "Szklaneczku, napełnij się drinkiem" :)
Napisano 17 Wrzesień 200915 l A tu moja POCIECHA. Uwielbia konie, szczególnie czarne. Stąd pewnie taki dość... hyhy... pokraczny strój ale toleruję takie zachowania w pełnej rozciągłości. Opórcz tego uwielbia szachy, słońce i długie kąpiele. Spacery też uwielbia, szczególnie po dywanie. dżizes! i ja spałem obok leru w jednym małżeńskim łożu na jednym ze zlotów!!!!!!!!! gdybym wiedział..........dobrze że byłem znieczulony :D
Napisano 22 Wrzesień 200915 l - a to nasze freciaki. Jedna z tych aktorek niestety juz odeszla z tego swiata, ale zastapila ja nowa tak samo szalona. ps.Filmik krecony jeszcze we wroclawiu dobre 5 lat temu kamera bez wizjera:):) lepsza jakosc tutaj: http://www.cechowski.com/frotki/ Traitor - I one tak cały dzień? dzizes.... toż to dwa małe huragany w domu...a ja myślałem z mój lolek to wariat... wróce po pracy do domu to go przeproszę i kupie dodatkową puszeczkę żarełka dziękując Bogu że go mam :D Ale fajne są...musisz mieć niezły ubaw :D Edytowane 22 Wrzesień 200915 l przez kliment woroszyłow
Napisano 2 Październik 200915 l A tutaj moja "najnowsza" pociecha: http://www.youtube.com/watch?v=2e_lEljZOfA
Napisano 2 Październik 200915 l duzy juz ten obcy! wygląda jakby chciał juz wyjść. ;) hardcore. gratulacje Maćku! ;) Edytowane 2 Październik 200915 l przez kliment woroszyłow
Napisano 10 Październik 200915 l Autor Moja Agnieszka ma, a ja, wiążąc sie z nią, wziąłem i Olafa. Ale na nasze wspólne dzieci przyjdzie czas.