Touch Napisano 14 Wrzesień 2009 Napisano 14 Wrzesień 2009 Ale Wy macie zryte berety:D Widać, że większość grafików nie posiada dzieci, a co najwyżej psy, koty i co jeszcze ma futro:D Mój...hmmm... pociech^^ . Underdog i tyle:D Pozdr
kamil.ochel Napisano 14 Wrzesień 2009 Napisano 14 Wrzesień 2009 Zamazałbyś "te" części :D a tak serio to ten pies jak idzie na spacer to zawsze tak skacze? :D
Marshall Napisano 14 Wrzesień 2009 Napisano 14 Wrzesień 2009 a to moja pociecha :-) : - nie krzyczy - nie wymaga - nie strzela "focha" - nigdy nie usłyszałem "bo nie" - nie zadaje pytań pokroju: "a którzy to nasi?" - nigdy nie muszę na nią czekać - mógłbym wymieniać dalej jednym słowem - moja bejbe :* :rolleyes:
beny Napisano 15 Wrzesień 2009 Napisano 15 Wrzesień 2009 heh... wyżyny humoru bartolomeo mnie tam się podobało - kwestia gustu :) ... no ale nie schodźmy z tematu, bo zaraz mnie setki "kulturalnych" zjadą za "buractwo" itp. :P
bartolomeo Napisano 15 Wrzesień 2009 Napisano 15 Wrzesień 2009 heh... wyżyny humoru bartolomeo oj tam. żarcik żarcik...
Camel Napisano 15 Wrzesień 2009 Napisano 15 Wrzesień 2009 (edytowane) Moja jeszcze może być taka. Uspokaja mnie :) ( mój cg, vRay :p ) Edytowane 15 Wrzesień 2009 przez Camel
!?! Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 (edytowane) Dunablaster: jak mówisz do swojego pieszczocha? Czy mruczy jak miziasz po futerku? (splajnach) jeszcze jak mogę zdzierżyć przedmioty fizyczne, to tego nie rozumiem ... Edytowane 16 Wrzesień 2009 przez !?!
maverick sheep Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 chyba jeszcze za wcześnie do galeri 3D soft max render v-ray 3mln poly włosy hair&fur pracuje nad riggiem ale póki co kontrolery jeszcze nie działają, klocka co prawda już zrobił w ogrodzie więc myślę że będzie ok jeszcze szukam tutoriali By mav_sheep
Shogun 3D Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Napisano 16 Wrzesień 2009 Jak to nie był chamfer box, to mu współczuję... :/
Traitor Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 (edytowane) - a to nasze freciaki. Jedna z tych aktorek niestety juz odeszla z tego swiata, ale zastapila ja nowa tak samo szalona. ps.Filmik krecony jeszcze we wroclawiu dobre 5 lat temu kamera bez wizjera:):) lepsza jakosc tutaj: http://www.cechowski.com/frotki/ Edytowane 16 Wrzesień 2009 przez Traitor
Leru Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 A tu moja POCIECHA. Uwielbia konie, szczególnie czarne. Stąd pewnie taki dość... hyhy... pokraczny strój ale toleruję takie zachowania w pełnej rozciągłości. Opórcz tego uwielbia szachy, słońce i długie kąpiele. Spacery też uwielbia, szczególnie po dywanie.
FF Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 Gdzie można takie coś dostać? Pochodził bym se w tym.
Traitor Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 A tu moja POCIECHA. Uwielbia konie, szczególnie czarne. Stąd pewnie taki dość... hyhy... pokraczny strój ale toleruję takie zachowania w pełnej rozciągłości. ughm, leru od tej strony cie nie znalem, bedzie trzeba uwazac na Ciebie w robocie:)
Nezumi Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 Zdaje sie ze wystepuje w tym watku nieoczekiwana zamiana miejsc slow POCIECHA i PUPIL... Ciekawe kto w ogole teraz wstawi zdjecie swojego dziecka pomiedzy skaczacego psa i gitare - ja nie ;)
Camel Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 Dunablaster: jak mówisz do swojego pieszczocha? Czy mruczy jak miziasz po futerku? (splajnach) jeszcze jak mogę zdzierżyć przedmioty fizyczne, to tego nie rozumiem ... Mówię: "Szklaneczku, napełnij się drinkiem" :)
Camel Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 ...i woda sama się nalewa... alkoholizowana ^^ dosyć już :P
kliment woroszyłow Napisano 17 Wrzesień 2009 Napisano 17 Wrzesień 2009 A tu moja POCIECHA. Uwielbia konie, szczególnie czarne. Stąd pewnie taki dość... hyhy... pokraczny strój ale toleruję takie zachowania w pełnej rozciągłości. Opórcz tego uwielbia szachy, słońce i długie kąpiele. Spacery też uwielbia, szczególnie po dywanie. dżizes! i ja spałem obok leru w jednym małżeńskim łożu na jednym ze zlotów!!!!!!!!! gdybym wiedział..........dobrze że byłem znieczulony :D
asblaze Napisano 17 Wrzesień 2009 Napisano 17 Wrzesień 2009 czyli nie bolało tak? ;) Leru - delikatniś ;P
NV Napisano 17 Wrzesień 2009 Napisano 17 Wrzesień 2009 Przecież Kliment powiedział, że był znieczulony ;)
Johny Napisano 17 Wrzesień 2009 Napisano 17 Wrzesień 2009 Nie wiem co to ból ;) na bank :) by misiekhc
kliment woroszyłow Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 (edytowane) - a to nasze freciaki. Jedna z tych aktorek niestety juz odeszla z tego swiata, ale zastapila ja nowa tak samo szalona. ps.Filmik krecony jeszcze we wroclawiu dobre 5 lat temu kamera bez wizjera:):) lepsza jakosc tutaj: http://www.cechowski.com/frotki/ Traitor - I one tak cały dzień? dzizes.... toż to dwa małe huragany w domu...a ja myślałem z mój lolek to wariat... wróce po pracy do domu to go przeproszę i kupie dodatkową puszeczkę żarełka dziękując Bogu że go mam :D Ale fajne są...musisz mieć niezły ubaw :D Edytowane 22 Wrzesień 2009 przez kliment woroszyłow
Matchias Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 A tutaj moja "najnowsza" pociecha: http://www.youtube.com/watch?v=2e_lEljZOfA
kliment woroszyłow Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 (edytowane) duzy juz ten obcy! wygląda jakby chciał juz wyjść. ;) hardcore. gratulacje Maćku! ;) Edytowane 2 Październik 2009 przez kliment woroszyłow
Shogun 3D Napisano 10 Październik 2009 Autor Napisano 10 Październik 2009 Mój pięcioletni Olaf po przeróbce w PS, na jaką mnie namówił:
Shogun 3D Napisano 10 Październik 2009 Autor Napisano 10 Październik 2009 Moja Agnieszka ma, a ja, wiążąc sie z nią, wziąłem i Olafa. Ale na nasze wspólne dzieci przyjdzie czas.
Rekomendowane odpowiedzi