Skocz do zawartości

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 498,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo chciałbym kupić sobie Wiedźmina ale czy pogram na P4 2,6 Ghz, GF 7600 GS, 2GB Ram? Ma ktoś cos podobnego i grał w tą gierkę?

Napisano

POgrasz bez problemu, wydaje mi sie ;)

Mam pytanie: Gral ktos czy gra dalej w Cabal Online? Co myslicie o tej gierce ?

Bo wlasnie se ciagne na dysk i nie wiem czy warto poswiecac te 2gb na to cus.

Napisano

DraB: Bez 2 gigsów ramu do wiedzmina nie ma co podchodzić. Loading tajmy potrafią wtedy zabić.

Gralem w 1280x1024 na fulldetalu na athlonie x2 3800 gf7900 3G ramu.

W sumie przed chwilą grać skończyłem, outro jest wypaśne.

Napisano

wiedźmin - przez jakiś czas nie mam zamiaru istnieć dla świata, w stopniu więcej niż koniecznym ;-)

Napisano
POgrasz bez problemu, wydaje mi sie ;)

Mam pytanie: Gral ktos czy gra dalej w Cabal Online? Co myslicie o tej gierce ?

Bo wlasnie se ciagne na dysk i nie wiem czy warto poswiecac te 2gb na to cus.

Ano ja mam na plytce to cos, znajomi z pracy caly czas w to napierają, i mnie probują wciągnąć, ale boje sie bo MMO maja na mnie zły wplyw;) Podobno całkiem niezgorsza produkcja.

Napisano

Jakos ten Cabal do gustu mi nie przypadl ;\

Ale wracam do klasykow- jedynke Halo sobie na kompa zalatwilem ;)

Tu raczej rekomendacja nie jest potrzebna ;)

Napisano

hehe portal mnie wciagnal bardziej niz episode 2:D swietne zakonczenie:)

w team fortess 2 ktos gra? w sumie mnie jada non stop:D chyba czegos nie kumam:p

Napisano

JohnZi - a ja nie mam z kim grać :( nikt nie chciał. w TF2 - jak tylko mam chwilę :D

Napisano

chveti-bo trzeba znaleźć jakąś darmową gierkę ;)

Ja bym się może skusił na Orange boxa ale nie ukrywam, że cena troszkę wysoka. A życie ważniejsze niż gra :)

Może by tak zastanowić się nad Enemy Territory?;)

Napisano

GEARS OF WAR - Wyszedł nareszcie na PC'ta :) Co sądzicie o produkcie w połowie od naszych rodaków? w końcu PCF maczał w tym palce i zrobili kawał dobrej roboty. Grafika - no jak to UnrealEngine3 - jest piękna :) Parę screenów ode mnie:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Napisano
GEARS OF WAR - Wyszedł nareszcie na PC'ta Co sądzicie o produkcie w połowie od naszych rodaków? w końcu PCF maczał w tym palce i zrobili kawał dobrej roboty. Grafika - no jak to UnrealEngine3 - jest piękna Parę screenów ode mnie:

Jaki wymagania ?

Napisano

Call of Duty 4 - no maasaaakrraaaaa. Az tak dobrej gry sie nie spodziewalem, swietne akcje, gra sie fantastycznie no az szkoda ze troche krotkawa - ale za to intensywna :] Polecam

Napisano

TimeShift - hmmm niskie wymagania, tony grywalnosci, zatrzymywanie czasu :D 9/10

Call of Duty 4 - klimaty imo gorsze niz w CoD2, ale grywalnosc pozostala, dobry film akcji 8+/10

Gears of War - akcja, akcja!! no i ciekawe efekty graficzne (krew:D), 9/10

Orange Box - bez zastanowienia 10/10 (dla wszystkich i kazdej z osobna, no moze poza portalem bo imo za krotki)

w kolejce czeka Wiedzmin jeszcze (jericho i strangeholda nie pogram, bo karta za slaba :X)

Napisano

Ja dosiadłem dziś PS3 :)

Fight Night 3 - Oj, nie byłem szczególnym fanem boksu do teraz :D Wolny wieczór, kumpel, konsola , tv , piwko...i da się aż do rana, piękne knock-outy :) 8/10

Fall of man: Resistance - przyjemna strzelanka, ale która nie jest w next genach :) warta polecenia. 8/10

Motorstorm - fajnie, że można wreszcie sterować sixaxis'em ale ciężko się jeździ, wizualnie jak najbardziej wporządku. 7/10

Napisano

Motorstorm 7/10, hmmm a chcialem kupic, w sumie zastanawiam sie pomiedzy NBAStreet Homecourt / Motorstormem / Skate... :>

Napisano

ktoś chce kupić motorstorma ? ;] odpaliłem może raz i leży.

chveti - rejestruj się na japońskim PSS i ściągaj Granturismo 5: Prologue Demo dopóki jeszcze nie usunęli ;]

Napisano

Graliście w GOW'a ?? Wyglada u mnie tak jak na screenach które zamieściłem i chodzi super, ale mam pewien problem, a mianowicie gra mi się zatrzymuje tak co jakiś czas na sekundę, nie wiem co jest grane, wszystko w mym kompie jest ok, czasy na ramie stabilne, nie wiem ;/

Napisano

no mam to samo, sporadycznie raczej, ale zawsze zatrzymuje sie przed jakas "akcja" (typu wczytywanie filmiku, gdy wrogowie sie pojawiaja..)

Napisano

Crysis W jeden dzień poszedł. Boże czy wszystkie nowe gierki muszą być takie krótkie? Dodam, że zrobiłem wszystkie misje dodakowe. Gameplay nie jest taki rewolucyjny jak grafika, bardzo przypomina call of duty. + Plus kilka fajnych patentów, jak level we wnętrzu góry. Dla mnie 8/10

Napisano

ano, tez crysisa / coda4 / hl2:ep2 w 1 dzien zrobilem... ale grywalne jest to to, szczegolnie milo sie gra z trainerem na ciagly max powera.. podbiegasz do wroga na sprincie skaczesz 20m nad nim znikasz za jego plecami chwytasz go i rzucasz o dom w ktorym stoi 3innych ludzikow ;D

Napisano

I pomyslec, ze far cry prawie miesiąc przechodziłem..

A co do trainera to muszęspróbować ;)

Napisano

UT3 -narazie tylko demko posiadam, ciagle mecze strasznie fajne!! :DA tak to Cod4, zajebioza 3ma forme jak zawsze w porownaniu do nowego Moha to normalnie megazord :D :) no i u znajomego probowalem Crysisa pare razy... aha i gralem w NFS'a kolejny raz jest kiszka EA bye!. pozdrawiam

Napisano

polecam "LostPlanet" jezeli ktoś chce masowo poubijać ;)

Btw. Czy wiecie coś o demku "GearsOfWar" na piecyka?

Napisano

eyyy chyba demka nie bedzie :(

Co do UT warto wspomniec iz na moim staruyszku UT3 smiga calkiem milo na wysokich ust, ja tu musze szykowac zestaw bo crysisa wole nie odpalac na zlomie :D co fakt to fakt ale silnik Unreala bardzo dobrze wyglada i chodzi o niebo lepiej niz ten Cryengine...

p.s Lost planet tez swietne ;)

Napisano

pytanie do tych co CoD'a zrobili w 1 dzien - na Veteranie? :) ja na veteranie jestem gdzies dopiero w 4misji bodajze, zazwyczaj po godzinie gry wysiadam psychicznie i dzieki temu pare dni pogram :D

Napisano

DOBRA A TERAZ TAKIE PYTANKO, moze bysmy wszyscy se jakos pykneli razem w demko UT3 :D ??? jakis deatchmatch albo teamowa rundke?? serw by sie jakis znalazlo i mozna zagrac... np w piatek?

Napisano

A podobniez GoW strasznie niezoptymalizowany kod ma... slyszalem o takich sytuacjach ze na podobnej maszynce wyciagalo sie 15 fps w 1024x768...

Napisano

Ja GOW mam już za sobą na blaszaku. Ale kompletnie nie zgodze się z opinią, jakoby miało kiepski kod!!!! Gra uważam rewelacyjnie zoptymalizowana, u mnie amd 4600+ 2gb ramu i gf7900 gs - efekty - 1280x1024 wszystko na maks detalach i jednej przycinki podczas gry nie uraczyłem. Wspaniała, dająca dużo radochy płynność. No i gra dająca duzo radochy :). A co do UT3 - ta gra mnie zmiażdżyła :). Takie same zdanie co do optymalizacji kodu, takie same ustawienia i jazda na maksa bez trzymanki. I wreszcie dynamiczny i miły w rozwałce ut :D. Gra posiada jeden jedyny minusik dla mnie... ale za to ten sam co był bodajże już w ut2003 albo 2004 - brak mutatorów i mojego absolutnie ulubionego instagiba :).

Z odkryć jeszcze dla równowagi dla powyższych tytułów zapodaję ProStreet - niewysłowienie, nieokreślenie, maksymalnie zasmucająca klapa! Dno! Kibel. Spędziłem przy tej grze 2 godziny szukając czegoś dla siebie. Nie znalazłem. Miałem ogromne nadzieje, że drifting przyniesie troche przyjemności z gry. Niestety, po 3 trasach driftowych stwierdziłem, że nie ma sensu i wywaliłem. a napalałem się na gierkę od 4 miesiecy...

A o Crysisie nie mam jeszcze zdania. Demo zawiodło moje oczekiwania.

Napisano

podpisuje sie, GoW jest cudownie zoptymalizowana, na moim starym piecu chodzi na very medium (xD) rewelka :D

A ja FretsOnFire ciagle pykam, ma ktos moze nutke do niego Disturbed - Down With the Sickness ? Bo nie moge znalesc, oprocz 2gb packu z muza, a nie chce tego sciagac 2tyg :x

Napisano
NFS: Pro Street - ekhm...

Od pierwszego enefesa wszystko idzie w dol z tej serii, ale to co zrobili z Pro Street totalna porazka. To juz wole w fife pograc :D

Napisano

Sluchajcie mam problem. przinstalowalem windowsa i wsyslo mi autosave do Medal Of Honor Airborne. Nie chce mi sie zaczynac calkiem od nowa. Moze ktos udostepnilby mi swoj save z kampanii. Ja doszedlem do misji z tym duzym bunkrem z dzialami na dachu w momencie jak trzeba uciekac po podlozeniu przez saperow ladunkow i w korytazu rozwalic 3-4 ss-manow z szybkostrzelnymi karabinami.

bylbym wdzieczny i duze piwko ode mnie

pozdr

Napisano

siwy - Chyba są stronki z save-ami. Google It.

Call of Duty 4 - Miazga. Ta gra powala cię na ziemię i sprzedaje kilka solidnych kopniaków. Najlepszy shooter ever imho. Wszystkie poprzednie CoDy to przy tym pikuś.

Napisano

Tak zgadzam sie z Drabem - przeszedłem ostatnio Calla 4 na ps3 i graficznie wgniata w ziemie, do tego zwroty akcji i fabuła. Najlepsza częśc serii.

Napisano
wgniata w ziemie, do tego zwroty akcji i fabuła.
jest też nutka humoru (patrz koncowka misji w stacji telewizyjnej)

Właśnie, chciałbym w to zagrać na PS3, na 40" plaźmie, z głośnikami 5.1) :)

Napisano

Call of duty4 aż tak dobre? Chyba trzeba będzie zamówić...;)

Gears of War-polecam;)

Napisano
Od pierwszego enefesa wszystko idzie w dol z tej serii, ale to co zrobili z Pro Street totalna porazka. To juz wole w fife pograc :D

Aaa tam przesadzasz...po Porsche(imo najlepszym) jeszcze Hot Pursuit 2 był w miarę fajny. :)

Napisano

Ale gadacie....

Most Wanted było genialne... Carbon też spoczko, ale za krótkie jak dla mnie... Mam nadzieję szybko dorwać Pro Street w swoje łapska.

Napisano

początkowo bardzo sceptycznie...po kilkudziesieciu minutach pogrążyłem sie w Stalkera...szkoda ze nie tak dynamiczne jak Cod4 no ale 2 inne gry toto, tak czy siak polecam na dluuuuugie wieczory :]

Napisano

ja celem uaktualnienia swoich opinii, człowiek całe życie się uczy ;P. Po pierwsze - prostreet nadal nadaje się do miejsca, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę. Ale nie o tym

Pełnego Crysisa sprawdziłem... Przykro mi, nadal mnie nie wciągnął. Coś tam niby iskrzy, ale jakoś po gears of war, Jericho, ut3, czy leciwym już preyu sprawia drętwe wrażenie - nic sie nie dzieje :).

UT3 - ZNALAZŁEM INSTAGIBA :D GRA ROKU DLA MNIE (po tym odkryciu ofkoz...)

Napisano

gralem dlugo w MMORPG, i powiem szczeze ze po tym jak sie pierwszy raz zagra w takie cos, to zadna gra z komputerem nie ma szans :) Teraz od czasu do czasu w 2moons gram, ale rekreacyjnie (1-2h raz na tydzien maks) no i poza tym gram w Life, ta ostatnia troche ssie, questy są beznadziejne, a nagrodu jeszcze gorsze, generalnie fabula jest do bani, akcji zero,interakcja z wiekszoscia NPC to istna tragedia, ale za to grafika jest niezla :)

Napisano

Ontopic:

CS 1.6 - tylko Steam!

Crysis - pomimo, że wydaje się, że to taki FarCry 1.6, jest niezła.

Gunz - mało znana, ale bardzo fajna. Już z pięć razy odkładałem i znowu wracałem. Tylko po necie. Darmowa. http://www.gunz.ijji.com.