Skocz do zawartości

Chcę zrobic animacje ? 89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcę zrobic animacje ?

• kiedyś próbowałem i nie wyszło
      10
    • kiedyś zrobiłem
      15
    • jestem w trakcie
      29
    • planuje zrobić w przyszłości
      31
    • nie interesuje mnie robienie własnej animacji
      4

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kiedyś zrobiłem, jestem w trakcie...w przyszłości planuje kolejne...

Napisano

Hehe, u mnie na dysku leżą materiały do reela, w tym kilka animacji, tylko poskładać nie ma komu i kiedy...

Napisano

brakuje opcji "chciałbym ale mi sie nie chce" i "chciałbym ale nie umiem". A najlepiej "chciałbym ale nie chce mi sie uczyć animacji"

Napisano

Ja jestem w trakcie, niedawno zacząłem, ale idzie strasznie powoli. Kroczek po kroczku. ;)

Za kilkanaście lat może ukończę.

Napisano

Zrobiłem kiedyś animki, ale tylko camera albo/oraz obiekty się poruszały, ale to nic specjalnego, bez żadnych postaci, renderowałem w scanlinie 2 lata temu, a teraz niedawno V-Ray(w tym i poprzednim miesiącu), wcześniej finalRender(4 miesiące temu). V-Ray-czas od 5 do 15 minut na klatkę :D (przy okazji nauczyło mnie to optymalizacji ustawień renderingu finalnego - samplowanie DMC, świateł, sampling na materiałach.. bo miałem rozmyte szkło, metale i plastiki oraz odbicia na drewnie. Jednocześnie próbując zrównoważyć jakość z wydajnością).

w finalu - blisko 2 minuty na klatkę test postaci biped z wczytanymi plikami od motion capturingu bipedów :)

Jesli ktoś będzie zainteresowany, udostępnię jedną z moich animek.

Edytowane przez Camel

Napisano
  • Autor
brakuje opcji "chciałbym ale mi sie nie chce" i "chciałbym ale nie umiem". A najlepiej "chciałbym ale nie chce mi sie uczyć animacji"

równoznaczne z opcja nr 4 :]

Napisano

pracuje nad tym... :D

mam nadzieje że współpraca się ułoży i projekt się uda... ;)

Napisano
Ja jestem w trakcie, niedawno zacząłem, ale idzie strasznie powoli. Kroczek po kroczku. ;)

Za kilkanaście lat może ukończę.

mowisz o tym kiju dla neo?

nie zrobilem animki (zaczynam, nie koncze), chcialbym zrobic ich pewno z 20, ale coz... (brak motywacji/czasu).

Napisano

Miałem kiedyś kilka pomysłów, nawet stworzyłem już jakieś modele specjalnie do animacji i.... poszedłem na studia ;]. Może w przyszłości jeszcze się uda.

Napisano

Jestem w mniejszości, nie interesuje mnie robienie własnej animacji. Chętnie zrobię cudzą.

Napisano

jak juz tak przy temacie jestesmy to zacynie, ze w przeciwieństwie do większości wole i robie teraz w 2D :D Tak jak bozia nakazała...

Napisano

ciekawe wyniki

Napisano

Ha! Jestem w trakcie...od pierwszego mojego posta na dzień dobry na forum, kiedyś z pewnością pociągnę do końca :).

Napisano

Zapowiada się że będziemy shortowym mocarstwem. Życzyć sił i samozaparcia, a wątkowi żeby prze kilka lat nie przepadł - będziemy rozliczać.

Napisano

chciałam więc robię no i mam zamiar zrobić więcej w przyszłości....