kliment woroszyłow Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 (edytowane) Modelik skończony. Zastanawiałem sie nad kolorem, tzn czy aby nie całą zrobić czarną, ale tak jak jest mi sie podoba, nie bijcie ;) Edytowane 20 Październik 2009 przez kliment woroszyłow
Hynol Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 Super maszynka. Te rozmycia enviromentu to zamierzone czy HDRka niskiej jakości? No i może jakaś scenka? Nawet byłoby fajnie wstawić Alfę do tej sceny z Mercem 540. Tak czy siak gratuluję ukończenia w sprinterskim czasie :).
Eddy__ Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 kurde... modelling świetny, ale przedstawienie nie to... widziałbym jakiś stary rynek, kocie łby :) to by było coś :)
JohnZi Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 eno troszke na latwizne poszedles z tym studiem. W wipie widzialem oswietlenie z hdri wiec liczylem na scenke, a Ty to cieples w studio... not cool! :D fajnie, ze poprawiles sam model, bo wczesniej byl niezle pogiety. Nad shaderami tez mogles sie bardziej wysilic:P
Orangegraphics Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 odbicia rażą, to już lepsze byłyby chyba softboxy, wrzucisz ostateczne claye?
NV Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 Prezentacja w tym studio z hdrka to średni pomysł :) Na szczęście ludzie Ci nie odpuszczą i zmuszą zrobić scenę do niego :D Modelik oczywiście to klasa :)
Loozack Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 Ciemny lakier na ciemnym tle, hmm... jednak ten jasny renderek z WIPa bardziej mi się podobał, ale modelik bardzo fajny :) A z tymi dziwnymi przejściami gradienta to widzę, że masz ten sam problem jaki ja miałem. Jeśli robisz je w PSie to zrób je jeszcze raz, tylko że najpierw przestaw paletę kolorów z 8bit na 16bit, powinno pomóc. Pozdrawiam.
pecet Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 Studio i te rozmyte odbicia jakoś mi nie pasują, szkoda bo model bardzo ładny z tego co widziałem w Wipie.
GrześDuro Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 Model wyszedl swietnie:), ale ten env kół mnie w oczy przez caly WIP i mialem nadzieje ze tu go juz nie bedzie, a tu....:( Marnuje sie taki fajny model.. Nie daj sie;) pozdrawiam
ptaszek Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 Prezentacja w tym studio z hdrka to średni pomysł :) Na szczęście ludzie Ci nie odpuszczą i zmuszą zrobić scenę do niego :D Modelik oczywiście to klasa :) No weeezz. Wiem ze scenka to najmniej przyjemna robota, ale powinienes :)
mrys Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 Klimek, model świetny. Mnie się bardziej podobał ten jasny, A jak widzisz wszyscy tu są zgodni, że powinno do tego powstać stare miasto w Krakowie (albo chociaż w Gdańsku) :) Taki samochód grzech trzymać pod dachem :).
kliment woroszyłow Napisano 21 Październik 2009 Autor Napisano 21 Październik 2009 No dobra, przyznaje, troszke poszedłem na łatwizne. Trza będzie pomysleć nad jakąś scenką widze.... tylko czasu brak.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 kliment... nie widze czolgu ;P mogles chociaz bunkier w tle zrobic ;P Ale tak powaznie eraz. Sam modelik bajerka! Fajny model wybrales (model samochodu). Poza tym Alfa Romeo - ponoc kazdy milosnik samochodu powinien miec Alfe - chyba po to by nauczyc sie mechaniki w warunkach "pobocza drogi..." ;) Ja Cie zjade tylko za to, ze zrobiles prezentacje w studio a odbicia sa z jakiejsc HDRI bodajze z niebem itp ;P Choc chce prodkreslic, ze zgrabnie to zamaskowales i to jest dla Ciebie plusem - dobrze kombinujesz :D Kolory autka sa wg mnie dobrze dobrane.
peter_f Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 Modelik bajeczny Wojciu, ale sceny nie odpuścimy, o nie!
ReflectVision Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 SCENA ! bo dam mniej niz 1* ! :D Model widze poprawiony na + :) ale olaboga z tym studiem ! :D
Tores Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 No to pojechali po tobie więc i ja czekam na upa :)
NV Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 A nie mówiłem :) Czuj się obserwowany. Ja bym się bał nie zaspokoić oczekiwań tego tłumu. W końcu wiedzą już, że trzeba szukać w Kielcach ;)
JohnZi Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 no wlasnie, za wiele remiz tam nie macie raczej, wiec szybko Cie znajdziemy:P
Homa Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 Wszystko już zostało powiedziane, więc nie pozostaje mi nic innego jak dodatkowy klaps motywacyjny! KLAPS (!!!)
bbandi Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 Ja już swoją opinie wyraziłem w wipie, czekam na scenke.
kliment woroszyłow Napisano 21 Październik 2009 Autor Napisano 21 Październik 2009 Podła banda terrorystycznych graficznych ekstremistów!!! :D
Hynol Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 W twoich ustach te słowa brzmią co najmniej dziwnie :). Słyszałem że Pixar kazał całemu zespołowi zrobić jedno autko na twoim poziomi detali i czasie. Polegi ;).
kliment woroszyłow Napisano 21 Październik 2009 Autor Napisano 21 Październik 2009 Hynol -Jak zapewne się domyślasz, podśmiechuje się z samego siebie poprostu, ot chciał se chłop tylko autko wymodelować bo nie miał kłopotu..to teraz musi studio czy inną scenę robić ;) Oczywiście macie racje, bez dwóch zdań, mea culpa, mea maxima culpa :)
JohnZi Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 jak juz bedziesz robil ta scenke, to przy okazji mozesz zmienic autko na jakies ciekawsze:P :D
Loozack Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 Zrób jeszcze animację jak to auto zamienia się w czołg, strzela do wielkiego Zeppelina, który jest nad nim, ten paląc się spada na niego, roztapia metal i z tych roztopionych kropelek metalu zbiera się wielki napis "odczepta się ode mnie"... ale to wiesz, tak przy okazji.
JOKER Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 SCENA ! bo dam mniej niz 1* ! :D Model widze poprawiony na + :) ale olaboga z tym studiem ! :D popieram jakies fajne studio albo scenka bo teraz to fajny scanline:P pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi