Matys Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 (edytowane) czesc wszystkim udalo mi sie skonczyc ostatnio kilka modeli :D mam nadziej ze wam sie spodobaja. Sa to glownie growe postacie poza ostania ale renderowalem je mental rayem i maja tak okolo 14 tys trisow wiec postanowilem zapostowac tutaj, mam nadziej ze nie bedzie nikomu to przeszkadzalo ;-) pozdrawiam. Edytowane 21 Marzec 2010 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 zajefajne pracki, 5***** ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Bardzo fajne,zwłaszcza rycerz i druga panienka.A gdzie stwór z warhammera? 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Bardzo fajne modele. Rycerz najbardziej mi się podoba, a druga panienka jest bez tekstur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 No druga ma fajniejszą facjatę i fryzurę bo reszta chyba ta sama co w pierwszej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 1sza postać mnie wgniotła w fotel i nie mogę się wygrzebać miazga ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 sie nam spodobały :D 5*! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 wow, gratuluje świetnej kolekcji modeli. Pokażesz nam wire i tekstury? jeśli łaska;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 dobre niemieckie modele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 super :) jak robiles ponczochy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Rewelacja, jakosc jest mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 nie no modele i materiały pierwsza klasa :) może jakiś renderek z nimi trzema ? taki komercyjny :P najlepiej wg. mnie prezentuje się numero uno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 6 Luty 2010 Autor Share Napisano 6 Luty 2010 dzieki wszystkim za mile slowa :D i naprawde Ciesze sie ze modele sie podobaja. mafida- jesli chodzi o ten warchamerowy model to kiedys juz go postowalem wiec to byloby odgrzewanie kotletow :D ale cos w tym jest ze chyba za malo pojechalem z tymi 3 modelami bo wyszly troche zwyczjnie :/ adam_m- ta 2 panienka to tak naprawde pierwsza tylko z inna fryzura bo fryza robilme pozniej w maxie na planeach Jonasz_Real- :D tak naprawde nie ma czym sie chwali bo nie jestem zadowolony z textur :( ale chyba moge to zwalic na lenistwo bo to koncowy etap i juz poprostu czlowiek sie zniecheca i chce juz skonczyc :/ mpta - stworzylem plaszczyzne z odpowiednia siatka (na obrazku) zrobilem z niego cylinder ustawilem dokola nogi, podociagalem w maxie i zrobilem projekcje na noge w zb i wyszlo to co na obrazu a pozniej to juz tylko na spliny i finito. Eddy__ - oj z tymi materialami to jest raczej walsnie mega bieda :/ szczerze powiedziawszy to jeszcze trzeba tutaj duzo podskilowac :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 mafida- jesli chodzi o ten warchamerowy model to kiedys juz go postowalem wiec to byloby odgrzewanie kotletow :D ( A faktycznie teraz sobie przypomniałem,chyba nawet na froncie kiedyś wylądował:D.Ale i tak mogłeś wrzucić,młodzież by sobie ładny model obejrzała;) Ps.Ładne siaty. Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Admirał za małoniebieski ;D ... bardzo sie podoba... świetny pomysł na siateczke na nogach...pzdr norden ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 6 Luty 2010 Autor Share Napisano 6 Luty 2010 Admirał za małoniebieski ;D ... bardzo sie podoba... świetny pomysł na siateczke na nogach...pzdr norden ***** heheh wiem wiem ale jak zobaczylem avatara to go zdesaturowalem bo za smerfami nie przepadam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Fajne pracki, ten niebieski jegomość to z jakiejś gry? jakoś mi sie kojaży tylko nie wiem skąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Piękne modele Łolaboga, a ten ostatni skrzydlaty też Twój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Te modele to jest pierwsza swiatowa klasa. Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 dzięki wielkie za pokazanie siatki. :D Możesz zdradzić z jakiego projektu pochodzą, czy to tak dla siebie robiłeś. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 no super modele. A np. w modelu tej babki z mieczem, to ubranko i buty to jeden mesh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral_44 Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Śliczne. 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Fronta mu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 great, swietne modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozpruwacz Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 zgasiles mnie.... jak swieczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Czy ten niebieski jegomość to przypadkiem nie jest Admirał Thrawn z Star Wasów - częśći 7,8 i 9?? czytałem dawno temu te książki strasznie mi go przypomina :) No i reszta modeli wygląda imponująco :) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Swietne 5*: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witjah Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 zacne, zazdroszcze cierpliwości :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Dzieki stary za patent z siateczka na nogach :) super patento Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 jeszcze raz dzieki wszystkim za posty! bbandi - mozliwe, jest to postac z starwarsow, Grand Admiral Thrawn z trylogji Timothiego Zahna w sumie moja ulubiona postac w swiecie sw. generalnie cala trylogia i dylogia "Reka Thrawna" sa moim zdaniej jednymi z lepszych jesli nie najlepszymi ksiazkami sw. RaVirr - tak ale ten model juz troche ma :-) wlasciwie to jedyna postac z "prawdziwego" konceptu. Jonasz_Real- pochadza one z projektu portfolio matys ;-) ostanio roznie dzialo sie na rynku pracy a nigdy nie mialem skonczonego portfolio wiec stwierdzilem ze lepiej dmuchac na zimne zgred - hmm cale cialo jest jednym meshem bron jest osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 swietne modele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Bardzo przyjemne dla oka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Piękne modele Łolaboga, a ten ostatni skrzydlaty też Twój? No i widzisz niektórzy jeszcze skrzydlatego nie widzieli:D Gratki fronta:) Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Areczku, super, tylko gdybys taj laski z twarza faceta nie probowac wlosami zrobic na wampa... ;) Chyba lepiej jej w krotkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 No fajne ludziki:) Trzeba je koniecznie opić:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 (wiadomosc za krotka) łał :) 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 1 i 3 rewelacja, 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Bardzo mi się podobają Twoje modele. Rycerz i Thrawn są najlepsze. Babka prezentuje się lepiej w clayu, twarz z teksturami wyszła świetnie, jedynie jest coś strasznie sztywnego w jej pozie. Tak czy inaczej daję 5*. Pozdrosos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefano020 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Jak widzę takie prace, to dociera do mnie prawda ile jeszcze nauki i pracy mam do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 mafida- Ano widzisz..i dużo by stracili gdyby nie zobaczyli..Skrzydlaty wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 No naraszcie się zmusił i zapostował :) Pięciogwiazdkowa robota i szacun za cierpliwść po godzinach pracy.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Naprawde kawał dobrej roboty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Bardzo miło się patrzy na tak poprawionego skilla :). Praca ci służy ;). I tyle samozaparcia przy pracy po godzinach budzi szacunek. Gratulacje i pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi