Matys Napisano 5 Luty 2010 Napisano 5 Luty 2010 (edytowane) czesc wszystkim udalo mi sie skonczyc ostatnio kilka modeli :D mam nadziej ze wam sie spodobaja. Sa to glownie growe postacie poza ostania ale renderowalem je mental rayem i maja tak okolo 14 tys trisow wiec postanowilem zapostowac tutaj, mam nadziej ze nie bedzie nikomu to przeszkadzalo ;-) pozdrawiam. Edytowane 21 Marzec 2010 przez KLICEK
mafida Napisano 5 Luty 2010 Napisano 5 Luty 2010 Bardzo fajne,zwłaszcza rycerz i druga panienka.A gdzie stwór z warhammera? 5*****
adam_m Napisano 5 Luty 2010 Napisano 5 Luty 2010 Bardzo fajne modele. Rycerz najbardziej mi się podoba, a druga panienka jest bez tekstur?
natas Napisano 5 Luty 2010 Napisano 5 Luty 2010 No druga ma fajniejszą facjatę i fryzurę bo reszta chyba ta sama co w pierwszej .
ttaaddeekk Napisano 5 Luty 2010 Napisano 5 Luty 2010 1sza postać mnie wgniotła w fotel i nie mogę się wygrzebać miazga !
Jonasz_Real Napisano 5 Luty 2010 Napisano 5 Luty 2010 wow, gratuluje świetnej kolekcji modeli. Pokażesz nam wire i tekstury? jeśli łaska;)
Eddy__ Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 nie no modele i materiały pierwsza klasa :) może jakiś renderek z nimi trzema ? taki komercyjny :P najlepiej wg. mnie prezentuje się numero uno :)
Matys Napisano 6 Luty 2010 Autor Napisano 6 Luty 2010 dzieki wszystkim za mile slowa :D i naprawde Ciesze sie ze modele sie podobaja. mafida- jesli chodzi o ten warchamerowy model to kiedys juz go postowalem wiec to byloby odgrzewanie kotletow :D ale cos w tym jest ze chyba za malo pojechalem z tymi 3 modelami bo wyszly troche zwyczjnie :/ adam_m- ta 2 panienka to tak naprawde pierwsza tylko z inna fryzura bo fryza robilme pozniej w maxie na planeach Jonasz_Real- :D tak naprawde nie ma czym sie chwali bo nie jestem zadowolony z textur :( ale chyba moge to zwalic na lenistwo bo to koncowy etap i juz poprostu czlowiek sie zniecheca i chce juz skonczyc :/ mpta - stworzylem plaszczyzne z odpowiednia siatka (na obrazku) zrobilem z niego cylinder ustawilem dokola nogi, podociagalem w maxie i zrobilem projekcje na noge w zb i wyszlo to co na obrazu a pozniej to juz tylko na spliny i finito. Eddy__ - oj z tymi materialami to jest raczej walsnie mega bieda :/ szczerze powiedziawszy to jeszcze trzeba tutaj duzo podskilowac :-(
mafida Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 mafida- jesli chodzi o ten warchamerowy model to kiedys juz go postowalem wiec to byloby odgrzewanie kotletow :D ( A faktycznie teraz sobie przypomniałem,chyba nawet na froncie kiedyś wylądował:D.Ale i tak mogłeś wrzucić,młodzież by sobie ładny model obejrzała;) Ps.Ładne siaty. Pozdr:)
norden Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 Admirał za małoniebieski ;D ... bardzo sie podoba... świetny pomysł na siateczke na nogach...pzdr norden *****
Matys Napisano 6 Luty 2010 Autor Napisano 6 Luty 2010 Admirał za małoniebieski ;D ... bardzo sie podoba... świetny pomysł na siateczke na nogach...pzdr norden ***** heheh wiem wiem ale jak zobaczylem avatara to go zdesaturowalem bo za smerfami nie przepadam ;-)
bbandi Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 Fajne pracki, ten niebieski jegomość to z jakiejś gry? jakoś mi sie kojaży tylko nie wiem skąd.
RaVirr Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 Piękne modele Łolaboga, a ten ostatni skrzydlaty też Twój?
F/X Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 Te modele to jest pierwsza swiatowa klasa. Tak trzymaj.
Jonasz_Real Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 dzięki wielkie za pokazanie siatki. :D Możesz zdradzić z jakiego projektu pochodzą, czy to tak dla siebie robiłeś. Pozdrawiam
zgred Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 no super modele. A np. w modelu tej babki z mieczem, to ubranko i buty to jeden mesh?
Mortom Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Czy ten niebieski jegomość to przypadkiem nie jest Admirał Thrawn z Star Wasów - częśći 7,8 i 9?? czytałem dawno temu te książki strasznie mi go przypomina :) No i reszta modeli wygląda imponująco :) Pozdr.
ptaszek Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Dzieki stary za patent z siateczka na nogach :) super patento
Matys Napisano 7 Luty 2010 Autor Napisano 7 Luty 2010 jeszcze raz dzieki wszystkim za posty! bbandi - mozliwe, jest to postac z starwarsow, Grand Admiral Thrawn z trylogji Timothiego Zahna w sumie moja ulubiona postac w swiecie sw. generalnie cala trylogia i dylogia "Reka Thrawna" sa moim zdaniej jednymi z lepszych jesli nie najlepszymi ksiazkami sw. RaVirr - tak ale ten model juz troche ma :-) wlasciwie to jedyna postac z "prawdziwego" konceptu. Jonasz_Real- pochadza one z projektu portfolio matys ;-) ostanio roznie dzialo sie na rynku pracy a nigdy nie mialem skonczonego portfolio wiec stwierdzilem ze lepiej dmuchac na zimne zgred - hmm cale cialo jest jednym meshem bron jest osobno.
mafida Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Piękne modele Łolaboga, a ten ostatni skrzydlaty też Twój? No i widzisz niektórzy jeszcze skrzydlatego nie widzieli:D Gratki fronta:) Pozdr:)
Reanimator Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Areczku, super, tylko gdybys taj laski z twarza faceta nie probowac wlosami zrobic na wampa... ;) Chyba lepiej jej w krotkich.
ArTooRo Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 Bardzo mi się podobają Twoje modele. Rycerz i Thrawn są najlepsze. Babka prezentuje się lepiej w clayu, twarz z teksturami wyszła świetnie, jedynie jest coś strasznie sztywnego w jej pozie. Tak czy inaczej daję 5*. Pozdrosos.
Gość Stefano020 Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 Jak widzę takie prace, to dociera do mnie prawda ile jeszcze nauki i pracy mam do zrobienia
RaVirr Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 mafida- Ano widzisz..i dużo by stracili gdyby nie zobaczyli..Skrzydlaty wymiata :D
Blooddragon Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 No naraszcie się zmusił i zapostował :) Pięciogwiazdkowa robota i szacun za cierpliwść po godzinach pracy.. :)
Gotham Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 Bardzo miło się patrzy na tak poprawionego skilla :). Praca ci służy ;). I tyle samozaparcia przy pracy po godzinach budzi szacunek. Gratulacje i pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi