Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

czesc wszystkim

udalo mi sie skonczyc ostatnio kilka modeli :D mam nadziej ze wam sie spodobaja.

Sa to glownie growe postacie poza ostania ale renderowalem je mental rayem i maja tak okolo 14 tys trisow wiec postanowilem zapostowac tutaj, mam nadziej ze nie bedzie nikomu to przeszkadzalo ;-)

pozdrawiam.

2_2010-03-21-154943_g.jpg

2_2010-03-21-155019_g.jpg

2_2010-03-21-155039_g.jpg

2_2010-03-21-155055_g.jpg

2_2010-03-21-155407_g.jpg

2_2010-03-21-155240_g.jpg

2_2010-03-21-155254_g.jpg

2_2010-03-21-155314_g.jpg

Edytowane przez KLICEK

• Odpowiedzi 42
  • Wyświetleń 21k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajne modele. Rycerz najbardziej mi się podoba, a druga panienka jest bez tekstur?

Napisano

No druga ma fajniejszą facjatę i fryzurę bo reszta chyba ta sama co w pierwszej .

Napisano

nie no modele i materiały pierwsza klasa :) może jakiś renderek z nimi trzema ? taki komercyjny :P najlepiej wg. mnie prezentuje się numero uno :)

Napisano
  • Autor

dzieki wszystkim za mile slowa :D i naprawde Ciesze sie ze modele sie podobaja.

mafida- jesli chodzi o ten warchamerowy model to kiedys juz go postowalem wiec to byloby odgrzewanie kotletow :D ale cos w tym jest ze chyba za malo pojechalem z tymi 3 modelami bo wyszly troche zwyczjnie :/

adam_m- ta 2 panienka to tak naprawde pierwsza tylko z inna fryzura bo fryza robilme pozniej w maxie na planeach

Jonasz_Real- :D tak naprawde nie ma czym sie chwali bo nie jestem zadowolony z textur :( ale chyba moge to zwalic na lenistwo bo to koncowy etap i juz poprostu czlowiek sie zniecheca i chce juz skonczyc :/

womansiatak.jpgcrusadersiatka.jpg

mpta - stworzylem plaszczyzne z odpowiednia siatka (na obrazku) zrobilem z niego cylinder ustawilem dokola nogi, podociagalem w maxie i zrobilem projekcje na noge w zb i wyszlo to co na obrazu a pozniej to juz tylko na spliny i finito.

noga1.jpg

Eddy__ - oj z tymi materialami to jest raczej walsnie mega bieda :/ szczerze powiedziawszy to jeszcze trzeba tutaj duzo podskilowac :-(

Napisano

mafida- jesli chodzi o ten warchamerowy model to kiedys juz go postowalem wiec to byloby odgrzewanie kotletow :D (

A faktycznie teraz sobie przypomniałem,chyba nawet na froncie kiedyś wylądował:D.Ale i tak mogłeś wrzucić,młodzież by sobie ładny model obejrzała;)

Ps.Ładne siaty.

Pozdr:)

Napisano

Admirał za małoniebieski ;D ... bardzo sie podoba... świetny pomysł na siateczke na nogach...pzdr norden *****

Napisano
  • Autor
Admirał za małoniebieski ;D ... bardzo sie podoba... świetny pomysł na siateczke na nogach...pzdr norden *****

heheh wiem wiem ale jak zobaczylem avatara to go zdesaturowalem bo za smerfami nie przepadam ;-)

warhammermoster.jpg

Napisano

Fajne pracki, ten niebieski jegomość to z jakiejś gry? jakoś mi sie kojaży tylko nie wiem skąd.

Napisano

dzięki wielkie za pokazanie siatki. :D

Możesz zdradzić z jakiego projektu pochodzą, czy to tak dla siebie robiłeś.

Pozdrawiam

Napisano

no super modele. A np. w modelu tej babki z mieczem, to ubranko i buty to jeden mesh?

Napisano

Fronta mu!

Napisano

Czy ten niebieski jegomość to przypadkiem nie jest Admirał Thrawn z Star Wasów - częśći 7,8 i 9?? czytałem dawno temu te książki strasznie mi go przypomina :)

No i reszta modeli wygląda imponująco :)

Pozdr.

Napisano
  • Autor

jeszcze raz dzieki wszystkim za posty!

bbandi - mozliwe, jest to postac z starwarsow, Grand Admiral Thrawn z trylogji Timothiego Zahna w sumie moja ulubiona postac w swiecie sw. generalnie cala trylogia i dylogia "Reka Thrawna" sa moim zdaniej jednymi z lepszych jesli nie najlepszymi ksiazkami sw.

RaVirr - tak ale ten model juz troche ma :-) wlasciwie to jedyna postac z "prawdziwego" konceptu.

Jonasz_Real- pochadza one z projektu portfolio matys ;-) ostanio roznie dzialo sie na rynku pracy a nigdy nie mialem skonczonego portfolio wiec stwierdzilem ze lepiej dmuchac na zimne

zgred - hmm cale cialo jest jednym meshem bron jest osobno.

Napisano
Piękne modele

Łolaboga, a ten ostatni skrzydlaty też Twój?

No i widzisz niektórzy jeszcze skrzydlatego nie widzieli:D

Gratki fronta:)

Pozdr:)

Napisano

Areczku, super, tylko gdybys taj laski z twarza faceta nie probowac wlosami zrobic na wampa... ;)

Chyba lepiej jej w krotkich.

Napisano

Bardzo mi się podobają Twoje modele. Rycerz i Thrawn są najlepsze. Babka prezentuje się lepiej w clayu, twarz z teksturami wyszła świetnie, jedynie jest coś strasznie sztywnego w jej pozie. Tak czy inaczej daję 5*. Pozdrosos.

Napisano

Jak widzę takie prace, to dociera do mnie prawda ile jeszcze nauki i pracy mam do zrobienia

Napisano

Bardzo miło się patrzy na tak poprawionego skilla :). Praca ci służy ;).

I tyle samozaparcia przy pracy po godzinach budzi szacunek.

Gratulacje i pozdrawiam,

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.