Napisano 19 Listopad 200519 l 100 lat dzisiejszym i spoznione dla vorka niech ci niebiosa blogoslawia :*
Napisano 19 Listopad 200519 l ode mnie tez wszystkiego najlepszego, przy okazji dodam ze ja mam JUTRO URODZINY :)
Napisano 19 Listopad 200519 l tak jest, wszystkiego najlepszego i dla tych co mieli, dla tych co mają i dla tych mieć będą ;]
Napisano 19 Listopad 200519 l hi hi moje urodzinki będą jeszcze przez gdzinkę ;) Więc życzę jeszcze pozostałym któzy mają dzisiaj swoje swieto dobrej myszki, szybkich renderów, 20cali przed oczami i najnowszego legalnego vraya ;)
Napisano 20 Listopad 200519 l Nielot: wsiego najlepszego. :) Obyś w końcu obrósł w piórka i mógł rozwinąć skrzydła. :)
Napisano 20 Listopad 200519 l nielot best wishes a jeszcze pytanie czemu kojarzysz mi się z kurczakiem małym??
Napisano 20 Listopad 200519 l nielot chyba wszystko co potrzeba masz ale jakby cos to wiesz ;) sto lat ziom
Napisano 20 Listopad 200519 l No to ode mnie też masz życzonka :* :* Tylko nie pij za dużo! :D Pozdro!
Napisano 20 Listopad 200519 l :eek: :eek: nie spodziewalem sie :D dzieki wielkie za zyczenia, oby sie spelnily :) no to pijemy, kazdy moze sobie wybrac na co ma ochote :D do wyboru do koloru hehe jeszcze raz dzieki za pamiec ;) podro
Napisano 20 Listopad 200519 l 100 lat dla nielatającego ptaka tego forum :D a tak na serio to oblejemy twoje święto na zlocie :)
Napisano 20 Listopad 200519 l wszystkiego najlepszego solenizantom , dzisiejszym jak i tym z paru dni wczesniej :>
Napisano 21 Listopad 200519 l kome a tak sie staralem zeby kazdy cos sobie mogl wybrac :D jeszcze raz dzieki za zyczenia..... czak1 wszystkiego naj :)
Napisano 21 Listopad 200519 l Wilekie dzięki chłopaki. Jeszcze mój torcikhttp://www.acmenews.com/home/personal/Edwin/images/20001002/bday1.jpg
Napisano 26 Listopad 200519 l Tomur czego tam sobie życzysz - najlepszego - stolat i wgóli - twardego jajka i wesołego baranka na święta ;) zeby nadchodzący rok był jeszcz lepszy i bardziej obfity w dobroci ;) najlepszego ziom.
Napisano 26 Listopad 200519 l Zeby ci sie Catia nie wieszala... ale taki program raczej sie wieszac nie powinien. ;) Wszystkiego najlepszego. :)
Napisano 27 Listopad 200519 l Błazi no prosze, juz 13 lat masz:D pamietam Twoj pierwszy post z okresu jak 11 lat miales- duzy progres jest:D 100 lat Edit- znalazlem tę prace u sibie na dysku- mam nadzieje, że się nie obrazisz:D
Napisano 28 Listopad 200519 l lol, alek, przypomniało mi to czasy darkcg :D no i wszystkiego najlepszego solenizantom :]
Napisano 6 Grudzień 200519 l Kurcze, ale sobie wstydu narobiłem, że nie podziękowałem. Troszeczkę się spóźnie ale na date nie patrzcie :D. Dzięki wszystkim którzy z łożyli mi życzenia!!! :):):) aż mi się miło zrobiło. Myślałem że tylko jedna osoba będzie pamiętała :D :) ;*;*;*;*;*;*
Napisano 8 Grudzień 200519 l Woho wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow! SansSerif, Mario i SWRSC - 100 lat ;]! No to chlusniem, bo usniem ;]!