Napisano 15 Styczeń 200718 l nielot -> ogromne dzieki;) maverick sheep -> ogromne dzieki;) KLICEK -> ogromne dzieki;) Badyl -> ogromne dzieki;) DraB -> ogromne dzieki;) chveti -> ogromne dzieki;) Knysia -> ogromne dzieki;) obo -> ogromne dzieki;) i Czak -> również bardzo dziekuje;) buziaki dla Was wszystkich;) za pamięc i mile slowka:*
Napisano 17 Styczeń 200718 l Dzięki bardzo chłopaki :D Minimalnie spóźnione podziękowania, ale rozumiecie... piło się... hehe :D:D:D
Napisano 17 Styczeń 200718 l Gotham, Mentaller, Obo sto lat sto lat niech zyja zyja nam :D wszystkiego dobrego, niech wam sie spełni to o czym marzycie :*
Napisano 18 Styczeń 200718 l Autor najlepszego wszystkiego dla jednego z lepszych modelerow w PL hehe (imo) :) 100 lat Gotham :)!
Napisano 28 Styczeń 200718 l Wszystkiego najlepszego damusTo Pozostałym dzisiejszym jubilatom oczywiście też wszystkiego naj :)
Napisano 29 Styczeń 200718 l Predator, wsiego debeściak. I tak przez sto lat. A potem zobaczymy, co dalej. :D
Napisano 29 Styczeń 200718 l Predator, wsiego debeściak. I tak przez sto lat. A potem zobaczymy, co dalej. :D heh a potem archeolodzy beda zbierac moje zeby w proszku... :). Thx za zyczenia :D.
Napisano 29 Styczeń 200718 l jeszcze raz dzieki ! chveti musowo pod nadzorem Klicka albo Klicek pod moim nadzorem :) thx Nielot :) zeby niebruzdzic edytuje :) zdrowko Kome i Matchiasa !
Napisano 29 Styczeń 200718 l Oo Predator mial urodziny a ja przegapilem ; wstyd ;( wszystkiego naj Predatorze :) kome 100 lat :)
Napisano 29 Styczeń 200718 l 100 lat 100 lat niech zyja zyja nam :) wszystkiego najlepszego Matchias :) 100 lat 100 lat niech zyje zyje nam kome :********** misiu :****
Napisano 30 Styczeń 200718 l Dzięki za życzenia, Jezu jaki ja stary już jestem. 30 lat to już nie są jaja, człowiek sie powinien ustatkować, wydorośleć, zmądrzeć. Trzydziestka to taki próg kiedy się pierwszy raz ocenia dorobek swojego życia, analizuje błędy, wyciąga wnioski. UFF muszę się dzisiaj napić. Pozdrawiam.
Napisano 30 Styczeń 200718 l Sto lat, sto lat, niech żyją, żyją nam... Niech Im gwiazdka pomyślności nigdy nie... Niech żyją nam. :) kome i Matchias- wszystkiego najlepszego...(tutaj stuknięcie kieliszkiem z szampanem;))