Napisano 11 Lipiec 200717 l Dziękuję i reszcie za życzonka :) Oby wszystkie się spełniły :D :P A z flachą nie ma problemu - zapraszam do Krakowa :PPPP
Napisano 11 Lipiec 200717 l wszystkiego najlepszego:D życze ukończenia studiów jednych i drugich i ile tam chcesz:D
Napisano 11 Lipiec 200717 l serwus :) MATI - najlepszego ! Zeby komp zawsze robiłto , czego byś chciał :) pozdrawiam i zycze powodznienia
Napisano 13 Lipiec 200717 l pececior wszystkiego naj! oby bryczki w rzeźbieniu lekką ręką się kleiły, mało ważyły i renderki błyskiem się mieniły :)
Napisano 17 Lipiec 200717 l Wszystkiego najlepszego dla osób mających urodziny równego dnia ze mną :D
Napisano 25 Lipiec 200717 l byłem na urlopie i przegapiłem Jim mee 17 lipca - wszystkiego najlepszego Valery 15 lipca - też wszystkiego najlepszego późno ale szczerze
Napisano 27 Lipiec 200717 l http://www.wykop.pl/link/22832/dzis-jest-dzien-admina Wszystkiego najlepszego dla Administratorów naszych kochanych :* :* :* :* (ilu by Was tam nie było) P.S. - Przyjmuje rep'y (pozytywne) :P
Napisano 27 Lipiec 200717 l wszystkiego szanuj admina swego, możesz mieć Tweetiego czy jakoś tak mówi porzekadło
Napisano 4 Sierpień 200717 l no no kto to dziś kolejną wiosenkę zalicza??? wszystkiego naj naj naj panie pionier
Napisano 4 Sierpień 200717 l Wszystkiego najlepszego Pionier :) pokaz im tam w uk jak sie robi cg hehehe ! powodzenia dalej !
Napisano 6 Sierpień 200717 l Autor hej ludzie, dziekuje za zyczenia, milo ze ktos o mnie pamieta :) ! czolem pionier
Napisano 7 Sierpień 200717 l A to ja też dorzucam: połamania piórek, wielkiej kariery , sexownych żon, wygranych bitw, mądrych dzieci, szybkich bryk i pięknego życia...ale przede wszystkim-czasu i zdrowia na to wszystko! ;)
Napisano 7 Sierpień 200717 l i ja sie dołączam do urodzinowych życzeń! WSZYSTKIEGO NAJ PANOWIE rowr, rudylew
Napisano 9 Sierpień 200717 l Powiem Wam w tajemnicy, ze mam dzis urodziny;) Zycze Wam z tej okazji (poza rzeczami oczywistymi- szybkiego skillowania w cg i dochodowych zleconek) by kazdy Wasz dzien byl "dobrym dniem"... Pozdrawiam serdecznie tadzio
Napisano 9 Sierpień 200717 l Czemu mnie nie ma na liscie? a bo na mnie teczki nie znalezli ;) pikSar, Topek- dziekuje :*
Napisano 10 Sierpień 200717 l Oj tak, dołączam sie i ja,mam nadzieje,że imprezka była/będzie solidna i że nowa wiosenka będzie dla Ciebie bardzo ciepła i przyjemna :)
Napisano 14 Sierpień 200717 l Ten to szybki jest;D sto lat! ps: a ja jeszcze na marginesie- bo mnie to zastanawiało, skąd wiecie,że ktoś nie podał złej daty, tak na odczepnego??? pozdrawiam:)
Napisano 14 Sierpień 200717 l 100 lat ps: a ja jeszcze na marginesie- bo mnie to zastanawiało, skąd wiecie,że ktoś nie podał złej daty, tak na odczepnego??? pozdrawiam:) nie wiemy :)