AGmakonts Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 systkiego najlepsegpo panowie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 100 lat dzisiejszym i spoznione dla vorka niech ci niebiosa blogoslawia :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 ode mnie tez wszystkiego najlepszego, przy okazji dodam ze ja mam JUTRO URODZINY :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 hapy bday panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 tak jest, wszystkiego najlepszego i dla tych co mieli, dla tych co mają i dla tych mieć będą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 no, najlepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 najlepszego niefruń ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 hi hi moje urodzinki będą jeszcze przez gdzinkę ;) Więc życzę jeszcze pozostałym któzy mają dzisiaj swoje swieto dobrej myszki, szybkich renderów, 20cali przed oczami i najnowszego legalnego vraya ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Nielocie jeden wszystkiego najlepszego:D BTW: ładna kaustyka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Sto lat i obys wyfrunal ale nie za daleko lofkors :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Nielot: wsiego najlepszego. :) Obyś w końcu obrósł w piórka i mógł rozwinąć skrzydła. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Nielot wszystkiego naj naj i obyś w końcu skończył Enzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 oo Nielot ma urodz:) spoko, 100lat i naj naj;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 nielot best wishes a jeszcze pytanie czemu kojarzysz mi się z kurczakiem małym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Najlepsiejszego master :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 o NIELOT Wszystkiego wszystkiego !! najlepszego !!! najlepszego !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 nielot chyba wszystko co potrzeba masz ale jakby cos to wiesz ;) sto lat ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 No to ode mnie też masz życzonka :* :* Tylko nie pij za dużo! :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Najlepszego nielot!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 wszystkiego naj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 nielot systkaga najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Najlepszego, najlepszego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 :eek: :eek: nie spodziewalem sie :D dzieki wielkie za zyczenia, oby sie spelnily :) no to pijemy, kazdy moze sobie wybrac na co ma ochote :D do wyboru do koloru hehe jeszcze raz dzieki za pamiec ;) podro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 100 lat dla nielatającego ptaka tego forum :D a tak na serio to oblejemy twoje święto na zlocie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 czAk1 i reszta ....najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 wszystkiego najlepszego solenizantom , dzisiejszym jak i tym z paru dni wczesniej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Dziękuje Bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 eh nielot na twoim obrazku nie ma nic dla mnie :( Leru domaluj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 kome a tak sie staralem zeby kazdy cos sobie mogl wybrac :D jeszcze raz dzieki za zyczenia..... czak1 wszystkiego naj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 CzAk1 happy bday man :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 najlepszego :) Edit: Tomurowi też ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Wilekie dzięki chłopaki. Jeszcze mój torcikhttp://www.acmenews.com/home/personal/Edwin/images/20001002/bday1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Tomur czego tam sobie życzysz - najlepszego - stolat i wgóli - twardego jajka i wesołego baranka na święta ;) zeby nadchodzący rok był jeszcz lepszy i bardziej obfity w dobroci ;) najlepszego ziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 100 lat wszystkiego naj naj naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 dezajner nasz ^^ , najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Zeby ci sie Catia nie wieszala... ale taki program raczej sie wieszac nie powinien. ;) Wszystkiego najlepszego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 tomur- 100 lat i 100 dzieci więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Wszystkiego najlepszego Tomur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Tomur - najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Błazi no prosze, juz 13 lat masz:D pamietam Twoj pierwszy post z okresu jak 11 lat miales- duzy progres jest:D 100 lat Edit- znalazlem tę prace u sibie na dysku- mam nadzieje, że się nie obrazisz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Wszystkiego Najlepszego dla solenizantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Błazi najlepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Wszystkim bardzo dziękuje :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 lol, alek, przypomniało mi to czasy darkcg :D no i wszystkiego najlepszego solenizantom :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 najlepsziejszego tradycyjnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Kurcze, ale sobie wstydu narobiłem, że nie podziękowałem. Troszeczkę się spóźnie ale na date nie patrzcie :D. Dzięki wszystkim którzy z łożyli mi życzenia!!! :):):) aż mi się miło zrobiło. Myślałem że tylko jedna osoba będzie pamiętała :D :) ;*;*;*;*;*;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Woho wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow! SansSerif, Mario i SWRSC - 100 lat ;]! No to chlusniem, bo usniem ;]! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 SansSerif, Mario i SWRSC najlepszego panowie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 wszystkiego naj naj :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi