Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

takie coś na dniach stworzyłem, nie chciałem żeby sie nawet ładny model zmarnował

render03c.png

Rendery tego modeli i innych w clayu TUTAJ.

pozdrawiam

Edytowane przez FF
  • Confused 1
  • Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Super modelik, fajne ujęcie... tylko ten lakier mi jakoś tak średnio podchodzi :( Myślę też, że przydałby się jakiś backlight bo teraz zarówno auto jak i podłoże są za bardzo odcięte od tła. Ale tak ogólnie to jest git, fajny bieżnik tak btw ;)

Pozdrawiam.

Napisano (edytowane)

Najfajniejszy Twój modelik jeżeli chodzi o estetyke auta.

Wykonanie jak zwykle miodowe.

W renderze kolor brakuje na horyzoncie jakiegoś klimatycznego tła.I te światełka byś dorenderował jeszcze raz :)

Wrzuć z testowych też ten rzucik z góry bo mi osobiście sie bardzo też podobał:)

****+ ,podjedź go na ***** ;)

Good job!

Pozdro..

Edytowane przez 09121986
Napisano

do swiatelek przydalby sie jakis glow, moze wtedy nie rzucaly by sie w oczy tak ostre refleksy a chromie wewnatrz lamp. Calosciowo super sie to odbiera. Koniecznie dodaj jeszcze render z testowych bo fajnie sie prezentowal :)

• Like 1
Napisano

Słuchajcie troska bo dobrze gada. miedzy innymi lusterko, rura wydechowa, tylne nadkole odbijaja sie ostro, a że pogoda jest troche "matowa" to tak juz jest;)

Napisano

Ta jasne.. a bez kierowcy to syf co? Hyh :] dobrze jest... zostaw to i leć dalej z kolejnymi prackami. Mi się bardzo podoba. Tym bardziej, że to pracka z gatunku "zrobię, żeby się model nie zmarnował". Brawo

Napisano

Wspaniała robota! Modelik palury lizać. Fajne ujęcie, DOF bardzo real i piękne, subtelne postpro! Do tego wszystkiego piekna kolorystyka całości. 5 GWIAZD i graty FRONTA! BARDZO zasłużenie!

Super!

Napisano

Wrzuć jeszcze tam jakąś śliczną Panią z kierownicę i będzie git całkowity ale i tak 5 w pełni zasłużona.

Polecam przejażdżkę tym autem :) akurat miałem tę przyjemność.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności