FF Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 (edytowane) Witam, takie coś na dniach stworzyłem, nie chciałem żeby sie nawet ładny model zmarnował Rendery tego modeli i innych w clayu TUTAJ. pozdrawiam Edytowane 23 Kwiecień 2010 przez FF 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 PIERWSZY!!! Swietnie Ci to wyszlo:) Bardzo klimatycznie i plastycznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 bardzo fajnie Ci to wyszło. Jedynie mógłbym się przyczepić do za dużej ogniskowej, która no zaburza troszkę tył samochodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 znakomicie, chyba 1 render z twojej stajni który tak mi się podoba, bo modele to zawsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Fajnie wyszły oponki i podłoże. Lakier trochę zbyt matowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaaad Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Super !! durne dziesięć znaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weapon Of Choice Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Cudnie, chłodnica w tym samochodzie chłonie muszki pełną parą :) Bardzo mi się podoba ten "plastyczny" materiał samochodu, no cała praca mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Zbokol jeden, przecież tak nie można :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Super modelik, fajne ujęcie... tylko ten lakier mi jakoś tak średnio podchodzi :( Myślę też, że przydałby się jakiś backlight bo teraz zarówno auto jak i podłoże są za bardzo odcięte od tła. Ale tak ogólnie to jest git, fajny bieżnik tak btw ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sibu Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Jak dla mnie to przednie lampy jakoś dziwnie wyszły, trochę za jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 lampy faktycznie wyszly dosc slabo, pozatym git;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 (edytowane) Najfajniejszy Twój modelik jeżeli chodzi o estetyke auta. Wykonanie jak zwykle miodowe. W renderze kolor brakuje na horyzoncie jakiegoś klimatycznego tła.I te światełka byś dorenderował jeszcze raz :) Wrzuć z testowych też ten rzucik z góry bo mi osobiście sie bardzo też podobał:) ****+ ,podjedź go na ***** ;) Good job! Pozdro.. Edytowane 21 Kwiecień 2010 przez 09121986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 do swiatelek przydalby sie jakis glow, moze wtedy nie rzucaly by sie w oczy tak ostre refleksy a chromie wewnatrz lamp. Calosciowo super sie to odbiera. Koniecznie dodaj jeszcze render z testowych bo fajnie sie prezentowal :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2010 dzieki za spoko komentarze;) zmiana w pierwszy poście, zapaliłem mocniej swiatła tak jak mi johnzi doradził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 nie mam sie do czego doczepic fajw stars! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Wszystko super, poza za bardzo matowym lakierem. Świetne światło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 bardzo dobra kompozycja, gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 wg. mnie lakier nie jest matowy tylko ma matowe odbicia (popatrzcie na odbicie lusterka - jest ostre) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 24 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Słuchajcie troska bo dobrze gada. miedzy innymi lusterko, rura wydechowa, tylne nadkole odbijaja sie ostro, a że pogoda jest troche "matowa" to tak juz jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Materialy materialami ale meshe genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk2 Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Mi się podoba. Wrzuciłbym na tapetkę, ale niestety nie mój rozmiar ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Pierwsze wrazenie bardzo pozytywne! Poziom bardzo dobry, czuje sie w pelni usatysfakcjonowany:) Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Ładne ładne, będzie będzie...jakby jeszcze kierowce zrobić ale jest ok. wersja z włączonymi swiatłami lepsza od poprzedniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Ta jasne.. a bez kierowcy to syf co? Hyh :] dobrze jest... zostaw to i leć dalej z kolejnymi prackami. Mi się bardzo podoba. Tym bardziej, że to pracka z gatunku "zrobię, żeby się model nie zmarnował". Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Nie, syf to dopowiadać do czyjejś wypowiedzi coś czego nie powiedziała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 super praca, nie ma się do czego doczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 i teraz jest juz git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Wspaniała robota! Modelik palury lizać. Fajne ujęcie, DOF bardzo real i piękne, subtelne postpro! Do tego wszystkiego piekna kolorystyka całości. 5 GWIAZD i graty FRONTA! BARDZO zasłużenie! Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 No Panie.. najlepszy Twoj render. Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Ładne ujecie i fajny obrazek, taki miły dla oka i czysty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLoDY47 Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Nie dosc ze sie ladny model nie zmarnowal to jeszcze doszedl zajebisty renderek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffez Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Wrzuć jeszcze tam jakąś śliczną Panią z kierownicę i będzie git całkowity ale i tak 5 w pełni zasłużona. Polecam przejażdżkę tym autem :) akurat miałem tę przyjemność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi