Napisano 20 Kwiecień 201014 l Witam, takie coś na dniach stworzyłem, nie chciałem żeby sie nawet ładny model zmarnował Rendery tego modeli i innych w clayu TUTAJ. pozdrawiam Edytowane 23 Kwiecień 201014 l przez FF
Napisano 20 Kwiecień 201014 l PIERWSZY!!! Swietnie Ci to wyszlo:) Bardzo klimatycznie i plastycznie:)
Napisano 20 Kwiecień 201014 l bardzo fajnie Ci to wyszło. Jedynie mógłbym się przyczepić do za dużej ogniskowej, która no zaburza troszkę tył samochodu :)
Napisano 20 Kwiecień 201014 l znakomicie, chyba 1 render z twojej stajni który tak mi się podoba, bo modele to zawsze :)
Napisano 20 Kwiecień 201014 l Cudnie, chłodnica w tym samochodzie chłonie muszki pełną parą :) Bardzo mi się podoba ten "plastyczny" materiał samochodu, no cała praca mi się podoba ;)
Napisano 21 Kwiecień 201014 l Super modelik, fajne ujęcie... tylko ten lakier mi jakoś tak średnio podchodzi :( Myślę też, że przydałby się jakiś backlight bo teraz zarówno auto jak i podłoże są za bardzo odcięte od tła. Ale tak ogólnie to jest git, fajny bieżnik tak btw ;) Pozdrawiam.
Napisano 21 Kwiecień 201014 l Najfajniejszy Twój modelik jeżeli chodzi o estetyke auta. Wykonanie jak zwykle miodowe. W renderze kolor brakuje na horyzoncie jakiegoś klimatycznego tła.I te światełka byś dorenderował jeszcze raz :) Wrzuć z testowych też ten rzucik z góry bo mi osobiście sie bardzo też podobał:) ****+ ,podjedź go na ***** ;) Good job! Pozdro.. Edytowane 21 Kwiecień 201014 l przez 09121986
Napisano 21 Kwiecień 201014 l do swiatelek przydalby sie jakis glow, moze wtedy nie rzucaly by sie w oczy tak ostre refleksy a chromie wewnatrz lamp. Calosciowo super sie to odbiera. Koniecznie dodaj jeszcze render z testowych bo fajnie sie prezentowal :)
Napisano 23 Kwiecień 201014 l Autor dzieki za spoko komentarze;) zmiana w pierwszy poście, zapaliłem mocniej swiatła tak jak mi johnzi doradził
Napisano 24 Kwiecień 201014 l wg. mnie lakier nie jest matowy tylko ma matowe odbicia (popatrzcie na odbicie lusterka - jest ostre)
Napisano 24 Kwiecień 201014 l Autor Słuchajcie troska bo dobrze gada. miedzy innymi lusterko, rura wydechowa, tylne nadkole odbijaja sie ostro, a że pogoda jest troche "matowa" to tak juz jest;)
Napisano 25 Kwiecień 201014 l Pierwsze wrazenie bardzo pozytywne! Poziom bardzo dobry, czuje sie w pelni usatysfakcjonowany:) Gratki!
Napisano 25 Kwiecień 201014 l Ładne ładne, będzie będzie...jakby jeszcze kierowce zrobić ale jest ok. wersja z włączonymi swiatłami lepsza od poprzedniej
Napisano 25 Kwiecień 201014 l Ta jasne.. a bez kierowcy to syf co? Hyh :] dobrze jest... zostaw to i leć dalej z kolejnymi prackami. Mi się bardzo podoba. Tym bardziej, że to pracka z gatunku "zrobię, żeby się model nie zmarnował". Brawo
Napisano 25 Kwiecień 201014 l Nie, syf to dopowiadać do czyjejś wypowiedzi coś czego nie powiedziała...
Napisano 26 Kwiecień 201014 l Wspaniała robota! Modelik palury lizać. Fajne ujęcie, DOF bardzo real i piękne, subtelne postpro! Do tego wszystkiego piekna kolorystyka całości. 5 GWIAZD i graty FRONTA! BARDZO zasłużenie! Super!
Napisano 1 Maj 201014 l Nie dosc ze sie ladny model nie zmarnowal to jeszcze doszedl zajebisty renderek :)
Napisano 3 Maj 201014 l Wrzuć jeszcze tam jakąś śliczną Panią z kierownicę i będzie git całkowity ale i tak 5 w pełni zasłużona. Polecam przejażdżkę tym autem :) akurat miałem tę przyjemność.