Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

takie coś na dniach stworzyłem, nie chciałem żeby sie nawet ładny model zmarnował

render03c.png

Rendery tego modeli i innych w clayu TUTAJ.

pozdrawiam

Edytowane przez FF

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 6,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo fajnie Ci to wyszło. Jedynie mógłbym się przyczepić do za dużej ogniskowej, która no zaburza troszkę tył samochodu :)

Napisano

znakomicie, chyba 1 render z twojej stajni który tak mi się podoba, bo modele to zawsze :)

Napisano

Cudnie, chłodnica w tym samochodzie chłonie muszki pełną parą :) Bardzo mi się podoba ten "plastyczny" materiał samochodu, no cała praca mi się podoba ;)

Napisano

Super modelik, fajne ujęcie... tylko ten lakier mi jakoś tak średnio podchodzi :( Myślę też, że przydałby się jakiś backlight bo teraz zarówno auto jak i podłoże są za bardzo odcięte od tła. Ale tak ogólnie to jest git, fajny bieżnik tak btw ;)

Pozdrawiam.

Napisano

Jak dla mnie to przednie lampy jakoś dziwnie wyszły, trochę za jasne.

Napisano

Najfajniejszy Twój modelik jeżeli chodzi o estetyke auta.

Wykonanie jak zwykle miodowe.

W renderze kolor brakuje na horyzoncie jakiegoś klimatycznego tła.I te światełka byś dorenderował jeszcze raz :)

Wrzuć z testowych też ten rzucik z góry bo mi osobiście sie bardzo też podobał:)

****+ ,podjedź go na ***** ;)

Good job!

Pozdro..

Edytowane przez 09121986

Napisano

do swiatelek przydalby sie jakis glow, moze wtedy nie rzucaly by sie w oczy tak ostre refleksy a chromie wewnatrz lamp. Calosciowo super sie to odbiera. Koniecznie dodaj jeszcze render z testowych bo fajnie sie prezentowal :)

Napisano
  • Autor

dzieki za spoko komentarze;)

zmiana w pierwszy poście, zapaliłem mocniej swiatła tak jak mi johnzi doradził

Napisano

wg. mnie lakier nie jest matowy tylko ma matowe odbicia (popatrzcie na odbicie lusterka - jest ostre)

Napisano
  • Autor

Słuchajcie troska bo dobrze gada. miedzy innymi lusterko, rura wydechowa, tylne nadkole odbijaja sie ostro, a że pogoda jest troche "matowa" to tak juz jest;)

Napisano

Mi się podoba. Wrzuciłbym na tapetkę, ale niestety nie mój rozmiar ;)

Napisano

Pierwsze wrazenie bardzo pozytywne!

Poziom bardzo dobry, czuje sie w pelni usatysfakcjonowany:)

Gratki!

Napisano

Ładne ładne, będzie będzie...jakby jeszcze kierowce zrobić ale jest ok. wersja z włączonymi swiatłami lepsza od poprzedniej

Napisano

Ta jasne.. a bez kierowcy to syf co? Hyh :] dobrze jest... zostaw to i leć dalej z kolejnymi prackami. Mi się bardzo podoba. Tym bardziej, że to pracka z gatunku "zrobię, żeby się model nie zmarnował". Brawo

Napisano

Nie, syf to dopowiadać do czyjejś wypowiedzi coś czego nie powiedziała...

Napisano

Wspaniała robota! Modelik palury lizać. Fajne ujęcie, DOF bardzo real i piękne, subtelne postpro! Do tego wszystkiego piekna kolorystyka całości. 5 GWIAZD i graty FRONTA! BARDZO zasłużenie!

Super!

Napisano

Wrzuć jeszcze tam jakąś śliczną Panią z kierownicę i będzie git całkowity ale i tak 5 w pełni zasłużona.

Polecam przejażdżkę tym autem :) akurat miałem tę przyjemność.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności