Paweł Baron Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Witam, Popełniłem ostatni koleją prace z cyklu MASZYNA DO MIESZKANIA i jak zwykle jest to moja wizją nie poprawnej architektury , anarchii budowlanej i zarazem poszukiwaniem wyższości formy nad treścią. Pozdrawiam. Większy rozmiar http://img203.imageshack.us/img203/1102/maszynadomieszkania2bbb.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Jezusicku, toś się napracował nad tymi pierdułkami. Pracy brakuje tematu. Może gdyby była jakaś postać smutno operająca się o te kable i patrząca w dół niczym samobójca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 super praca, robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Tak właściwie to... o co w tym chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Dobre dobre! podoba mi sie detal i cała praca. Zajebiaszcza odkoscznia od zwyczajnosci. Ile to ma poly i ile ci sie to rędziło? 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Tak właściwie to... o co w tym chodzi ? Kogo to obchodzi? Ważne, że wygląda niekiepsko :D Chociaż...o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Nie wiem co to, ale prezentuje się super. Wykonania bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 dziadek3d, tylko z lepszym skilem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 super...kojarzy mi się z plakatami na biennale w wenecji 2 lata temu... bardzo plastyczne...o co trudno w 3D..detal zabija..ale nie zabija pracy :) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 mocno naplątane, ale bardzo płasko... światło ładne ale sterylne. ps. u mnie jak nawet nie wiadomo o co chodzi, to jednak chodzi o to co nie wiadomo...:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peteRlo Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Łał, ale orkiestra. No jak przymróże oko, to nawet niezły landszaft nad wodą, a jak pszestawić kanały Red z Blue, to i zachód słońca sie robi, miejsce prawie wymarzone na mieszkanko, hłehłe. Tak czy siak, musiało się ono trochę czasu obliczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Baron Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Dokładnie to sam nie wiem co to jest, a nawet jeśli wiem to nie mogę powiedzieć, gdyż wejdziemy w zbędna filozoficzne rozważania:) . Prace uważam za otwartą i do dowolnej interpretacji. poly 6000000 / czas renederownania 6h 2000X2837 dac77- z postacią na pewno było by fajniej szkoda że nie wpadłem na ten pomysł ale może jeszcze dodam. Bardzo się cieszę, że pracka się spodobała. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Atmosfera, głębia... tego mi brakuje. Nagromadzenie detalu i kolorystyka sprawiły, że obrazek staje się bardzo mało czytelny. Wiem, że to Twoja wizja, ale volumetrics tu i tam, jakaś atmosfera powietrzna, lekka mgiełka na ostatnim planie, jakieś halacje na highlightach na pewno by ożywiły ten obrazek. Napracowałeś się sporo jeśli chodzi o model, tekstury i shadery, ale zabrakło dobrego smaczku na sam koniec. Czyli tort na pysznym spodzie przekładany pyszną czekoladową posypką ale bez wisienek i polewy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Baron Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 tweety - dzięki za uwagi, jak najbardziej się z tobą zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Mega inspirujące, naprawde kozak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 i zarazem poszukiwaniem wyższości formy nad treścią przerost to nie to samo co wyższość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Piękne, ale plany zbyt mocno się ze sobą zlały. Nie widać co jest bliżej, a co dalej szczególnie na środku prawego brzegu obrazka. Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Wowow. Technicznie super to jest. Bardzo ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 super toto, samobojcy na tym obrazku mi nie brakuje ;) Moze nie ma to tematu, ale wg mnie swietne na plakat ktory wiesza sie w pokoju i patrzy w ramach oderwania wzorku od pracy i monotonii scian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Genialne! tweety - także podzielam Twoją wypowiedź, lecz i tak... ta praca to miazga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Swietne! Chce tam byc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuback Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Może gdyby była jakaś postać smutno operająca się o te kable i patrząca w dół niczym samobójca. Praca niesamowita.... ja dla kontrastu wstawiłbym np. idącą kobietę z wózkiem lub bawiące się dzieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Baron Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Dziękuje wszystkim za komentarze. Jak znajdę trochę wolnego czasu to podrasuje prace i podeśle po zmianach. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Rewelacja, faktycznie, brakuje tylko rozdzielenia poszczególnych planów. Widać ilość włożonej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neb Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 ilość detalu oszałamia, ale bardzo ciekawa praca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Paprocki Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 znajdź drzewo w obrazku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jlidesign Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Daje po oczach, fajna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 Gratuluje cierpliwości. Testować światło na tym to troch emasakra chyba ale bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 heh muzyka która pasuje do tej "maszyny" i grafiki ogólnie :) http://www.youtube.com/watch?v=0V0qm0lgagY&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 BArdzo ladna praca. Troche mozna sie zagubic w detalach ale ogolnie wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Bardzo mi się podoba, jest na co patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi