Lucek Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 o jak ładnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 ciesze się że się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 ojejkujejku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 ...kto zrobił ten regulamin ...kucharka ...czy grafik....:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Dziadek - tu chyba dadaizm był zamierzony. Uśmiechasz się kiedyś - wiem, że od tego robią się zmarszczki ale tobie to już chyba nie grozi ? Sorry za offa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 No to muszę pomyśleć nad jakimś ciekawym sculptem. Co do planszy, to przesadziłeś :p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 hehe spoko plansza;p Ja juz cos zaczalem robic ale bez pomyslu i pomylilem lekko smaki;p niby zostalo mi troche czasu ale i tak pewnie zaczne jeszcze raz wstawiam a moze przynajmniej zmoblilizuje kogos do dzialania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 Jeszcze dużo roboty przed tobą bany. Dawaj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 KaeMS ..no to juz wiem kucharka zrobiła to dla kucharki...:)))))... wszyscy zadowoleni. ...dadaizm...........:))))...Boże kochany....!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Dziadku, ja Cie prosze nie tutaj. Z szacunku do nas kucharek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 Gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść. Dziadku Morte ma rację. W speedsculptingu jest bardziej... konkretnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Tak jak mowilem zabralem sie za to jeszcze raz;) przerobilem kilka tutkow pocwiczylem troche i wyszlo mi cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 siemka, taki kotek ;) - 2h 30m , pol h do poprawek, zobaczymy, pozdrówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Kotek ma fajny łepek ale łapki takie sobie.Takie łapki bardziej by do słonika pasowały,kotki mają paluszki;) Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 No i kotek nie ma na twarzy śladu emocji przez co nie jest słodki. A myszkę jeszcze upozuj porządnie i będzie słitaśnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Może Hatt3r chciał przedstawić Cartoon Cat. Taka wersja bajkowa bo ile można robić postaci naturalnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 No przydepnął jej ogon. Jest słodki ale zabójczy. Tak co by wyjaśnić;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Techno - mysz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 TeknoRat :) no chciałem żeby byl ultra prosty, nie ma palców, ale mozna by zrobić slashem ze 3 przedziałki, a wyraz mordki no jest zdeka taki sztuczny :) bo to pluszowy kot ;p .. dzisiaj cos pokombinuje, wrzucajcie cos swojego, bo prac jak zwykle malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Jak zwykle to za dużo powiedziane :P Były edycje gdzie było ponad 11 uczestników :P Ja bym wziął udział, ale mam rzymianina na głowie :) Tak czy siak podoba mi się Twój styl Hatt3r :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 no wiem, z tym "zwykle" to przesadziłem, bo sam nie biorę zawsze udziału, raptem kilka razy...poprawilem trochę kotka, raczej już 3h, wiec fin, dzięki Vega za słowa i powodzenia z rzymianinem, GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 10 Lipiec 2010 Share Napisano 10 Lipiec 2010 No to ja się dołączam do stawki. Oto moja interpretacja tematu :). Zostało mi jeszcze jakieś 20 min więc może troszkę poprawię. Pozdrawiam Cyanide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Cyanide: kompletnie nie czaje, jak goły staruch ma być słodkim maleństwem ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 pewnie to taka ironia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 pewnie to taka ironia No pewnie tak, nie wiem czy zauważyłeś emota na końcu wypowiedzi kotisded.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 :) ostry dziadziu w skarpetach, pojechaleś z tematem :) ale dlaczego tylko 4 palce? musi serio skrzywdzony :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 :D myślałem, że ujdzie niezauważone, ale mi się nie udało. Ajaj, teraz się muszę tłumaczyć, te dwa palce stracił w wyniku nieszczęśliwego wypadku, wolicie nie wiedzieć co to za "nieszczęśliwy wypadek", wierzcie mi to zbyt brutalne i mroczne. Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 (edytowane) Ja chciałem wziąć udział, ale pustka w głowie :) Chciałem zrobić chomika jak włożył do paszczy jedzenie i chomikuje z głupi uśmieszkiem, ale brak referek hamstera :) W następnym speedzie na 99,9% biorę udział. Edit: Jutro ok. 9:00 pojawi się sonda :) Edytowane 14 Lipiec 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Jest prosba by przedluzyc bitwe do nastepnego tygodnia, najlepiej o tydzien, z powodu wakacji i upalow:] ciezko sie zmobilizowac ale ja obiecuje ze cos zrobie i ktos jeszcze tez mi mowil ze cos wydlubie jak przedluzymy... bez sensu odrazu brac kolejny temat, moze dajmy temu jeszcze szanse?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Jak dla mnie to możecie przedłużać, im więcej pracek tym lepiej, będzie z czego podczas sondy wybierać, a poza tym jestem ciekawy co tam wydłubiecie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Ok to przedłużam do 21 lipca 2010 roku. Ja też coś wydłubię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 po co przedłużać, jak temat taki strasznie cukierkowy, rozumiem jakby trzebabyło rzezbic np zombie to ok, ale słodkie maleństwa?? fuuujjjjjj!! komu się chce rzezbić coś takiego.. ;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 no jak zostaje przedłużone do 21 to może też coś wrzucę. mam pomysł ale czasu brakło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 tr3buh "slodkie malenstwo" wcale nie oznacza ze chodzi o slodkiego bobaska... jak zrobisz 'slodkiego(zalezy dla kogo) zombie' to tez bedzie smigac;]...wazne by w jakis sposob nawiazywalo do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Kirian dobrze prawi :) czasu jest jeszcze sporo, można rzeźbić słodkie zombiaki, ogry, trole, yeti, ufo byle to "polać słodkim lukrem", może i mnie chwyci na drugie maleństwo, tylko niech ten upał za dnia zejdzie........patelnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Nic mi nie mów Hatt3r, ja cały dzień w wiśniach siedziałem na tym słońcu, dopiero wróciłem do domu. Teraz jak oczy zamykam to widzę te pieprz**** drzewa :p. Ale bez pracy nie ma kołaczy :p. A co do tematu to po prostu trzeba wysilić wyobraźnie i można wpaść na coś ciekawego. Ja tam wcale nie rzeźbiłem niczego "słodkiego", a do tematu nawiązałem. Każdy interpretuje jak chce. No to do roboty chłopaki i do 21 mam nadzieję zobaczyć wasze prace. Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 siedzialo to we mnie od dawna:) dlatego tez ten temat bitwy... jak bedzie jeszcze chwila to dopracuje ludka, puki co mam tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 genialny! moze tez cos podlubie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 Bardzo fajne Kirian, świetny pomysł. Czasu jest jeszcze trochę, może jakieś prace jeszcze dojdą :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 ładna pokraczka wyszła Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Hej,zarąbiasty stworu Kirian:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Hej. To moj debiut w speedzie wiec nie bijcie. Moja zbrodnia to Alien Dog z P51. nad lapkami jeszcze posiedze jak znajde chwile. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 nie bijemy swoich ;] fajny alien, udalo Ci sie pokazac jego charakter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Fajny pomysł slowiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Podziękował ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Kubi Mafida Morte:).... trzej masterzy... zrobcie grzecznie po modeliku:), wiecie jaki poziom wtedy bedzie miala bitwa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Taki dzieckodyl ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Właśnie tego już świadomie nie chciałem robić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2010 Vrocker masz mój głos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi