Napisano 30 Czerwiec 201014 l Dziadek - tu chyba dadaizm był zamierzony. Uśmiechasz się kiedyś - wiem, że od tego robią się zmarszczki ale tobie to już chyba nie grozi ? Sorry za offa.
Napisano 1 Lipiec 201014 l No to muszę pomyśleć nad jakimś ciekawym sculptem. Co do planszy, to przesadziłeś :p.
Napisano 1 Lipiec 201014 l hehe spoko plansza;p Ja juz cos zaczalem robic ale bez pomyslu i pomylilem lekko smaki;p niby zostalo mi troche czasu ale i tak pewnie zaczne jeszcze raz wstawiam a moze przynajmniej zmoblilizuje kogos do dzialania
Napisano 1 Lipiec 201014 l KaeMS ..no to juz wiem kucharka zrobiła to dla kucharki...:)))))... wszyscy zadowoleni. ...dadaizm...........:))))...Boże kochany....!!!!
Napisano 1 Lipiec 201014 l Autor Gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść. Dziadku Morte ma rację. W speedsculptingu jest bardziej... konkretnie.
Napisano 6 Lipiec 201014 l Tak jak mowilem zabralem sie za to jeszcze raz;) przerobilem kilka tutkow pocwiczylem troche i wyszlo mi cos takiego
Napisano 7 Lipiec 201014 l siemka, taki kotek ;) - 2h 30m , pol h do poprawek, zobaczymy, pozdrówki :)
Napisano 7 Lipiec 201014 l Kotek ma fajny łepek ale łapki takie sobie.Takie łapki bardziej by do słonika pasowały,kotki mają paluszki;) Pozdr:)
Napisano 7 Lipiec 201014 l Autor No i kotek nie ma na twarzy śladu emocji przez co nie jest słodki. A myszkę jeszcze upozuj porządnie i będzie słitaśnie:)
Napisano 7 Lipiec 201014 l Może Hatt3r chciał przedstawić Cartoon Cat. Taka wersja bajkowa bo ile można robić postaci naturalnych :)
Napisano 7 Lipiec 201014 l Autor No przydepnął jej ogon. Jest słodki ale zabójczy. Tak co by wyjaśnić;)
Napisano 9 Lipiec 201014 l TeknoRat :) no chciałem żeby byl ultra prosty, nie ma palców, ale mozna by zrobić slashem ze 3 przedziałki, a wyraz mordki no jest zdeka taki sztuczny :) bo to pluszowy kot ;p .. dzisiaj cos pokombinuje, wrzucajcie cos swojego, bo prac jak zwykle malo
Napisano 9 Lipiec 201014 l Jak zwykle to za dużo powiedziane :P Były edycje gdzie było ponad 11 uczestników :P Ja bym wziął udział, ale mam rzymianina na głowie :) Tak czy siak podoba mi się Twój styl Hatt3r :)
Napisano 9 Lipiec 201014 l no wiem, z tym "zwykle" to przesadziłem, bo sam nie biorę zawsze udziału, raptem kilka razy...poprawilem trochę kotka, raczej już 3h, wiec fin, dzięki Vega za słowa i powodzenia z rzymianinem, GL
Napisano 10 Lipiec 201014 l No to ja się dołączam do stawki. Oto moja interpretacja tematu :). Zostało mi jeszcze jakieś 20 min więc może troszkę poprawię. Pozdrawiam Cyanide.
Napisano 12 Lipiec 201014 l Cyanide: kompletnie nie czaje, jak goły staruch ma być słodkim maleństwem ?;)
Napisano 12 Lipiec 201014 l pewnie to taka ironia No pewnie tak, nie wiem czy zauważyłeś emota na końcu wypowiedzi kotisded.:)
Napisano 12 Lipiec 201014 l :) ostry dziadziu w skarpetach, pojechaleś z tematem :) ale dlaczego tylko 4 palce? musi serio skrzywdzony :) pzdr
Napisano 12 Lipiec 201014 l :D myślałem, że ujdzie niezauważone, ale mi się nie udało. Ajaj, teraz się muszę tłumaczyć, te dwa palce stracił w wyniku nieszczęśliwego wypadku, wolicie nie wiedzieć co to za "nieszczęśliwy wypadek", wierzcie mi to zbyt brutalne i mroczne. Pozdrawiam Kuba.
Napisano 14 Lipiec 201014 l Ja chciałem wziąć udział, ale pustka w głowie :) Chciałem zrobić chomika jak włożył do paszczy jedzenie i chomikuje z głupi uśmieszkiem, ale brak referek hamstera :) W następnym speedzie na 99,9% biorę udział. Edit: Jutro ok. 9:00 pojawi się sonda :) Edytowane 14 Lipiec 201014 l przez Vega
Napisano 14 Lipiec 201014 l Jest prosba by przedluzyc bitwe do nastepnego tygodnia, najlepiej o tydzien, z powodu wakacji i upalow:] ciezko sie zmobilizowac ale ja obiecuje ze cos zrobie i ktos jeszcze tez mi mowil ze cos wydlubie jak przedluzymy... bez sensu odrazu brac kolejny temat, moze dajmy temu jeszcze szanse?:)
Napisano 14 Lipiec 201014 l Jak dla mnie to możecie przedłużać, im więcej pracek tym lepiej, będzie z czego podczas sondy wybierać, a poza tym jestem ciekawy co tam wydłubiecie. :)
Napisano 15 Lipiec 201014 l po co przedłużać, jak temat taki strasznie cukierkowy, rozumiem jakby trzebabyło rzezbic np zombie to ok, ale słodkie maleństwa?? fuuujjjjjj!! komu się chce rzezbić coś takiego.. ;);)
Napisano 15 Lipiec 201014 l no jak zostaje przedłużone do 21 to może też coś wrzucę. mam pomysł ale czasu brakło.
Napisano 15 Lipiec 201014 l tr3buh "slodkie malenstwo" wcale nie oznacza ze chodzi o slodkiego bobaska... jak zrobisz 'slodkiego(zalezy dla kogo) zombie' to tez bedzie smigac;]...wazne by w jakis sposob nawiazywalo do tematu
Napisano 15 Lipiec 201014 l Kirian dobrze prawi :) czasu jest jeszcze sporo, można rzeźbić słodkie zombiaki, ogry, trole, yeti, ufo byle to "polać słodkim lukrem", może i mnie chwyci na drugie maleństwo, tylko niech ten upał za dnia zejdzie........patelnia
Napisano 15 Lipiec 201014 l Nic mi nie mów Hatt3r, ja cały dzień w wiśniach siedziałem na tym słońcu, dopiero wróciłem do domu. Teraz jak oczy zamykam to widzę te pieprz**** drzewa :p. Ale bez pracy nie ma kołaczy :p. A co do tematu to po prostu trzeba wysilić wyobraźnie i można wpaść na coś ciekawego. Ja tam wcale nie rzeźbiłem niczego "słodkiego", a do tematu nawiązałem. Każdy interpretuje jak chce. No to do roboty chłopaki i do 21 mam nadzieję zobaczyć wasze prace. Pozdrawiam Kuba.
Napisano 18 Lipiec 201014 l siedzialo to we mnie od dawna:) dlatego tez ten temat bitwy... jak bedzie jeszcze chwila to dopracuje ludka, puki co mam tyle...
Napisano 18 Lipiec 201014 l Bardzo fajne Kirian, świetny pomysł. Czasu jest jeszcze trochę, może jakieś prace jeszcze dojdą :).
Napisano 19 Lipiec 201014 l Hej. To moj debiut w speedzie wiec nie bijcie. Moja zbrodnia to Alien Dog z P51. nad lapkami jeszcze posiedze jak znajde chwile. Pozdrawiam .
Napisano 20 Lipiec 201014 l Kubi Mafida Morte:).... trzej masterzy... zrobcie grzecznie po modeliku:), wiecie jaki poziom wtedy bedzie miala bitwa!!