Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 378
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Obserwuje od poczatku jak powstaje to dzielo sztuki i brak mi slow :) A co do tych plecionych pasow to pewnie sa wlukno po wluknie zaplecione, jak by kliment woroszyłow zrobil zblizenie na nie to zapewne bylo by widac wymodelowane poszegolne wluna :D:D

Gość fishinthewater
Napisano

KoMic

o zesz ku.....

pieknie: ]

dokładnie!!

Napisano

zaraz się okaże że szum i inne bump'opodobne też modelował :P

Powiedz Klimek, Her Ober Fuhrera też wymodelujesz za kółkiem?

Gość fishinthewater
Napisano

wiedzialem!!

Nie dosc ze ADHD, podagre i koklusz (cokolwiek to jest) to jeszcze jakieś halucynacje ma! Nie ma tam gdzies pozaru ktory trzeba ugasic? ;)

Swietnie Ci idzie!! nic tylko isc spac! :P

Napisano

zakład dla nieuleczalnie chorych by się przydał dla pana tego dzieła ! xD

Jezus normalnie cudo z ciekawości zapytam ile ma to poly i ile masz ramu

Napisano
zakład dla nieuleczalnie chorych by się przydał dla pana tego dzieła ! xD

Jezus normalnie cudo z ciekawości zapytam ile ma to poly i ile masz

ramu

sajrusie, zakład odpada bo tam kompa nie ma gdzie podłączyć, poligonów na tą chwile jest niemal 1 mln( brakuje kilka tys poligonów do pełnego miliona) a ramu ja posiadam 12 GB :D

Napisano

offtopowo troszke..

a to 12gb to na płycie "serwerowej" ? czy na zwykłej od stacjonarnego ?

1mln poly to ładnie widze... mi przy 190 tyć kompa muli więc taka granica

Napisano

12 da sie spokojnie upchnac na wielu plytach Kliment pewnie ma 4x3. powyzej 16G robia sie klopoty i trzeba kupowac mem risery. ale nie wiem czy to nie dziala tylko z pamieciami ECC. wtedy wchodza pieniadze innego rzedu. tak BTW pochwal sie jakie kompy maja strazacy: ] hehehe pozdrawiam

Napisano

Kliment - trochę na offtopa schodzimy ale co tam ;p

Powiedz mi jak ktoś ma ( czyli ja :D ) 4G ramu i płyta więcej nie może mieć to da się coś z tym zrobić ? Tzn chodzi mi czy istnieje coś takiego jak dodatkowy ram np zewnętrzny ?

Napisano

o ile konstrukcja taka, nowka sztuka niesmigana. czyli bardzo sterylna wygladala bardzo ladnie, to opony troche psuja ten cukierkowy krajobraz: ]

Napisano

Owszem, bo bez tego, zwłaszcza na pierwszym obrazku, opony wyglądajną na miedziane powleczone gumą co się ztarła na bierzniku.

Trochę kurzu delikatnie po bokach też by się nadało - w końcu kurz wszędzie znajdzie miejsce żeby się przyczepić.

Napisano

Kliment, hehehe o to wlasnie sie rozchodzilo wrociles na wlasciwe tory, obecnie calosc miazdzy: ] dodaj tylko z AO jeszcze troche kurzu delikatniejszego i jest wlasnie to co wszyscy lubia najbardziej: ]

Napisano

No i znajdzie sie taki Kliment na forum, miesza jak nie wiem co, odechciewa sie modelowac przez niego... ;P Wpsaniala robota, super model autka wybrales. Pokaz na niemieckim forum to Ci dadza obywatelstwo za to ;P Chcialbym zobaczyc ten Nazimobil juz skonczony, dlatego trzymam kciuki!