WojtekFus Napisano 26 Listopad 2012 Autor Share Napisano 26 Listopad 2012 Dzięki za miłe słowa :D To strasznie motywuje! Porcja na dziś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 Boję się już zaglądać do tej teczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 weź się za coś poważnego lepiej, a nie sie bawisz... w malowanie... i to z tak dobym skutkiem... łał... naprawde robi się syto... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 26 Listopad 2012 Autor Share Napisano 26 Listopad 2012 Haha xD No dzięki, dzięki... Ale z tego ostatniego nie jestem zadowolony - trochę zacząłem dziubdziać od rzeczy w niektórych miejscach i nie ma tak świeżych pociągnięć jak w tej przedostatniej pracy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 A ja bym podmienił ten zielony kolorek na niebieski i poświecił gdzieniegdzie żółtym. Warto by poprawić proporcje od pasa w dół, szczególnie pupa i okolice nie grają. Poza i kadr super! Tak po za tym ostatnie bardzo na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 pędzle @ Jaime Jones ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 dobre tępo utrzymujesz :] podobają mi się te postacie z postu #737. Jak włożysz trochę więcej historii w te ostatnie będzie git :) zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontur Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 Wojtek ale Ty podciągasz skilla. grass - te pędzle Jaime Jones'a to są gdzieś do ściągnięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 Wojtek przesz do przodu nieźle, fajnie pokazuje że ilość wysiłku i zajawki jest wprost proporcjonalna do postępów. kontur: http://www.lmgtfy.com/?q=jaime+jones+brushes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontur Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 EC - no tak, dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 Ty weź zrób jakiś live stream :] no muszę zobaczyć jak to robisz krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 27 Listopad 2012 Autor Share Napisano 27 Listopad 2012 @Urbanboogie - Ja bardziej boję się Twojej :D @Rotcore - Dzięki za odwiedziny :) @Status - Wziąłem sugestie pod uwagę :) Dzięki za konstruktywną krytykę :) @grass - Pędzle od Shaddiego, ale on chyba składał je m.in właśnie od Jonesa. @resh - Dzięki! No spróbowałem z odrobiną historii. Mam nadzieje, że nie za randomowo :) @kontur - No staram się jak mogę, dzięki! EthicallyChallenged - Bardzo miło to słyszeć. Cieszę się, że widać jakiekolwiek postępy :) @kamesanin - A zrobię! :D Post z informacją jakby co wlepię tutaj :) Trochę popracowałem jeszcze z ostatnią pracką, bo nie byłem z niej zadowolony do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 No i jest dobrze, teraz daj jeszcze dodatkowe światło z dołu aby wydobyć bryłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 27 Listopad 2012 Autor Share Napisano 27 Listopad 2012 Tego mi brakowało! Już się robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 wow efekt bajeczny :) nie ma lipy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 pędzelki shadiego niczego sobie przemyślane i przez to że niema ich stopiedziesiattysiecy ;) łatwiej z nich korzystać. Grafika jak w ostatnim czasie każda na wysokim poziomie, do tego pomysłowość - ciekawe co trzeba zrobić żeby otworzyć te drzwi w swojej głowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 Szczerze mówiąc poprzednie mi się bardziej podobało, było bardziej spójne kolorystyczne. I te mewy trochę… no taką tandetą mi zalatują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocnek Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 Generalnie regularnie sledze na blogasku / fb, wiec mniej wiecej wiem co sie dzieje, ale jakos tam za bardzo nie ma okazji by skomentowac, wiec tutaj: ua, jestem pod ciaglym wrazeniem ilosci i roznorodnosci rzeczy, ktore ciskasz, az szkoda, ze od nowa roku Cie robota wciagnie;)) (gratzy anyway!, oby nie wciagnela nie-az-tak-mocno). Z ostatnich rzeczy moi faworyci to portrecik kredka, bardzo piekny rysunek, no i ta ostatnia pracka tez mi sie bardzo podoba kadrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 27 Listopad 2012 Autor Share Napisano 27 Listopad 2012 (edytowane) Dzięki Soulinka! Wiesz, grass, akurat te ostatnie prace to jest totalny random. Spójrz na proces. Przypadkiem udało się osiagnąć te kompozycję. Historię wymyśliłem w trakcie :) Igi, spoko :) No z tymi ptaszkami to wiem, że przesada, ale coś musiałem dać w tamto miejsce, bo wzrok sam tam leciał. Status, zastosowałem się :) Edytowane 28 Listopad 2012 przez WojtekFus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 (edytowane) Wolałem pierwsza wersje :P przez ten fiolet stało si e to trochę płaskie Edytowane 27 Listopad 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 27 Listopad 2012 Autor Share Napisano 27 Listopad 2012 @Mocnek - Też mam nadzieję, że tak okrutnie mnie ta praca nie wciągnie, ale póki będę mógł będę dawał z siebie wszystko :) Serdeczne dzięki za miłe słowa! Nawet nie wiesz jak to motywuje słyszeć coś takiego, od kogoś z takimi umiejętnościami jak Ty :) Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 Ale jej pupa wyglada niesety tak, jakby lazila z pelna pielucha :S Podpatrz jak posladki wygladaja od spodu na kim trzeba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 27 Listopad 2012 Autor Share Napisano 27 Listopad 2012 K xD Wychodzi właśnie bezrefkowość tej pracy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 28 Listopad 2012 Autor Share Napisano 28 Listopad 2012 Dobra. Takie coś wyszło i zostawiam już w cholerę, bo cierpliosci nie mam. Idę nabrać pokory z ołóweczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 jak zawsze fajne eksperymenta w ostatnim się posypała anatomia (zad szczególnie); sobie pozwoliłem pomazać trochę >over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 28 Listopad 2012 Autor Share Napisano 28 Listopad 2012 Dzięki Varmer! No właśnie spróbowałeś z jednozbiegową perspektywą tam. Ja dałem trójzbiegową i chciałem, żeby to był lekki upshot. Stąd dystorcja w proporcjach (długie nogi). Dziękuję za over! Tę prackę już zostawiam bo i tak jest przekombinowana. Spróbuję z czymś nowym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heman Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 Po dodaniu tego światła z dołu, znacznie się zmieniły focal pointy. Tył kobity jest teraz ważniejszy niż tył obrazka. Ogólnie szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 bardzo inspirujące do działania wrzuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 29 Listopad 2012 Autor Share Napisano 29 Listopad 2012 Dzięki heman! To prawda. lepiej to chyba wyglądało cofniętą babką. @CUKIERASS - Cieszę się! Działaj w takim razie :D Trochę update'owałem blogasa, zapraszam :) http://artfus.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 29 Listopad 2012 Autor Share Napisano 29 Listopad 2012 Żeby nie było, że przestałem rysować. Dziś zupełnie nie miałem czasu, dlatego coś takiego namazane u kolegi w biurze w trakcie montażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 Żeby nie było, że przestałem rysować. Haha to chyba ostatnia rzecz w jaką bym uwierzył. ;) No całkiem niezły model, kurcze jeszcze aż tak tego Scotta Robertsona nie przykatowałem. Aczkolwiek nie wiem czy to wina jakości zdjęcia, ale nieco spłaszczony ten statek. (myślę że to z powodu podobnego myślenia jak bliki na balonach na krawędziach o których już Ci wcześniej wspomniałem). A tutaj mam wrażenie jakby kontur nie był odpuszczony tam gdzie dalej. (jedna gruba półokrągła krecha po lewej już psuje odbiór). Jakby bardziej konsekwentnie podejść do tematu myślę że mogłoby to dużo pomóc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocnek Napisano 30 Listopad 2012 Share Napisano 30 Listopad 2012 Zmiany na blogu fajne, choc.. mi akurat poprzednia wersja tez sie podobala :) Anyway, sylwety postaci spoko, jakbys ktoras kiedys chcial jakos dalej pociagnac, to moi faworyci to 1 i 5 W sumie skomentowalem glownie blogowe rzeczy;), wiec slowem koncowym: Chained final tez bardzo okok. pozdr i oby tempo sie utrzymywalo:)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 30 Listopad 2012 Autor Share Napisano 30 Listopad 2012 @Swiezy - Dzięki! Nie ogarniam jeszcze lineweight'a :) Trochę porysuję i zobaczymy, może się łapa wyrobi :) @Mocnek - Jeszcze topową grafikę zmieniłem :) A te sylwety to taka biedota, że strach. No nic, ale może spróbuję coś wykończyć :D Dzięki za odwiedziny :) Odnośnie tempa. Gesture drawing. 60 sekund na rysunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 30 Listopad 2012 Autor Share Napisano 30 Listopad 2012 I stara pracka odświeżona... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 30 Listopad 2012 Share Napisano 30 Listopad 2012 zakochałem się w niej... idziesz jak burza ogólnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 30 Listopad 2012 Share Napisano 30 Listopad 2012 Ja poproszę numer telefonu do tej pani, no chyba że to twoja luba. Pozdrawiam - - - Updated - - - Zawsze irytują mnie portrety panien ze zdjęć jednak tutaj przekroczyłeś rubicon, super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Listopad 2012 Share Napisano 30 Listopad 2012 mocno jedziesz. Pani śliczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2012 @Rotcore - Dzięki :D @KaliditusZaliditey - No właśnie starałem się bardziej zinterpretować refkę, niż przemalowywać ją co do grosza :) @ola-f - Danke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 piękna! kolory mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drantzell Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Świetne, soczyste. Też bardzo mi się podoba jak dobierasz kolory. Większej soczystości by nabrało moim zdaniem jakby zrobić z tego efekt zaparowanego lustra w łazience (nie wiem czy celowe, ale mi to przypomina) z kropelkami skraplającej się wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2012 Dzięki za odwiedziny! Ten motyw z kabiną prysznicową - nie pierwszej osobie się już kojarzy :D A tu zabawa z lasso toolem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 Ale fajna zabawa gradientami w tym ostatnim! Jeszcze edges i będzie Nathan Fowkes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 6 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2012 Urbanboogie: Haha! Nie wiem co powiedzieć, zostałem porównany do Fowkes'a! :D Jedziemy dalej z lasso toolem. I can't get no sleep... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 ta pierwsza złapana na lasso bardzo fajna , zrób jakiś filmik z tego panie Fowkes :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrie Eleison Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 Kurde, świetne, ale jak to właściwie jest , czy nie lepiej używać do tego typu rzeczy pen toola ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 6 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2012 @grass - W zasadzie nie myślałem o tym, ale okej, spróbuję :D Dzięki! @Kyrie Eleison - Dziękuję za odwiedziny :) Wiesz, ja nie znoszę pen toola. Różnica przede wszystkim jest taka, że pen toolem muszę stawiać punkty i tworzyć krzywe, a lasso toolem po prostu rysuje sobie kształty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 Haha! Nie wiem co powiedzieć, zostałem porównany do Fowkes'a! :D I to już nie pierwszy raz! Jednak miałem trochę racji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 6 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2012 Eksperyment z lasso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinokio Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 (edytowane) Zadziwia mnie to, jakie prochy musisz brać, żeby twój art rage nie opadał :D Oczywiście żartuję ale w razie czego podziel się czymkolwiek, jeśli masz w zanadrzu(jakaś dawka inspiracji?) :P Edytowane 6 Grudzień 2012 przez Pinokio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek35 Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 Co tu dużo pisać, eksperyment się udał :) Super to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi